"מאגף הדגים אנחנו מתמוגגים מפילה דניס צלוי מוגש על מצע של פירה כתום ברוטב יין לבן, לימון ושום בתוספת סלט ירוק..." יפית שבחון שרף נהנתה מארוחת צהריים מפנקת (וזמן איכות עם אמא), בטאבולה, איטלקית אמיתית בהרצליה פיתוח
"שורות-שורות של רולים נפלאים מכל הסוגים: ספייסי טונה רול עם מיונז ספייסי, ספיידר רול עם בשר סרטן רך שריון משובח בטמפורה, סלמון שרימפס רול נהדר...". ליאור פנחסי יוצא לשייט קולינרי מענג בין המטבח הים-תיכוני לזה היפני המוצע במסעדת נאמוס, מהמובילה בין שלל מסעדות שף בהרצליה פיתוח
"בצלחת אחת מונח "משטח העבודה" עם שלוש פרוסות עבות ונדיבות של עוגת פאדג' עם שלוש מבחנות בהן: קרם לוטוס (מטריף חושים), קרם שוקולד חלב (נו מה חשבתם?) וקרם גבינה חמצמץ..." חגית גרוס יצא לגלות אלו מנות יוגשו בט"ו באב במקס ברנר, מסעדה בה מתמזגים יחד שוקולד וטונות של אהבה
מיט אני וויין (Meat & Wine) היא רשת עולמית, שהחלה עם מסעדה דרום אפריקאית ומאוחר יותר התרחבה גם לסינגפור, סידני, לונדון, דובאי - וגם הרצליה. הקונספט בכל מסעדות הרשת אחיד, פשוט וטעים: בשר מיושן היטב ויין מובחר המותאם לבשר, שביחד יוצרים סינרגיה שהופכת כל ארוחה לחוויה משובחת.
המטבח היפני הפך זה מכבר לאורח רצוי בישראל, וכולנו למדנו לחבב את הטעמים המיוחדים שלו ואף להתלהב מהם. מי שרוצה ליהנות מסושי ועוד מוזמן להגיע ל"סושי אנד מור" - או להזמין את המסעדה אליו, בין אם במשלוח ובין אם במסגרת שירותי הקייטרינג שהיא מציעה.
"מרק על בסיס ציר עוף וירקות שורש, מחוזק בסויה ומירין, בתוספת רצועות כרוב, גזר ובמבוק, וכיסון בצק ממולא עוף טחון ממתין בתחתית - מנה מהפנטת..." דן תורן מתמכר לנפלאות המטבח היפני בקיוטו, הרצליה פיתוח
בין שלל המשרדים, מבני ההייטק, החניונים והחליפות המחויטות תמצאו גם הרבה מסעדות בהרצליה פיתוח. כל סגנון קולינרי שתרצו, תמצאו: אסייתי, בשרים, פירות ים, גורמה, בתי קפה, ברים ועוד. הנה כמה מסעדות שכדאי להכיר:
המטבח האיטלקי מקבל מקום של כבוד על המפה הקולינרית של ארצנו. אפשר למצוא לא מעט מסעדות איטלקיות בהרצליה שמביאות לסועד את הדבר האמיתי – מטבח איטלקי איכותי. מסעדה איטלקית בהרצליה – נעים להכיר
הרצליה היא אחת מערי החוף היפות והמרשימות ביותר לאורך מישור החוף של מדינת ישראל. העיצוב המרשים של הטיילת שלה, הרחובות הנקיים של הרצליה פיתוח, ושפע האפשרויות הקולינריות הפתוחות בפני אורחי, תושבי ומבקרי העיר לא משאירים אף אחד ואחת אדישים. בעמוד זה תמצאו רעיונות ייחודים לאירועים משמעותיים וטיפים על מציאת מסעדה איטלקית בהרצליה בה תוכלו לסעוד את נפשכם ולטעום מהמאכלים הטעימים שאתם כל כך אוהבים.
"פוקצ'ת לחמעג'ון פריכה עליה היו מפוזרים פתיתי בשר באופן שלא הכביד עליה ולא השתלט על הטעמים הנפלאים והמדוייקים של העגבניות המיובשות והצנוברים שהתלוו אליה..." חגית גרוס בערב בנות קליל באתניקה הכשרה שבהרצליה פיתוח
"אך את ההצגה האמיתית גנב פילה דניס אפוי בתנור בתוספת פירה ולימון טרי. הדג היה עשוי במידה מדויקת, עסיסי, פריך מבחוץ, משוח בתערובת תבלינים פלאית שהעצימה את טעמו אך לא השתלטה עליו יתר על המידה..." חגית גרוס, דרבי בר דגים, הרצליה
אין ירושלמי שלא מכיר את ממילא, השכונה שנכנסה לסיפורים הירושלמיים הישנים, עברה בשנים האחרונות תפנית, וכיום אפשר למצוא בה את אחד המתחמים המרשימים בישראל עם מסעדות נהדרות
מי מאתנו לא אוהב ללכת להתפנק במסעדות שף יוקרתיות וליהנות משירות נהדר וממנות גורמה אנינות טעם? רבים מהאנשים מביעים רצות ללכת למסעדות שף אך לפעמים המחיר היקר אינו מאפשר להם. מסעדות שף הן מסעדות שנחשבות איכותיות וברמה גבוהה, שעליהן מנצח בדרך כלל שף ידוע ובעל שם טוב בתחום הקולינארי.
העובדים והמבקרים בהרצליה פיתוח יודעים כי זהו מתחם עשיר במסעדות ובתי קפה אשר מציעים מבחר גדול של חוויות קולינריות מכל הסוגים. בתוך כל השפע הזה נמצאות מספר מסעדות מומלצות אשר מציעות לסועדים בהן אווירה ייחודית ותחושה של קפיצה קטנה לחו"ל. ריכזנו לכם כאן כמה מהמסעדות האלו.
"ראשונה נוספת, מבין המיוחדים של היום - לביבה של חציל קלוי עם שלושה סוגי גבינות, שמוגשת על מצע עגבניות חרוכות שמשלימות את טעם הקלייה של החציל, ורוטב יוגורט-נענע מרענן מעל..." שפרה צח בערב איטלקי חורפי במסעדת החוף לוקה שבמרינה בהרצליה פיתוח
הרצליה הפכה בשנים האחרונות לבירה הקולינרית של אזור השרון. להיכן שלא תפנו תמצאו מסעדה, בר או בית קפה שישמחו לארח אתכם. המגוון הרב יכול לפעמים גם להקשות על הבחירה, אז בפעם הבאה שתהיו באזור בפגישה עסקית, בערב זוגי רומנטי או במפגש עם חברים תזכרו היכן מומלץ לאכול . מסעדות בהרצליה – קולינריה במיטבה.
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. הנה חמש הצעות למסעדות המציעות שלל אפשרויות לסושי. אז איך אתם אוהבים את הסושי שלכם?
חנוכה בפתח, הילדים בחופשה ובמרתון בין פסטיגל, מופע ושופינג צריך גם לאכול. לאחרונה, יותר ויותר מסעדות מתאימות את עצמן לקהל הצעיר והאנרגטי, כזה המבקש גם לאכול את ההמבורגר, גם לצבוע דפי צביעה ואם אפשר אז גם לשחק בחוץ. קבלו המלצה למסעדות הכי ידידותיות לילדים
"סטייק הפרגית גם הוא, היה חד פעמי: רך ומתמסר כמו חמאה על הגריל מלווה בתפוחי אדמה "מהמדורה" שכמעט ולא הצלחנו להגיע אליהם מרוב שהשתוקקנו להתמסר, גם אנחנו, לנתחי הבשר המשובחים..." חגית גרוס מתמסרת למטבח הארגנטינאי באל גאוצ'ו בהרצליה
"מניפת רוסטביף, שהיא מנה מעודנת של פרוסות סינטה נאות – תרתי משמע, ברוטב דבש וסויה שמחמיא לטעם הבשרי הנקי שלהן..." שפרה צח מפנקת את הבן זוג בבשר משובח ושידורי מונדיאל בעד העצם בהרצליה פיתוח
"הסטארטאפיסט שלי בוחר תבשיל של כתף טלה במילוי בשר טלה, אורז, פיסטוקים, צימוקים שבושלו יחד שש שעות בליווי קוסקוס סגול. רק מהתיאור של המנה בלוטות הרוק מתחילות לעבוד..." ליאור נובו לוקחת את האיש שלה לאתניקה, הכשרה בהרצליה פיתוח
"בכלי אידוי שנפתח לשניים מונחים בחלקו האחד נתח נדיב של סלמון מאודה על מצע עלי כרוב וגזר קצוץ, ובחלק השני כרובית, ברוקולי וקישוא ששמרו על מרקמם הנגיס..." שפרה צח מבלה ערב בחברת האוכל היפני של קיוטו, הרצליה
"אני, שמעדיפה את הדג בצורתו הטבעית, נהנית מדניס בשלמותו בשיטת "חצי-חצי". ראשית הדג נאפה בתנור בלווית עשבי תיבול עד ריכוך ואז מקבל צלייה מהירה בגריל, שמעניקה לו ציפוי פריך ושומרת על עסיסיותו" שפרה צח שוברת את הרגלי צריכת הבשר של בן הזוג ולוקחת אותו לדרבי בר דגים בהרצליה
"בצלחת גדולה הונחו שני נתחי פילה עסיסיים על מצע אורז לבן עם רוטב קארי ירוק וחלב קוקוס. הנה, למשל, שילוב של צרפת היפה ויפן הרחוקה בצלחת אחת בהרצליה..." דן תורן יוצא לבדוק את מסעדת Tib's החדשה והכשרה בהרצליה פיתוח
כולם יודעים שרשת ריבר וסניף ריבר אקספרס בתל אביב מציעים אוכל אסייתי משובח. מה שלא כולם יודעים הוא שאפשר ליהנות ממנו גם במסגרת אירוע פרטי – באמצעות שירותי הקייטרינג של המסעדה. מזל טוב