מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > סדנאות אלכוהול> כתבה על מתכונים לקוקטיילים

מתכונים לקוקטיילים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מכיוון שתחזית מזג האוויר צופה לנו סוף שבוע סוער, אנחנו צופים הסתגרות ממושכת בבית. אבל מי אמר שחייבים להפסיק את הכיף? מתכונים לקוקטיילים שתוכלו להכין בלי לצאת מהבית ובלי להשאיר טיפ לברמן, למלצר או לנהג המונית

קוקטייל ההדרים של מסעדת מאראבו בראשות השף יואב בר

מרכיבים:

5 פילטים של תפוז וקלמנטינה
30 מל' וודקה
30 מל' קרם דה קסיס
30 מל' מיץ תפוזים סחוט
20 מל' מי סוכר
1 כפית לימון סחוט
4 קוביות קרח
פלח תפוז לקישוט

ההכנה:

בתוך כוס לואובול (נמוכה, lowball) מניחים כ- 5 פילטים של קלמנטינה ותפוז, מכניסים לתוך שייקר את כל המרכיבים ו-4 קוביות קרח, מנערים ומוזגים מעל הפילטים ומקשטים בפלח תפוז.

קוקטייל Wild Berry של מוש בודניק לסושיאל קלאב

מרכיבים:

40 מל' ג'ין
20 מל' מיץ לימון
30 מל' סירופ וניל
2 תותי שדה
קאווה

ההכנה:

בתוך שייקר כותשים את התותים, מוסיפים את הג'ין, את מיץ הלימון הטרי ואת סירופ הווניל ומשקשקים עם קרח. אחרי סינון כפול מעבירים לכוס מרטיני קרה וסוגרים את הכוס עם קאווה משובחת.


קפיריניה של קאזה דו ברזיל

מרכיבים:

2 לימונים (ליים)
4 כפות סוכר לבן
160 מל' קאשסה מיובאת

ההכנה:

חותכים את הלימון בתחילה לשניים ולאחר מכן ל-6 חלקים שווים, שמים בכוס חצי לימון (ליים) פרוס (3 חלקים) מוסיפים כף סוכר וכותשים בעזרת כפית או מקל. מוסיפים 40 מל' קאסשה, מערבבים את התכולה, מוסיפים מעט מים וקרח כתוש.

קוקטייל סיידר חם של מוזס הרצליה

מרכיבים:

כף תפוחים טריים חתוכים לרצועות
60 מל' פינלנדיה ליים
30 מל' סירופ קינמון (מונין)
התזת מיץ לימון סחוט
150 מל' מיץ תפוחים

ההכנה:

הקוקטייל נבנה בכוס שליש בירה (330 מל'): מחממים במיקרוגל עד לחימום מלא ומפזרים אבקת קינמון מלמעלה.

שיהיה בכיף