ערב הסילבסטר קרב ובא, אז רגע לפני שאתם יוצאים לבלות ערב רומנטי קסום (כולל העמידה בפקקים), בדקנו עבורכם מהן המסעדות הרומנטיות בארץ וכיצד הן נערכות לקראת המעבר לשנת 2014. חשוב להזמין מקום מראש ולשריין את השולחן הכי פרטי שיש במסעדה
יואב בר, השף של מסעדת מאראבו ברמת גן, חושף כמה פרטים אישיים וגם מסביר, צעד אחר צעד, איך מכינים קציצות טלה בשילוב פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה. בתיאבון!
רוצים להנות מכל המחמאות על ארוחת החג שהגשתם לשולחן אבל לא באמת לעמוד שעות במטבח בין סירים מהבילים - ממש בשבילכם ריכזנו את המסעדות המציעות פתרונות לאירוח מושלם בחגים
יוצאים החוצה אל מרחבי המנגלים? קחו אתכם כמה מתכונים ליום העצמאות שאספנו בשבילכם משפים וממסעדות. מהזיגוג לאנטרקוט ועד הירקות שליד ההמבורגר
מתי בפעם האחרונה אכלתם ארנבת? NG בר & בשר בנווה צדק מכינה ארנבות כל הזמן. ומתי בפעם האחרונה הכנתם מתכון של יואב בר ממאראבו? ומה תרצו לקינוח? מתכונים לוולנטיין 2013
גם בחורף הקר, קדירות בשר ותבשילי שמנת אינם גזירת גורל. בשביל הטבעונים שביניכם, בשביל המארחים שביניכם ובשביל הסקרנים שביניכם, אספנו שלושה מתכונים טבעוניים מאת שפים מובחרים, שיחממו אתכם גם בחורף. לבריאות
"תודו שצריך שף עם ביצים גדולות (ולא, לא מגישים כאן ביצי יען, הבנתם בדיוק למה אני מתכוון) כדי להוציא את הסביצ'ה לסיבוב שכזה מסביב לעולם, ולחזור אתו הביתה בשלום..." אדם בר על הבחירות של יואב בר במאראבו
"הוויכוח על מהותו של האוכל הישראלי הוא ישן נושן. שכן, מי החליט ש'לנו יש פלאפל'? מתי בדיוק המצאנו את החומוס? מה זה סלט ישראלי?..." אספנו בשבילכם רשימה קצרה של מסעדות ישראליות. אבל מה ישראלי בעיניכם?
מכיוון שתחזית מזג האוויר צופה לנו סוף שבוע סוער, אנחנו צופים הסתגרות ממושכת בבית. אבל מי אמר שחייבים להפסיק את הכיף? מתכונים לקוקטיילים שתוכלו להכין בלי לצאת מהבית ובלי להשאיר טיפ לברמן, למלצר או לנהג המונית
אנחנו מקבלים את השנה האזרחית החדשה עם ארוחות שחיתות במסעדות, אף על פי שבינינו, מי באמת צריך תירוץ כדי לחגוג במסעדה. אז מתחילים עם שמפניה, עוברים למנה הראשונה וממשיכים עד לחמישית, מקנחים ושותים עוד קצת
מי אמר שגם השנה צריך שוב לבקש כסאות מהשכנים, מי אמר שגם השנה צריך שוב לקנות סט מצעים למארחים, ומי אמר שגם השנה צריך לאכול סלט מיונז ועוף עם תפוחי אדמה? לא תעדיפו לבלות את ערב ראש השנה בתרנגול הכחול או במאראבו?
מהו מדד הרומנטיקה? האם זהו הסופלה מפגיש הכפיות, נגיסות הדג שמאכילים זה את זו, הנר או סוג היין שעל השולחן, מחיר המנה בתפריט, הנוף הנשקף מן החלון? מהן המסעדות הכי רומנטיות? הנה כמה הצעות
איך אתם מתכננים לחגוג את ט"ו באב? מהי החגיגה האולטימטיבית? איפה נמצאת המסעדה הכי רומנטית בעיניכם? ארוחה במסעדה, לחגיגה רומנטית של החיים בשניים: אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות, צאו, אכלו, שתו ותאהבו כל השנה
מה אתם מתכננים לעשות בשבוע הקרוב? החופש הגדול כבר כאן ובטח לא תזיק לכם ארוחה ממוזגת, עם או בלי הילדים. הנה כמה המלצות קיציות – ארוחת טאפאסים בטאפאיה, תפריט קיץ במאראבו ובילוי על גג ירושלמי במסעדת רופטופ
זה רק נדמה לכם, היום לא יום ראשון, היום יום חמישי. במהירות הוא יפנה את מקומו לסוף השבוע, ואתם תוכלו לחזור אל הים, אל הבריכה ואל שאריות עוגת הגבינה שנשארו משבועות. הנה כמה המלצות שמחות לסוף השבוע במסעדות
יואב בר, שף ובעלים של מסעדת מאראבו ברמת גן, חושף כמה פרטים אישיים וגם מסביר, צעד אחר צעד, איך מכינים עוגת גבינת עזים לכבוד שבועות בליווי פירות העונה וסורבה עונתי. אז מה הייתה אימא מכינה ביום שישי בבוקר?
ולהלן חדשות המסעדות: מסעדת מאראבו מתהדרת בימים אלו בתפריט יין ישראלי חדש, מסעדת כרם זיתים פותחת תערוכה מנדלות של הציירת ענת בר שלום ומסעדת פדריקו שבכיכר העיר תל אביב מזמינה אתכם לערב שישי מטורף. באים?
לא על המנגל לבדו: ערב ויום העצמאות הם אמנם הזדמנות נהדרת לצליית סטייקים על האש, אבל אם בכל זאת תחליטו על ארוחה ממוזגת במסעדה טובה, אספנו בשבילכם המלצות מהמיטב שבהן לארוחת יום עצמאות משובחת, ושיהיה לכם חג שמח
בתאריכים 26-28 באפריל תהיה יפו העתיקה התפאורה שתארח את פסטיבל היין, האוכל והאמנות. בסימן החיים הטובים תוכלו ליהנות מחוויות גורמה ואמנות שיחולקו למתחמים: מתחם מסעדות יוקרה, מתחם גלריות ומתחם יין ואלכוהול
בקינוח זה מתחיל להסתבך. חל איסור ייצוגי על הכנת מאפים מתוקים, ועל עוגת המצות המסורתית היינו מוותרים. מה עושים השפים בחג הפסח? ליקטנו בשבילכם את מתכוני הקינוחים הכשרים לפסח הטובים ביותר מהנבחרת המובילה
אתם יכולים להשאיר את הסירים המהבילים לאלו שזה המקצוע שלהם, לתת להם גם לרחוץ, לחתוך, לשטוף ולהזיע באופן כללי. בזמן שהם יכינו לכם ארוחת חג מושלמת, תוכלו אתם ליהנות מיום אביבי ולחזור כשהאוכל יהיה מוכן. הנה הצעות
"פרוסות הדג העבות נתונות ברוטב לימוני על בסיס של ציר דגים, יין לבן וחמאה, ומלוות בשלושה סוגים של פטריות, בצלצלי שאלוט וארטישוק ירושלמי, שהפך נימוח וספוג בטעמי הרוטב..." שפרה צח, המטבח של יואב בר, מאראבו רמת גן
איך אתם חוגגים את פורים? שולחים את הילדים לבית הספר בתחפושת? מנשנשים אוזני המן ממשלוח המנות שלהם? מתחפשים בתחפושת תקופתית במשרד? למה שלא תחגגו קצת באמת? אם אין לכם רעיונות, מצאנו בשבילכם ארבעה – במסעדות טובות
אולי בגלל פורים, אולי יום האישה, אולי סיינט פטריקס דיי הידוע לשמצה, אולי זה בגלל האביב המתקרב וחג החירות שבא יחד אתו – למסעדות שלנו יש מספיק סיבות להתחיל להרגיש שבא להן להשתולל. קחו כמה המלצות שבועיות