שרון ינובסקי לוקחת פסק זמן לכבוד יום ההולדת בבית הקפה-מסעדה פולה במושבה שבנס ציונה. פטה עם צנימים משולשים פריכים ואגסים ביין, פרגית ברוטב פילדלפיה, מניפת אנטרקוט מושחמת במידה וסופלה שוקולד רותח עוזרים לה להירגע
הצעה לארוחה עסקית במסעדת גלאט גריל שבקריית עקרון, רחובות. גלאט גריל, כשרה גלאט, מציעה לכם מגוון רב של בשרים משובחים, שיפודים על האש, סלטים כיד המלך, מרקים, תוספות לבחירה ועוד ועוד, והכי כיף לבוא בצהריים
לפעמים הקפה הוא רק תירוץ בשביל ללכת לבית קפה. אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה שמציעים לכם את מיטב מרכולתם דבר ראשון על הבוקר (אבל גם בצהריים ובערב), באמצע השבוע או בסופו, ובהתאמה לכל עונות השנה. רוצים קפה?
"ואז מגיע מגש הסושי. אוי, הסושי. שישה סוגים שונים, שכל אחד מהם נבדל מחברו בצבע, בצורה ובטעם, וביחד הם יוצרים קומפוזיציה מרהיבה..." שפרה צח יוצאת למסע בעקבות ארץ השמש העולה ומוצאת את מסעדת יאמטויה בהוד השרון
בערב ראשון יוצאת שירלי רחמים עם חברה אל הננה בר (לא מזיזות את האוטו) שבנווה צדק, תל אביב. צ'ייסר של בד אפל, סשימי, חציל אסייתי, יין אדום יבש, אנטרקוט מבצבץ על צלחת, קולקציית שוקולד ועוד ועוד מבטיחים שתשוב
"האנטרקוט, נתח ורדרד ויפהפה של 300 גרם, נצלה לדרגת מדיום והגיע עם צ'יפס פריכים וטעימים ועם קישוטי ירקות שהעבירו יפה את המסר – אנחנו פה בשביל הקישוט..." גלי בן נון (3 חודשי צמחונות כפויה) קרניבורית בקניבר, חיפה
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
יובל בלנקובסקי מונה הפעם בטור היין חידושים והמצאות בתחום היינות הישראליים. יקב בנימינה, יקבי תשבי, יקב ברקן ויקבי רמת הגולן מצטרפים יחד לחגיגה אחת גדולה של פירות וטעמים שכדאי לטעום עכשיו וגם לשמור לאחר כך
קרן ויזנר מבקרת ביום שמש במתחם הגדל של קריית שדה התעופה, שם היא מוצאת פנינת בילוי ופנאי שכוללת שופינג ואת כרמליס בייגל. שקשוקה, אריסה ובייגל טוניסאי – ידם של כרמליס בייגל לא זזה מהדופק והם לא מפסיקים להפתיע
יעל עפר חוגגת את עם מסעדת קנלה שבירושלים את יום הולדתה הרביעי. מסעדת השף, שמוצאת את הכשרות מאתגרת, מצליחה להרשים גם קרניבורים שאינם רגילים לחוויה קולינרית כשרה במנות גורמה משובחות ונימוחות ובקינוחים מרתקים
דניאל לוין וחבריו הדוגרים תחת סגר תקופת המבחנים מחליטים בערב שישי לקחת אוכל מוכן וכשר מקייטרינג רוזמרין שבראש העין. למרות האשמות בדבר עיניים גדולות לא נשאר דבר לארוחת הצהריים של מחר, והם חוזרים לאכול פתיתים
מסעדת סאקורה היפנית בירושלים, שהוקמה לפני כשבע עשרה שנים וביססה את מעמדה כאחת המסעדות היפניות הטובות בארץ, מציעה לכם מגוון מנות בארוחות עסקיות, המשתלבות לארוחה יפנית אותנטית, עשירה, ייחודית ואינטימית, באווירה מיוחדת
ואם כתוב עד דלא ידע, אז נעשה. שומרי המסורת לא מוותרים גם השנה על החגיגה הגדולה שמזמן לנו חג הפורים, ויוצאים לחגוג עם כל החושים. לרשותכם ארבעה ברים ומסעדות שיעזרו לכם לחגוג את החג ויעשו לכם מסיבה אחת גדולה
"מעל בצק דק, פריך ולא שומני מתנוססת תפארתה של הג'מבון קווי – שינקן, פרמזן, זיתי טאסוס וחלמון ביצה, שבמרכזו של עיגול הפיצה הא-סימטרי הזה, הוא מושך אליו את תשומת הלב..." אורית איציק ופיצה גוסטו - להלן פיצה גורמה
יונתן שטרנברג בוחן את הקונספט של ברים איכותיים בבתי מלון. במלון הבוטיק ממילא שבירושלים הוא מבקר במירור בר, דוגם קוקטיילים מרעננים, מנות טאפאס מגוונות, קינוחים איכותיים וחדר סיגרים מעוצב. חוץ לארץ כבר אמרנו?
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
עוזי בשן מבקר במסעדה הלבנונית, תנורין, השוכנת למרגלות הר הארבל שבצומת מגדל. הוא מוצא בתנורין שילוב נדיר של מסורת וחידושים מודרניים, אך בעיקר מגלה כי חשיבה ותכנון הם שהופכים כל מנה במסעדת תנורין למנת הדגל
הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מוצאת לנו 10 סיבות חשובות לאכילת דגני בוקר. סיבים, תחושת שובע, שילוב חלבון עם פחמימה, מיעוט שומן וסוכר, סידן, ויטמינים ומינרלים – וכל זה בקערה אחת קטנה עם חלב שמכינים בשנייה
אדי רון והבן אביתר במסעדת הפינג'אן הסמוכה לשוק מחנה יהודה. הצ'יפס ("מהסוג הביתי מאד: קלופים וחתוכים ביד אוהבת, בלתי אחידים בגודלם ומטוגנים למידת הפריכות שמשאירה אותך עם חשק לעוד") לא מפריעים למנת הראש המנצחת
שירלי רחמים נהנית מבראנץ' בופה עשיר בקפה בלמונט שבמלון בלמונט, קיבוץ צובה, הרי ירושלים. אל מול הנוף ההררי המפעים היא מסדרת מקום לעוד קצת סלט בצלחת, מתלבטת האם לקחת צלחת גבינות נוספת וסופרת את הקינוחים
רשת כלי המטבח קוק סטור מציעה מוצרים חדשים שיקשטו לכם את המטבח ויכינו אתכם לפורים. סדרת מטחנות צבעוניות המעוצבות בהתאמה למגוון רחב של תבלינים ושל גרגירים, ומולטי מסחטה שסוחטת הדרים ורימונים, מגלענת וחותכת
בביסטרו בריאות ביאלה שברחוב הארבעה בתל אביב משלבים בין מזון איטי לבישול גורמה, ומגישים לכם ארוחת בוקר, צהריים או ערב שהיא כיפית, טעימה, ומשמחת את החיך ממש כמו שהיא משמחת את הגזרה. הצעה עסקית לשעת צהריים
ברית? בר או בת מצווה? חתונה? אירוע עסקי? מסיבת השקה גדולה? לא משנה מה הסיבה לחגיגה, מדובר באירוע מורכב שדורש הכנות רבות מראש, ואחת הדאגות היא המיקום (עוד לא דיברנו על האוכל). מצאנו לכם ארבע אפשרויות, לבחירתכם
אורלי פרש-אזולאי מבלה את יום שבת במסעדת דה אוליב טרי שנמצאת בכפר ראמה, ומתחברת לשורשים – מטעי עץ הזית, האדמה, המטבח המסורתי והמתובל של סבתא והאירוח הביתי והחם שובים אותה ומבטיחים שתשוב לכאן עוד פעמים רבות
אפרת רוזן לא עוברת על החוקים: את סוף השבוע מתחילים בבראנץ' עשיר, והפעם בקפה-קונדיטוריה קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון. מדפי הקונדיטוריה עמוסים במבחר לחמים, עוגות, מטבלים וממרחים, והיא לא נכנעת לדבר