Skip Navigation Linksראשי > כלים ומאכלים > חדש במטבח> לחם ארז מציג- מאכלים מסורתיים לשבועות
לחם בשר הרצליה

פינוק שכולו לבן


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים

לכבוד החג הכי לבן בשנה, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''.
תחילתו של הקיץ, הקצף הלבן של גלי הים, לובנה הבוהק של אמרת שמלה קיצית מתבדרת, טעמי עוגות ומאפי גבינה נימוחים בפה – כל אלה היוו השראה לקולקציית שבועות החדשה.

מבין המוצרים הנבחרים:
עוגת גבינה אפויה קלאסית - עוגת גבינה אפויה, אוורירית, עדינה, בטעם ביתי. מחיר 69 ₪
עוגת גבינה עם שזיפים ושוקולד לבן – עוגת גבינה נימוחה בשילוב שזיפים, המעניקה משחק טעמים מעניין בין מתוק לחמצמץ פירותי. מחיר 80 ₪.
עוגת ריקוטה דובדבן – עוגה פריכה ועשירה במילוי מפתיע של גבינת ריקוטה ודובדבנים. מחיר 39 ₪.
קראנץ ריקוטה ושקדים – עוגת שמרים במילוי עשיר של גבינת ריקוטה ושקדים, העוגה עשויה מבצק קראנצ' עשיר, קלועה בצורת צמה ומקושטת בפרוסות שקדים קלויים. מחיר 39 ₪.
קיש בטטה – קיש עשוי בצק פריך, ממולא בקרם בטטה, שמנת מתוקה ונגיעות טימין. מחיר 70 ₪.
מאפה אנטיפסטי – מאפה שמרים מעוטר בגרעיני שומשום וממולא באנטיפסטי של חציל ובטטה עם נגיעות גבינה וממרח צ'ימיצ'ורי משובח. מחיר 39 ₪.

מוצרי ''לחם ארז'' לשבועות יהיו בסניפים מיום ה' 14.05.09 עד יום שבת 30.05.08

מתכון לעוגת ריקוטה דובדבן
מתאים לתבנית אפייה אינגליש קייק באורך 20 ס''מ
מצרכים:
3 ביצים
130 גר' סוכר
150 גר' קמח לבן
3 כפיות אבקת אפייה
150 גר' חמאה
30 גר' דובדבן חמוץ במים
80 גר' גבינת ריקוטה
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
20 גר' שקד פרוס מולבן
סירופ סוכר:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר

אופן הכנה:
מערבבים את גבינת הריקוטה עם אבקת הפודינג, מקפלים פנימה את הדובדבן ומניחים בצד.
מקציפים את החמאה, הסוכר והביצים עד קבלת מרקם חלק ואוורירי, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים בעדינות עד אשר כל הקמח נספג.
יוצקים לתבנית חצי מכמות הבלילה, מורחים עליה בצורה שווה את מילוי הגבינה והדובדבן, מכסים ביתרת הבלילה משטחים בצורה חלקה ושוזרים את השקד המולבן.
אופים בחום של 150 מעלות למשך 35-40 דק'.
בזמן שהעוגה בתנור מכינים את סירופ הסוכר, מרתיחים את המים והסוכר עד לקבלת סירופ שקוף וצלול ומניחים לצינון.
ביציאת העוגה מהתנור שופכים את סירופ הסוכר על העוגה בצורה שווה ומכניסים את העוגה לקירור. מומלץ לקרר OVERNIGHT (= ללילה שלם) לפני ההגשה.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש