מי רוצה לרקוד על הבר? איפה שותים כל הלילה? איזו מוסיקה הולכת להטריף אתכם הערב? לכבוד שנת 2013 אספנו בשבילכם לא פחות מ-13 מסיבות סילבסטר שוות. התחלתם לספור לאחור?
"הם התייצבו בעמדות, וברגע שהשגריר היפני נתן את האות פצחו בזריזות במלאכה: חותכים, מגלגלים, צורבים, עורמים ומגלפים. היתה להם סיבה טובה..." שפרה צח צפתה בתחרות קיקומן סושי-מאסטר 2012
פריים, ברחוב ראול ולנברג של רמת החייל בתל אביב, מציעה חלל גדול ואלגנטי, מוסיקת רקע, מסכים גדולים שבהם מועברים אירועי ספורט בשידור חי וקהל צעיר, שמגיע מאזור ההייט-טק בבניינים הסמוכים. ואם צהריים אז עסקית
"מרכיבי הרוטב המפורסם עטויים מעטה סודיות כבד ביותר. מפרסומים זרים נוכל לציין שהם כוללים פרחי תימין, כבדי עוף, חרדל דיז'ון ושלושה שאנסונים..." מוריס פייבוש מתענג על המטבח הצרפתי של ביסטרו ויין בהרצליה פיתוח
אם החלל קטן ונעים וכולם מצטופפים ליד הברמן – זהו בר מצוין לבלות בו גם את הימים הקרים ביותר בחורף. אספנו בשבילכם ארבעה ברים חורפיים
סוף שבוע חורפי במיוחד לפנינו, אבל אנחנו לא מפחדים, כי השף צ'ארלי פדידה, השף מוטי בוחבוט, השף שאול בן אדרת והשף מיקי סויסה הביאו לנו מתכונים למרק. שיהיה חורף חם
"דג מוסר ים הוגש יחד עם סרדין קטנטן שדאג להמליח את הטעמים, נצרב ונזרק אל מי הים החדשים שבהם יחיה מעתה ועד הרגע שנסיים לסעוד אותו - רוטב לימון שום ושמן זית, שנראה כאילו שחה בו כל חייו..." ענבל גרזון, נויה, ירושלים
סוף העולם מגיע בעוד פחות מיומיים, מספרות לנו השמועות על לוח השנה של בני תרבות המאיה. אספנו בשבילכם רשימה של דברים שאתם חייבים להספיק לפני שזה קורה, אז כדאי שתמהרו
"קבב איסקנדר הגיע לשולחן על צלחת ענק עם ארבע קציצות ריחניות המונחות על מצע עגבנייה טרייה ומשולשי לוואש שיצא מהטאבון, הטחינה שכיסתה אותם לא הצליחה להסוות את ריח הגריל והתבלינים..." שירי שקד, איסקנדר, נהר הירדן
למה אנחנו אוהבים טברנות בכלל ואת טברנות בתל אביב בפרט? כי החופשה בטורקיה זה כבר לא זה, כי אנחנו אוהבים ירקות טריים, שמן זית וגבינת פטה, כי אוזו גורם לנו להסמיק, ולפעמים גם לשבור צלחת ולצעוק "יאסו!"
פאפא'ס – טרטוריה איטלקית קלאסית ליד שוק הכרמל בתל אביב - מציעה תפריט שופע פסטות תוצרת הבית, פיצות דקיקות ומטעמי ים ויבשה. ובשעת צהריים, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת, כדי שתיהנו מהחוויה האיטלקית התוססת בזול
"באנו בשביל ההמבורגרים, אז הזמנו שניים מנתח אנגוס. בשבילו עם גבינת אמנטל ובייקון ובשבילי בתוספת בצל מטוגן ופטריות..." אורלי פרש-אזולאי אוהבת את ההמבורגר האיכותי של סניף אגאדיר שבחיפה
זהו סוף השבוע השלישי של פסטיבל חמשושלים, ירושלים עדיין חוגגת את החורף, ובתי הקפה בעיר מציעים לכם ארוחות במחירים מיוחדים. בולט במיוחד הוא "תמול שלשום", שמארח במוצאי שבת את המופע "העולם מצחיק אז צוחקים"
בעבר, האטרקציה העיקרית של רחוב בן שטח בירושלים הייתה הבניין של ביטוח לאומי. אולם כיום מדובר במדרחוב שיקי, שבו לא מן הנמנע שתיתקלו בנגני ג'אז, כששולחנות עטויי מפות וכוסות יין של מסעדות פזורים מכל עבר
"בהחלטה של רגע צירפתי אליי את בן זוגי, מתעלמת מה"מה-כבר-יש-שם-לאכול" שלו. אז זהו, שיש..." שפרה צח מוצאת המון מה לאכול בסניף קקאו בשדרות רוטשילד, תל אביב
בתי הקפה של רחוב שינקין בתל אביב משקפים את התהפוכות התדמיתיות שהרחוב עבר במרוצת השנים מאז הקמת תל אביב. על בעלי המלאכה, על ה"וילאג'" התל אביבי, על אורנה ואלה, על קפה תמר ועל יאיר לפיד. גבירותיי ורבותיי – שינקין
מסעדה חדשה: מטעים הוא בית קפה-מסעדה שנפתח באחרונה בין זיכרון יעקב לבנימינה: תפריט חלבי וכשר, העסקת בני נוער, חללים יוקרתיים המיועדים לישיבות, סדנאות ופגישות עסקים. כל זה בתוך גני רמת הנדיב הקסומים
מאש: בהודו ובשאר המזרח הרחוק היא חלק בלתי נפרד מהתפריט, אצלנו היא בתהליכי התאקלות מתקדמים. הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מלמדת אותנו איך להנביט את הקטנייה המפורסמת וגם מציעה מתכון להכנת תבשיל מאש, בטטה ופטריות
פסטו – מסעדה איטלקית משפחתית בחיפה – מציעה לכם הזדמנות מצוינת ללמד את הילדים את כל מה שאתם יודעים על פסטה. זאת ועוד: בימים א'-ו' בשעות 11:30-17:30 מוצעים 25% הנחה על כל התפריט בישיבה במסעדה. חנוכה שמח
יום יום חג? לא אצלנו. אצלנו חנוכה מגיע רק פעם בשנה ולכן במקום לתת לכם ארבעה מתכונים ללביבות, אספנו שמונה – לביבה לכל נר. אז איך אתם אוהבים אותן? בריאות? עם בטטה? צימוקים? דגים? בכל מקרה, יהיה טעים
חג החנוכה מגיע אל המסעדות, שתופסות את ההזדמנות בשתי ידיים משומנות היטב. אז מה יש לנו השנה? המון שרימפס בבר פירות הים אושן, ספינג' אצל גואטה, לביבות לטיניות בקאסה נובה, גולאב ג'מון באינדירה, וסופגניות תפוז בסופיה
יובל בלנקובסקי מביא לנו הפעם המלצות לחורף ולחג החנוכה – שמביאים אתם הזדמנות מצוינת לשתות יינות אדומים כבדים ואיכותיים, שמתאימים לתבשילים חורפיים ולקדירות. בחנוכה הזה כדאי להגיע ליקב טוליפ שעורף פעילות מיוחדת
ירושלים לא מפסיקה להפתיע עם חוויות חמשושלים אותנטיות ומיוחדות. הפעם נמליץ לכם על הסיורים המודרכים החווייתיים של "ירושלמית" שיוצאים בשישי ובשבת, על שוק האיכרים והאמנים במושבה הגרמנית, ועל מסעדות, כמובן
אז חג החנוכה בפתח, ויותר מדמי חנוכה מעניינות אותנו הסופגניות. חמדה עוגות מככבת גם השנה עם סופגניות בטעמים מפנקים, רשת קיורטוש מפתיעה עם סופגניות מרגריטה, ובלחם ארטיזן, שימו לב, מכינים לכם סופגניות אפויות
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול