כריך חזה הודו מופחת קלוריות
גם סדרת הממרחים של כד בני דרום תעזור לכם ההורים, להפתיע ולחדש בכל יום עם כריך מקורי, טעים וקל להכנה. הממרחים, המורכבים כולם מירקות טריים ומשמן זית איכותי, מבטיחים שדרוג לכל כריך.
סדרת הממרחים כוללת: ממרח פסטו בזיליקום ואגוזים, טפנד זיתים ירוקים, טפנד זיתים שחורים, ממרח פלפל אדום, ממרח עגבנית מיובשות ועוד...
כל מוצרי הגורמה נמכרים בצנצנות במשקל של 235 גרם, במחיר של כ- 15 ₪ לממרח.
כמה רעיונות לא שיגרתיים לכריכים:
כריך איטלקי
מצרכים: ממרח עגבניות מיובשות,, פרוסת גבינה צהובה 9%, ביצה קשה פרוסה, מלפפון חמוץ פרוס.
אופן ההכנה:
למרוח על גבי 2 פרוסות לחם את ממרח העגבניות, להניח על פרוסה אחת את הגבינה הצהובה, פרוסות הביצה והמלפפון החמוץ ולכסות עם הפרוסה השנייה.
כריך גבינה משודרג
מצרכים: מעדן עגבניות מיובשות, מעט גבינה לבנה, מלפפון ירוק פרוס, כף צימוקי זיתים- בני דרום.
אופן ההכנה: למרוח על גבי פרוסה אחת את מעדן העגבניות, להניח את פרוסות המלפפון וכף צימוקי הזיתים למרוח על הפרוסה השנייה את הגבינה לכסות איתה את הכריך ומעל להניח את הפרוסה השנייה.
כריך חצילים
מצרכים:
טפנד זיתים ירוקים, 2 פרוסות חצילים קלויים, ביצה קשה פרוסה, עלה של חסה.
אופן ההכנה:למרוח על גבי 2 פרוסות הלחם את הטפנד, להניח על פרוסה אחת את פרוסות החציל, פרוסות הביצה ועלה החסה ולכסות עם הפרוסה השנייה.
כריך יווני
מצרכים: ממרח פלפלים אדומים, פרוסת גבינה בולגרית, מלפפון חמוץ פרוס, מעט עלי בייבי, כף צימוקי זיתים- בני דרום.
אופן ההכנה:למרוח על גבי 2 פרוסות הלחם את ממרח הפלפלים, להניח על פרוסה אחת את הגבינה, המלפפון, צימוקי זיתים ומעט עלי בייבי ולכסות עם הפרוסה השנייה.
כריך סלמי
מצרכים: טפנד זיתים מרינד, 2 פרוסות סלאמי, מעט עלי בייבי, 4 עגבניות שרי חצויות.
אופן ההכנה: למרוח על גבי 2 פרוסות הלחם את הטפנד, להניח על פרוסה אחת את פרוסות הסלאמי, העגבניות ועלי הבייבי ולכסות עם הפרוסה השנייה.
כריך פלפלים וגבינת פטה
מצרכים: ממרח פלפלים צהובים,2 פרוסות עגבנייה, פרוסת גבינת פטה,2 פרוסות קישואים מטוגנים.
אופן ההכנה: למרוח על גבי 2 פרוסות הלחם את ממרח הפלפלים, להניח על הפרוסה את העגבנייה, הגבינה והקישואים ולכסות עם הפרוסה השנייה.
כריך פסטרמה משודרג
מצרכים: ממרח פלפלים אדומים, ממרח פלפלים צהובים- בני דרום, 2 פרוסות פסטרמה,מלפפון ירוק פרוס,2 עלי חסה.
אופן ההכנה: למרוח על גבי פרוסה אחת את ממרח הפלפלים, להניח את פרוסת הפסטרמה, פרוסות מלפפון ועלי חסה האדומים למרוח על הפרוסה השנייה את ממרח הפלפלים הצהובים ולהניח מעל הכריך.
כריך צרפתי
מצרכים: מעדן עגבניות מיובשות, 3 עיגולי גבינת פרומעז, כף צימוקי זיתים- בני דרום, מעט נבטים.
אופן ההכנה:למרוח על גבי 2 פרוסות הלחם את מעדן העגבניות, להניח על פרוסה אחת את עיגולי הפרומעז, צימוקי הזיתים ומעט נבטים ולכסות עם הפרוסה השנייה.