מסעדת בשרים: המקום שבו מגשימים חלומות ונותנים דרור לתאוות הבשרים, המקום שבו ורידים משוישים מתקבלים בברכה, המקום שבו מקובלים קולות לעיסה, מציצה וגיהוק. מסעדת בשרים: כל מה שאי פעם רציתם ולא היה לכם את מי לשאול
מהו מדד הרומנטיקה? האם זהו הסופלה מפגיש הכפיות, נגיסות הדג שמאכילים זה את זו, הנר או סוג היין שעל השולחן, מחיר המנה בתפריט, הנוף הנשקף מן החלון? מהן המסעדות הכי רומנטיות? הנה כמה הצעות
איך אתם מתכננים לחגוג את ט"ו באב? מהי החגיגה האולטימטיבית? איפה נמצאת המסעדה הכי רומנטית בעיניכם? ארוחה במסעדה, לחגיגה רומנטית של החיים בשניים: אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות, צאו, אכלו, שתו ותאהבו כל השנה
"'קלאמרי – טוב ליחסים!' ו'המבורגר טלה – מרזה!' מרזה או לא, זו המנה שבה בחרתי בסופו של דבר – המבורגר מבשר טלה במילוי כבד אווז, על פירה תפוחי אדמה, כשכל זה טובל ברוטב דמי-גלאס מתקתק..." שפרה צח, טעם העיר
בתאריכים 26-28 באפריל תהיה יפו העתיקה התפאורה שתארח את פסטיבל היין, האוכל והאמנות. בסימן החיים הטובים תוכלו ליהנות מחוויות גורמה ואמנות שיחולקו למתחמים: מתחם מסעדות יוקרה, מתחם גלריות ומתחם יין ואלכוהול
בדיוק עכשיו אנחנו מתברכים במעט גשם, אבל אל המסעדות כבר הגיע האביב. הן מתחדשות עם רעיונות ועם מאכלים חדשים, והמרוויחים הבלעדיים הם, כמובן, אתם. בשביל לארא, למון גראס, הנמל 24 ופינגוין האביב כבר בפתח, בואו גם
"קרפצ'יו פילה בקר וסביצ'ה מוסר נשמע בנאלי? לא אצל הנמל 24. כאן מוגש הקרפצ'יו עם רוטב בלסמי סיגליות שמדיף ניחוח משכר וגילופי גבינת פרמזן אלגנטיים פזורים מעליו..." אורלי פרש-אזולאי, מסעדת הנמל 24, חיפה
עץ התות, קפה-ביסטרו ברחובות, לוקח אתכם אל חצר קסומה הממוקמת באחד מבתיה הראשונים של העיר ובה עץ תות בן כמאה ועשרים שנים. מנות משובחות ממטבחו של השף-קונדיטור אסף לביא ושלווה ורגיעה מהמולת העיר למראה עץ התות
אמנם עכשיו קיץ, אבל לא באמת כתוב בתפריט העונתי שחובה לאכול רק פופקורן, נקניקייה בלחמנייה וגלידה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שתוכלו ליהנות בהן יחד – גם אתם וגם הילדים. וכן, לאכול אוכל טוב. גם בחופש הגדול
הצעה לארוחה עסקית במסעדת ישראל בשרים על האש הממוקמת בלב ירושלים. ישראל בשרים על האש מתמחה באוכל ביתי אותנטי, מתהדרת בגריל מיוחד ויודעת היטב את מלאכת העישון ואיך מכינים שווארמה. עסקית בשרית ראויה לשמה
דניאל לוין יוצא לקפה-מסעדה קישריה שבגבעתיים – קישים לרוב, מחולקים למשפחות ולמינים, חלקם סולידיים ובטוחים וחלקם נועזים ומפתיעים. גאונות בקיש, שמשמש, כמובן, גם בסיס לקינוחים מתוקים ומצוינים שמחייבים בדיקה נוספת
עוזי בשן ורעייתו הרעבה לדגים יוצאים לעיר הדייגים והמסעדות הכשרות, טבריה. בבית הקפה-מסעדה שרי הם מוצאים תפריט דגים מגוון וכשר למהדרין, סלטים ומשקאות טריים ומרעננים. כל זאת ועוד אל מול נוף טברייני מרהיב
לכל מי שהוא תאב בשר, לכל מי שכמהה נפשו לפרגיות, לצלעות, לשיפודים או לנתחים נימוחים, לכל מי שמעולם לא הבין את פשר הקינואה והעלים הירוקים, בשבילכם אספנו ארבע מסעדות ומעדניות שמחכות לכם עם הבשר שאתם כל כך אוהבים
"חברתי הזמינה למנה העיקרית אסקלופ עוף. חזה עוף עשוי במרינדה ומוגש ברוטב חלב קוקוס וקארי בתוספת פירה. העוף, בשרני ועסיסי שענה על כל ציפיותיה.." שיר כידן וחברתה אוכלות ומבלות תחת עץ התות
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
''מה אכלנו? פקורה- כרובית, תפוח אדמה, חצילים ותרד מטוגנים בצפוי קמח חומוס ותבלינים, פראטה- לחם ממולא בסגנון ''פיצה'' עם רוטב עגבניות, טאלי- מגש הודי מסורתי עם אורז...'' עיינה גל מגלה שהכל אפשרי בסאב קוצ' מילגה
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
בכל הנוגע למסעדות איכות – המבחר לשומרי כשרות בדרך כלל מצומצם יותר, היצע המנות קטן יותר, ולפעמים צריך לנסוע רחוק בכדי לאכול ארוחה חגיגית וכשרה. לכבוד שומרי הכשרות: הנה ארבע מסעדות איכותיות, כשרות ובשריות, ברחבי הארץ
''בינתיים, מגיע לשולחן ספגטי ברוטב סמיך אך לא מכביד של שמנת ועגבניות, שחובר לאטריות הדקיקות בנאמנות ואדיקות...''. יובל אופק נהנה בקפה שריד מבילוי צהריים בסגנון העמק, שכלל ארוחה נינוחה וטעימה, מנות גדולות ומחירים שפויים
הסינים השתמשו באגוזים כדי לעורר את תאוות נשותיהן, האצטקים האמינו בכוחו של האבוקדו להגברת האון הגברי, ההודים ממליצים על ג'ינג'ר כתרופה נגד אימפוטנציה, והמצרים – על דבש. לכבוד ט''ו באב - המלצות ומתכונים למזון מעורר חושים
על האש עם המשפחה או החבר'ה ביום העצמאות הפך למסורת לא פחות מארוחה חגיגת בליל הסדר, או תחפושות בפורים. לכבוד חג המנגלים הלאומי, כינסנו שלושה קצבים, וביקשנו מהם טיפים לברביקיו האופטימלי. זה מה שהיה להם להגיד
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר
סופי השבוע השמשיים, והאביב המנץ בפתח, מזמינים את ההורים לצאת עם הילדים אל חיק הטבע, ללכת לצפות בפריחה, לבקר בפארקים או בג'ימבורי, ואחר כך לשבת איתם לאכול. הנה מסעדות שיהפכו גם את הארוחה של הצאצאים לחוויה
''הצלע הגברית התענגה על שווארמה רכה ועסיסית, צלויה למשעי וטריה מאד, עשויה בול לטעמה הבשרני...'' מיכל וייס ביקרה במסעדת אליו הכשרה שבמודיעין, וגילתה לא רק את פירוש השם – אלא גם את תאוות הבשרים שבתוכה
כבר מעל 52 שנים, באותו הרחוב הירושלמי, מתפקד לו קפה רימון על שני המישורים, הבשרי והחלבי. בשני אגפיה של המסעדה הכשרה מוגשים מרקים, כריכים, טוסטים וסלטים, ועוד מגוון מנות שיערבו לחיך המשפחה כולה, הורים וילדים