סוף העולם מגיע בעוד פחות מיומיים, מספרות לנו השמועות על לוח השנה של בני תרבות המאיה. אספנו בשבילכם רשימה של דברים שאתם חייבים להספיק לפני שזה קורה, אז כדאי שתמהרו
"קבב איסקנדר הגיע לשולחן על צלחת ענק עם ארבע קציצות ריחניות המונחות על מצע עגבנייה טרייה ומשולשי לוואש שיצא מהטאבון, הטחינה שכיסתה אותם לא הצליחה להסוות את ריח הגריל והתבלינים..." שירי שקד, איסקנדר, נהר הירדן
למה אנחנו אוהבים טברנות בכלל ואת טברנות בתל אביב בפרט? כי החופשה בטורקיה זה כבר לא זה, כי אנחנו אוהבים ירקות טריים, שמן זית וגבינת פטה, כי אוזו גורם לנו להסמיק, ולפעמים גם לשבור צלחת ולצעוק "יאסו!"
פאפא'ס – טרטוריה איטלקית קלאסית ליד שוק הכרמל בתל אביב - מציעה תפריט שופע פסטות תוצרת הבית, פיצות דקיקות ומטעמי ים ויבשה. ובשעת צהריים, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת, כדי שתיהנו מהחוויה האיטלקית התוססת בזול
"באנו בשביל ההמבורגרים, אז הזמנו שניים מנתח אנגוס. בשבילו עם גבינת אמנטל ובייקון ובשבילי בתוספת בצל מטוגן ופטריות..." אורלי פרש-אזולאי אוהבת את ההמבורגר האיכותי של סניף אגאדיר שבחיפה
זהו סוף השבוע השלישי של פסטיבל חמשושלים, ירושלים עדיין חוגגת את החורף, ובתי הקפה בעיר מציעים לכם ארוחות במחירים מיוחדים. בולט במיוחד הוא "תמול שלשום", שמארח במוצאי שבת את המופע "העולם מצחיק אז צוחקים"
בעבר, האטרקציה העיקרית של רחוב בן שטח בירושלים הייתה הבניין של ביטוח לאומי. אולם כיום מדובר במדרחוב שיקי, שבו לא מן הנמנע שתיתקלו בנגני ג'אז, כששולחנות עטויי מפות וכוסות יין של מסעדות פזורים מכל עבר
"בהחלטה של רגע צירפתי אליי את בן זוגי, מתעלמת מה"מה-כבר-יש-שם-לאכול" שלו. אז זהו, שיש..." שפרה צח מוצאת המון מה לאכול בסניף קקאו בשדרות רוטשילד, תל אביב
בתי הקפה של רחוב שינקין בתל אביב משקפים את התהפוכות התדמיתיות שהרחוב עבר במרוצת השנים מאז הקמת תל אביב. על בעלי המלאכה, על ה"וילאג'" התל אביבי, על אורנה ואלה, על קפה תמר ועל יאיר לפיד. גבירותיי ורבותיי – שינקין
מסעדה חדשה: מטעים הוא בית קפה-מסעדה שנפתח באחרונה בין זיכרון יעקב לבנימינה: תפריט חלבי וכשר, העסקת בני נוער, חללים יוקרתיים המיועדים לישיבות, סדנאות ופגישות עסקים. כל זה בתוך גני רמת הנדיב הקסומים
מאש: בהודו ובשאר המזרח הרחוק היא חלק בלתי נפרד מהתפריט, אצלנו היא בתהליכי התאקלות מתקדמים. הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מלמדת אותנו איך להנביט את הקטנייה המפורסמת וגם מציעה מתכון להכנת תבשיל מאש, בטטה ופטריות
פסטו – מסעדה איטלקית משפחתית בחיפה – מציעה לכם הזדמנות מצוינת ללמד את הילדים את כל מה שאתם יודעים על פסטה. זאת ועוד: בימים א'-ו' בשעות 11:30-17:30 מוצעים 25% הנחה על כל התפריט בישיבה במסעדה. חנוכה שמח
יום יום חג? לא אצלנו. אצלנו חנוכה מגיע רק פעם בשנה ולכן במקום לתת לכם ארבעה מתכונים ללביבות, אספנו שמונה – לביבה לכל נר. אז איך אתם אוהבים אותן? בריאות? עם בטטה? צימוקים? דגים? בכל מקרה, יהיה טעים
חג החנוכה מגיע אל המסעדות, שתופסות את ההזדמנות בשתי ידיים משומנות היטב. אז מה יש לנו השנה? המון שרימפס בבר פירות הים אושן, ספינג' אצל גואטה, לביבות לטיניות בקאסה נובה, גולאב ג'מון באינדירה, וסופגניות תפוז בסופיה
יובל בלנקובסקי מביא לנו הפעם המלצות לחורף ולחג החנוכה – שמביאים אתם הזדמנות מצוינת לשתות יינות אדומים כבדים ואיכותיים, שמתאימים לתבשילים חורפיים ולקדירות. בחנוכה הזה כדאי להגיע ליקב טוליפ שעורף פעילות מיוחדת
ירושלים לא מפסיקה להפתיע עם חוויות חמשושלים אותנטיות ומיוחדות. הפעם נמליץ לכם על הסיורים המודרכים החווייתיים של "ירושלמית" שיוצאים בשישי ובשבת, על שוק האיכרים והאמנים במושבה הגרמנית, ועל מסעדות, כמובן
אז חג החנוכה בפתח, ויותר מדמי חנוכה מעניינות אותנו הסופגניות. חמדה עוגות מככבת גם השנה עם סופגניות בטעמים מפנקים, רשת קיורטוש מפתיעה עם סופגניות מרגריטה, ובלחם ארטיזן, שימו לב, מכינים לכם סופגניות אפויות
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול
"וכאן הגיעה המנה המרעננת מכולן - מלון טאטו, קורא לה איתי, ומסביר בחיוך ביישני שזהו הכינוי שלו. בין חתיכות מלון נחו שבבי כוסברה וצ'ילי שהפכו אותו להפתעה מרוכבת טעמים ומרעננת להפליא..." שירי שקד, 300 גרם, בצת
מסעדת השף ערמונים שבכניסה למושב סגולה מתהדרת בחלל מעוצב ובצמחייה עשירה. המטבח מגיש מאכלים ים תיכוניים בדמות מנות טריות ומדויקות, המוכנות מחומרי גלם מקומיים משובחים. לשעת צהריים – ארוחה עסקית משתלמת
השף ניר דגן למסעדת קאסה נובה שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, השף מוטי בוחבוט של סופיה בירושלים כבר מוכן לחנוכה עם סופגניות מיוחדות, והשף בצלאל אליאב של שלו ביער מחכה לכם עם מרקים חורפיים. חדשות חורף מהמסעדות
אקלקטיקה איטליאנה בסוף רעננה: מוריס פייבוש תוהה על קנקנו של המלצר הארצישראלי לאורכה של סעודה מרחיבת לב במסעדת אלפרדו בעיר
פסטיבל חמשושלים שיוצא הערב לדרך פותח בפני הקהל הרחב בערך את כל מה שיש לירושלים להציע: מוסדות תרבות ואמנות, מוזיאונים, תיאטראות ושאר אטרקציות. אנחנו מצדנו ריכזנו הרבה מסעדות בירושלים שמציעות לכם מחירים מיוחדים
שפרה צח על פסטיבל "טעם כנרת" שיחגוג בחנוכה את שנתו השמינית: סיפורי אהבה שנשזרים במעדניות, במסעדות, בסדנאות ובסיורים. כל זה יקרה לאורך השבוע של חג החנוכה (6-16 בדצמבר) הבא עלינו לטובה. תיהנו
"הקישקע, תוצרת בית, גורם לכל הקפואים התעשייתיים להתבייש בעצמם. כאן אריה ממלא אותם במקום בעצמו..." גיא סופר מתוודע למטבח הפולני שהודחק אצלו בבית, במסעדת שטיבלע של אריה אסיג בראשון לציון