"לטובת כל מי שאוהב את הסלט שלו קצוץ דק, מומלץ לנסות את הקוצץ של פרוגרסיב. בפעם ראשונה ראיתי איך אפשר ב- 5 דקות להכין סלט ענק, קצוץ קטן קטן..." ליאורה חוברה מסבירה איך אפשר להכין סלט ואפילו ליהנות מזה
יש שתי דרכים לדעת שהחורף בדרך: 1. ברגע שהזזנו את השעון 2. בשעה שש, שכבר רואים חושך מוחלט. אז איך מתכוננים לעונה הקרירה? בקוק סטור מציגים קולקציית כוסות השומרות על חום, וב -4chef משיקים כלים מקצועים לבישול חם
החגיגות נגמרו ולנו נשאר להתמודד עם הקילוגרמים שצברנו בחגים. בתקופת החגים הישראלי הממוצע מעלה כ-2 ק"ג למשקל גופו וכדאי גם לזכור שעוד מעט גם החורף בפתח... לפניכם טיפים שיעזרו לפתור את הסוגיות העולות מידי שנה
כולם מדברים עליו, כולם אוהבים אותו וכולם נותנים לו קצת יותר קרדיט בראש השנה- הדבש. כמה טון דבש ירכשו השנה אזרחי ישראל? מהם השימושים הנוספים בדבש? וגם מתכון סושי וגבינה בדבש. שתהיה שנה מתוקה כדבש
"כדיאטנית אני מחפשת כל הזמן פתרונות יצירתיים לבישול ללא שמן. הכלים היותר מוכרים מצופים בדרך כלל בטפלון ורבים מעדיפים שלא להשתמש בו. לכן שמחתי מאוד לגלות את סירי נאופלאם שמשלבים אפשרות להכנת מזון ללא שמן"
קבלו את הטרנדים החדשים לשנת תש"ע מרשת The Cook Store: מתקן לייבוש חסה, מסחטת רימונים לסוכה ועוד. מעניין אילו הפתעות וחידושים נזכה בשנה הבאה? וגם 4chef מזמינה את ההורים והילדים לסדנאות בישול בחג סוכות
שוברים את הראש בחיפוש אחר מתנה מקורית? לשף ניר צוק יש פתרון בשבליכם. סדנאות בישול אינטואטיבי, שילמדו את המשתתפים לבשל מהבטן, וגם דבש סילאן בבקבוק לחיץ- תם עידן היידים הדביקות לאחר שימוש בדבש
לקראת החזרה לבית הספר רשת לחם ארז וכד בני דרום, מציעים מגוון כריכים בריאותיים ולא שיגרתיים שיעזרו לכם ההורים להפתיע ולחדש בכל יום. לא עוד לחם עם שוקולד או ריבה. לפניכם המלצות ומתכונים טעימים ומזינים
יש המון דרכים לתרום לקהילה, אך סוניה פורת ובני משפחתה בחרו לתרום בדרך מקורית ואף מתוקה מהרגיל, זאת באמצעות הספר ''השקולד שלי''. הספר מכיל כ-90 מתכונים של 30 שוקולטיירים מוכרים ומוכשרים. תרומה שעושה מתוק בלב
תה בקיץ, זו לא מילה גסה, במיוחד עם זה יעשה לכם רק טוב על הלב והנשמה. בואו ותכירו, יותר לעומק, את הסגולות הבריאותיות של עלי הפסיפולורה. והפעם: תה להרגעת הנפש ותה להורדת לחץ דם. ממולץ לכל עונות השנה
''כמה יפה, כמה מוזר, גם אמיתי וגם מצוייר (תיסלם)...'' לפעמים המוזר הוא דווקא המעניין, והמענייין יכול להיות גם טעים מאוד. האם אכלתם חביתה עם נצרי במבוק? שמעתם על משמש לבן או אפרסק בצורת פיתה? כמה יפה, כמה מוזר
''קיץ (קיץ), בין קרניים (בין קרניים), שתו עוד מים (שתו עוד מים), אין גזוז (אין גזוז), שימו שמן (שימו מים), לא שימו שמן (שימו מים)...'' הקיץ הזה חוסכים במים אבל גם משדרגים אותם עם מספר מתכונים למשקאות קרירים
איך שלא נסתכל על זה, בקיץ הילדים לא נחים לשנייה. כל הזמן מחפשים את האטרקציה הבאה. אז במקום לחפש פעילויות שעולות כסף, הנה לכם רעיון: הכנת עוגה בצוותא. שווה לנסות! הבלגאן עליכם, הטיפים לעוגה מוצלחת עלינו
סבתא כבר עייפה מלהכין צנצנת ענקית של מלפפונים חמוצים? ספרו לה שבכד בני דרום מציעים פתרון להחמצת מלפפונים, ללא שום טרחה מצדה. עכשיו, מה שישאר לסבתא לעשות הוא לחשוב על רעיון יצירתי אחר לקישוט חלון המטבח
כמה פעמים קרה לכם שהתחלתם להכין מנה כלשהי ולבסוף מצאתם עצמכם בעיצומו של תהליך עבודה ארוך ומייגע? המנדולינות החדשות ברשת החנויות The Cook Store יפתרו את הבעיה ויהפכו את תהליך הבישול לחווייתי
קפה בסטודיו הוא מקום שבו יוצרים, נוגעים וטועמים. למקום מגיעים מבקרים שרוצים להתנתק מהרעש וההמולה ולהתחבר לאווירת הטבע והרוגע. בקפה בסטודיו מציעים מפגש של אוכל איכותי ואומנות- שני דברים שתמיד הולכים טוב יחד
''מעולם לא נתקלתי בדבר כזה. לאחר מספר דקות, הפחמים בוערים, פותחים את המנגל ואת רגלי המתכת, מניחים רשת לחימום ומתחילים למנגל...'' רונן סלמי מספר וממליץ בחום על המנגל החדש שרכש - Smart Start Grill
לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים
מי מאיתנו לא נתקל במצבים האלה- מתחשק לי נשנוש, אך אני לא יודע מה, משהו מתוק או מלוח לצד הקפה? לפעמים, כשמוצאים את אותו משהו קטן שבדיוק מתאים, הוא יכול לגרום לשמחה גדולה. בואו תגלו מהם המטעמים
נשארו לכם צנצנות חרוסת שלא נאכלו עד תומן מחג הפסח? יום העצמאות עבר, אך החשק לפלאפל עדיין קיים? אספנו מספר המלצות ומתכונים שידאגו להעביר לכם את תקופת ''אחר החגים'' של אמצע השנה, קצת יותר בקלות
האם ידעתם שאפשר להפיק חשמל באמצעות תפו''א? או שתפו''א היה הירק הראשון שגודל מחוץ לכדור הארץ? לקראת יום העצמאות, אספנו עשר עובדות שבטוח לא ידעתם על תפוח האדמה וגם, היכן ניתן להשיג שמן זית טבעי ואיכותי
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? פעם היינו מכינים לבד חרוסת, היום כבר אפשר לקנות. פעם היינו מכסים את המצות בכיסוי בד פשוט, היום חייבים להפתיע ו''להלביש'' את המצות בכיסוי חגיגי. קבלו את החידושים וההמצאות לפסח 2009
חברת הופלים מנעמים, מציגה פרויקט העוסק בעיצוב שונה וייחודי לאריזות הופלים. בפרויקט לקחו חלק 11 סטודנטים לעיצוב תעשייתי מבצלאל. בנוסף, מנעמים משיקה סדרת ופלים ללא תוספת סוכר בשלושה טעמים: שוקולד, וניל, ולימון
בכל שנה, לקראת חג ט''ו בשבט, אנו נזכרים בסגולות המיוחדות של הפירות היבשים. כזכור, הפירות היבשים בעלי ויטמינים רבים ונוגדי חמצון המחזקים את הגוף. לכבוד ט''ו בשבט אספנו טעמים וכלים הקשורים לפירות יבשים
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשפלה