מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > ארוחת השבוע> מסעדות בהרצליה פיתוח

מסעדות בהרצליה פיתוח


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בין שלל המשרדים, מבני ההייטק, החניונים והחליפות המחויטות תמצאו גם הרבה מסעדות בהרצליה פיתוח. כל סגנון קולינרי שתרצו, תמצאו: אסייתי, בשרים, פירות ים, גורמה, בתי קפה, ברים ועוד. הנה כמה מסעדות שכדאי להכיר:

מיט אנד ווין – חגיגת בשרים משובחת


מסעדת בשרים שהינה חלק מרשת מסעדות חובקת עולם, שפתחה את השלוחה בארץ בלב אזור שוקק חיים ואנשים, ומזמינה את הסועדים להתרגש מהנאות בלתי נשכחות. העיצוב מרשים ובא לידי ביטוי בחלל המסעדה המרכזי המרהיב, בפינת הישיבה החיצוני ובשני החדרים הפרטיים. מסעדות מומלצות מציעות בשורה קולינרית, וכך עושה גם מיט אנד ווין, המציבה רף חדש בתחום של יישון בשרים, דגה טרייה ומנות צמחוניות. את הארוחה מומלץ ללוות באחד מהיינות המקומיים האיכותיים המוצגים במגדל היין. מה בתפריט? פטה כבדי עוף אווז, ספריבס עגל חלב, פריים ריב, צלעות טלה, קבבוני סלמון, סלט בטטה וטחינה, קרפצ'יו פילה בקר ועוד שפע טעמים. ישנן לא מעט מסעדות בהרצליה פיתוח המציעות חוויה בשרית, אך מיט אנד ווין יש רק אחת.

סבסטיאן – בראסרי מודרני בין מסעדות בהרצליה פיתוח


מחפשים מקום עם ארוחה טובה בכל שעה של היום, היכנסו לסבסטיאן - מסעדת בראסרי מודרנית. כבר בכניסה תשימו לב לעיצוב המיוחד: רהיטי עור בשילוב עץ, מראות גדולות ומרשימות, ועבודות אומנות תלויות על הקירות. בלב המסעדה שוכן הבר המציע מבחר קוקטיילים, אלכוהול ויין מעניין. המטבח תוסס ונותן מקום למנעד רחב של טעמים החל מהמוכר והאהוב ועד לטעמים עזים המאתגרים את בלוטות הטעם, והכל תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים מובחרים. לא כדאי לפספס: סשימי דג ים ברוטב פלפלים צהובים, רוסקה שרימפס ואספרגוס, קבב שוק טלה על חציל קלוי ועגבנייה שרופים על טחינה, פילה בקר ברוטב פלפל ותרד, ריזוטו פירות ים ועוד הרשימה ארוכה. סבסטיאן היא מסעדת שף אישית רבת אופי המציעה אוכל מהודק וממוקד וחווית בילוי נעימה ומתגמלת. כדאי לכם להוסיף אותה לרשימת מסעדות מומלצות.

נאמוס – מטבח ייחודי ומרתק


על הרציף במרינה, עם נוף ליאכטות ולים הכחול הגדול, שוכנת נאמוס, מסעדה ים תיכונית-יפנית. הקונספט הקולינרי של נאמוס שונה וייחודי בין שפע מסעדות בהרצליה פיתוח: מטבח ים תיכוני הנסמך על דגה טרייה, פירות ים ואוייסטרים לצד מטבח המגיש מנות יפניות מודרניות וסושי מובחר מעשה ידיו של השף סאיין טאקמרה והכל קורה תחת קורת גג אחת. מנות מומלצות שאסור לפספס מהחזית הים תיכונית: לברק אפוי בשלמותו עם שמן זית ומלח גס, קלמרי צרוב עם עגבניות וזיתים, ניוקי כמהין ושרימפס, פילה בקר ברוטב יין אדום. מהחזית היפנית מומלץ להזמין טריקולור סשימי טונה, סי בס וסלמון מוגש על קרח גרוס, סלמון טטאקי – פרוסות סלמון עטוף בסלט יפני של וואקמה ונבטי חמניה, ניו סטייל סשימי טונה ועוד טעמים מרתקים. נאמוס היא מסעדה חדשנית, מרעננת, בעלת נוף קסום וממגנט והכי חשוב – אוכל מוקפד וטעים.

ביסטרו 56 – מסעדת שף כשרה


ישנן קבוצה מצומצמת של מסעדות בהרצליה פיתוח הנותנות מענה לקהל המחפש תפריט גורמה כשר, וביסטרו 56, היא אחת מהן. עם נוף לים הפתוח, תצפית ליאכטות ולמפרשיות כשמעל שחפים דואים תוכלו להנות מקולינריה משובחת. המטבח פתוח לעיניי הסועדים והשף רוקח מנות המושפעות מהמטבח הים תיכוני הססגוני תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים. טעימה קטנה: פסטיה 56, כבד אווז חם, סינטה עגל, טורנדו רוסיני, פילה מוסר ים על מצע חציל שרוף ועוד. נסיעה קצרה להרצליה פיתוח ותגלו בביסטרו 56 עולם מופלא וענוג של טעמים.