"אחד המקומות הנפלאים לאכילת רחוב הוא שוק הפשפשים 'אם מאוארפארק'. בברלין כמה שווקים כאלה הממוקמים באיזורים שונים של העיר ופועלים בימים שונים..." ליאורה חוברה, גאה להביא בפניכם את פנינות האוכל בברלין
"עברנו ל'מג'דרה של המהרג'ה'- בורגול ועדשים בלאדי, מוגש עם צ'אטני של בצל אדום וזגביל ויוגורט. מנה מקסימה מהמטבח ההודי, כל המנות כאן הן יצירות מופת..." יובל בלנקובסקי מבקר בתאנים, מסעדה צמחונית מהותיקות בירושלים
טאצה ד'אורו הינו בית הקפה המוכר כאחד מבתי הקפה הנעימים והיפים בתל אביב. המקום תוסס והומה בימי שישי ושבת, אך מציע פינה שקטה ואינטימית המשולב עם עסקיות אטרקטיביות, החל מ -49 ₪, במהלך ימי השבוע
אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות
לעיקריות חלקנו מנה מצויינת של פילה דג בס מטוגן שהוגש עם רוטב מעולה (למדתי כבר מזמן שחמאה, יין לבן, שום ולימון לא מסוגלים להניב יחד שום דבר שאינו משובח)..." אדוה גן סתיו וחברתה חולקות את כל המנות בבצל ירוק
"השרימפס הגיע במחבת לוהטת ומלחשת, צרוב בחמאת שום ומעליו לימון טרי ורוטב עגבניות, עשבי תיבול ויין לבן. כל המנות הוגשו כיצירת אמנות על גבי פלטות..." אורלי פרש אזולאי חוגגת יום נישואין (ולא עם הבעל) בפרליקה
טעמנו את ה 'דון', יין אדום ספרדי פשוט ונפלא, בעל גוף בינוני מלא וארומות של פירות אדומים. זהו יין פשוט ונהדר והוא אף מספיק עוצמתי בשביל ללוות גם ארוחת על האש..." יובל בלנקובסקי מדווח מבית המשקאות של שחר
חידושי השבוע ברשת דה קוק סטור, המתמחה בכלים, ציוד ואביזרים למטבח: סדרת מגרדות בגדלים שונים המיוצרות בטכנולוגיית לייזר וגם קופסאות אחסון המאפשרות סגירה הרמטית ללא שימוש בקליפסים להידוק
בכתבה הקודמת על תולדת היין למדנו מאיפה הכל התחיל, מי היו היחצ"נים הראשונים של היין ומה קרה בהמשך הדרך. הפעם תתמקד הכתבה בהפצת היין בעולם. חיים גן, מומחה ליינות וכהלים מספר לכם על ההיסטוריה של עולם היין
"הפאי הוגש חם וקריספי ובתוכו התגלו תפוחים מצופים בניחוח קינמוני מתוק. הגלידה הפתיעה בטעמה החזק של הוניל הצרפתי והשאירה טעם של עוד..." שרון ינובסקי וחברתה אוכלות ארוחת בוקר של מלכים בקפה אנג'לו במודיעין
"שתי צלחות עמוסות עשו דרכן לעברנו. אנטריקוט טוב לצד רוטב צ'ימיצ'ורי ונתח קצבים רך ועסיסי הוגשו ברוחב לב מרשים והיוו אתגר לא מבוטל...." אדוה גן סתיו מבקרת בקולומבוס ומרגישה שכל המוטיבים האמריקאיים חוזרים אליה
למי שלא אוהב לעבוד קשה במטבח (ויש כאלה), רשת דה קוק סטור מציעה סוחט לימונים מעוצב וידידותי למשתמש. למי שכן אוהב להשקיע שעות ביצירות אומנות במטבח, מציעה הרשת מטחנת תבלינים חשמלית. בטוח שעכשיו יהיה שמח במטבח
בריחן, במשך היום, קוראים המון דברים: בשעות היום- ארוחות בוקר ב- 25 ₪, בצהריים - עסקיות צהריים ב -42 ₪ ובערב - מרקי חורף חמים ב – 20 ₪. בואו להתפנק במקום מיוחד, במרחק דקה נסיעה מכפר סבא, ראש העין והוד השרון
מחפשים מתנה מקורית או פעילות לא שגרתית לילדים? מחפשים מסעדה מתאימה לילדים ביום שבת? הילד לא רוצה לאכול שניצל ומתעקש על סושי? לא בא לכם לצאת מהבית? ארבעת המקומות שלפניכם יספקו לכם את כל הפתרונות
"הזמנתי נתחי פילה בקר ברוטב סילאן. מספר נתחי בשר נחים על הצלחת יוקרתית ומכוסים ברוטב סילאן מתקתק. הבשר נעשה וול דאן, חף משומן וכולו מעיד על איכותו..." שיר כידן ממליצה לתושבי אשקלון והסביבה, לבקר באוקייאנוס
"החלטנו לבחור ב'ארוחת הפתעה' – ארוחה המורכבת ממנות שלא מופיעות בתפריט והסועדים מקבלים אתגר כפול: לאכול בחושך ולנסות לזהות את המנות. אני בחרתי בדגים..." דניאל לוין מבקר במקום הכי מיוחד שיש - "מרכז נא לגעת"
"כאן את הדג שלכם עושים באהבה, או שלא עושים בכלל. והנה הגיע לו נתח עסיסי כשאנחנו פחות רעבים למזלינו הטוב, אוכלים לאט ונהנים מכל ביס..." שרון ינובסקי שולפת את אחיינה הצעיר לסיור מרגש בירושלים ובמסעדת מנורה
יותר מ-700 בקבוקי יין מכ-30 מדינות צפויים להשתתף בתחרות היין TerraVino , אשר תתקיים זו השנה השלישית ברציפות, במלון ישרוטל באילת. אוהבי היין מוזמנים לבקר, להריח, לטעום, לבדוק ולנסות יינות מישראל ומכל העולם
"שלב הקינוחים היה תצוגת יופי ויצירתיות של המסעדה. בתוך פנכת זכוכית נח לו קרם אגוזי לוז וקפה, מעליו נמתחה רשת דקיקה של טוויל סוכר זרוע בפרורי זהב..." יובל בלנקובסקי מגיע להשקת תפריט החורף של סקאלה
"אני יודעת שהשם לא מתחבר לפנטזיה אבל הטעם...'שומולוי גולושקה' זו עוגה הונגרית שעשויה משכבות של עוגות וניל ועוגות שוקולד, כל אלו ספוגים ברום ומוגשים עם קצפת..." אורלי פרש אזולאי מגלה שהתמכרה למקום מתוק
"עוד לא הספקנו להוציא מילה וכבר הונחו על שולחננו צלוחיות סלטים מלאות ללא הכרה: חצילים במיונז, חומוס, חמוצים ביתיים, סלסת עגבניות, טחינה וטבולה, הכל טרי והוכן במקום..." קרן ויזנר זוכה לאירוח ייחודי באלבטרוס
הראש היהודי לא מפסיק להמציא לנו פטנטים. כמה פעמים נעלמה לכם מגבת המטבח או היא סתם לא מצאה את מקומה? כמה פעמים פחדתם להחתך בשעת חיתוך הירקות? 4chef מציגה סדרת גאדג'טים חדשה שעונה על הצרכים והבעיות
בלב רעננה, הידועה כפנינת השרון, שוכנת מסעדת קרוסל. קרוסל הינה מסעדה קטנה ואינטימית בה מתבשל מדי יום, ע"י השף סטפן, אוכל צרפתי משובח. קרוסל מציעה בשעות הצהריים והערב תפריט עסקיות החל מ- 60 ש"ח לסועד
קרם שוקולד לבן, מקפא פטל, מוס קפוצ'ינו, סופלה כפול, קרם שוקולד עם שבבי פקאן או סלט פירות טרי, מה מתחשק לכם עכשיו? מבחר קינוחים עשירים מבית: מרכז העוגות, המטבח של מטילדה, גשן ובית דולב, שיעשו לכם סופ"ש מתוק
"כאן כל צלוחית היא יצירה קטנה ומורכבת בפני עצמה- נתחים של בורי כבוש בסומק ובצל סגול, סלט יוצא דופן של סביצ'ה, פלמידה לבנה, קרפצ'ו אינטיאס מעודן..."שפרה צח מבינה שהדברים הטובים באמת, נמצאים במאנטה ריי