ובפינתנו החדשה, אנחנו ממשיכים לעדכן אתכם בכל מה שקורה הקיץ הזה, קיץ המסעדות. תפריטי קיץ, מנות מרעננות, חגיגות יין שמחות ועוד – יש לכם תכנונים לימים הקרובים? הנה לכם כמה הצעות שיוציאו אתכם מהבית, בטוח
מחר הוא כבר כאן, מי אם לא הלילה הלבן. גם השנה תל אביב לא מפסיקה ולא נגמר לה הלילה. אבל בואו נהיה קצת יותר קונקרטיים, הנה כמה הצעות לחלק קטן מהדברים שהולכים לקרות בעיר בלילה הלבן. אל תשכחו לאכול משהו.
דניאל לוין עוצר בג'רביס מבית הטאבון והמנגל שבקניון נווה-מרום, רמת גן. מתברר, שגם פרגית עושים באהבה, גם שווארמה וגם שיפוד פילה בקר. אפילו הצ'יפס הוא אמנות פריכה ורותחת. חכו, עוד לא הגענו לפיתות שיצאו מהטאבון
מייקס פלייס, הבר התל אביבי המוכר, נמצא ממש מול הים. תמיד תמצאו כאן תיירים ומקומיים חובבי מוסיקת רוק והופעות חיות, בירה בשפע ושאר מיני אלכוהול. אבל בשעת צהריים, אם אתם בסביבה, מחכה לכם ארוחה עסקית מעניינת
בסופו של דבר, כשמדובר באירוע, עם כל השמחה עם החוגגים, הכי חשוב זה שיהיה טעים. ואם גם לכם חשוב האוכל, אולי תבחרו לערוך את החגיגה הבאה שלכם במסעדה. מצאנו בשבילכם ארבע הצעות למסעדות מיוחדות לאירועים חגיגיים
"גבעת אורז שבתוכו חבויים שרימפס, בזיליקום, פלפלים וזנגוויל ולצדם עוד תל קטן של שרימפס ברוטב פלפלים ועגבניות סמיך..." אמיר נהרי אוכל ארוחה רומנטית במסעדת הסוכה הלבנה שבנמל תל אביב: אינסוף שרימפס טריים ומעולים
אין לנצח את הקיץ, הוא כבר כאן וצריך להכיר בזה, עדיף שעה אחת קודם. את זה המסעדות האהובות עלינו הבינו מזמן, והן מציעות הצעות קיץ מצננות: תפריט קיץ מיוחד, ארוחות עסקיות ומרגריטה בשקיעה. אספנו בשבילכם כמה המלצות
החלטתם לצאת לחופשה באילת. ארזתם את הילדים, את מזרני הים, את משקפי השמש ואת קרם ההגנה. מחכים לכם ארבעה ימים של חול ים, בריכה שורצת ילדים ותור לבופה בבית המלון. רק שמתברר שיש גם מסעדות באילת
בעצם אפשר לומר שכל לילה בעיר תל אביב הוא לילה לבן, אף פעם לא מפסיקים לקרות כאן דברים. אבל ב-30 ביוני תהיה העיר כמרקחה, ויקרה כאן הכול – תרבות, אמנות, מוסיקה, אלכוהול ומנות בלבן במסעדות. עיר בלי הפסקה
"עכשיו מתחלקת תשומת לבנו בין הארצי – האוכל שעל שולחננו, לקוסמי – ליקוי הירח שמתרחש ממש ברגע זה מעל ראשינו. מעניין מה תאמר האסטרולוגיה ההודית על צירוף המקרים, כי צ'אנדרה פירושה ירח..." שפרה צח, צ'אנדרה, תל אביב
" לאכילת הבשר לא נזקקתי לסכין, הירקות היו פריכים על אף שבושלו ארוכות, והאורז ספג את כל הטעמים והמיצים של המנה..." אורלי פרש אזולאי מתחילה ידידות מופלאה עם מנת קדירה במסעדת אוקטגון – בעמק יפה בין שדות נהלל
היתוך בין מזרח ירושלים למערבה, מאכלים ברוח רומנית, מגוון עשיר של יינות הארץ ופיצרייה צמודה המקפידה על חומרי גלם איטלקיים בלבד. קפה פרדיסו שבירושלים מציע תפריט מגוון וארוחות עסקיות משובחות בשעות הצהריים והערב
תל אביבים משלמים שכר דירה מופקע, שומעים דרך קירות הדירה המחולקת את המסיבה של השכנים, נושמים פיח של מוניות שירות ולנצח מסתובבים עם האוטו בחיפוש שלא נגמר אחר חניה. אז מה הכי כיף? להזמין הביתה סושי בתל אביב
הביסטרו העירוני החיפאי סינטה בר קיים כבר 8 שנים, וממקום מושבו בשדרות מוריה הוא מציע תפריט קלאסי ועשיר לצד מנות מקומיות ועכשוויות. החל ב-20 ביוני ועד סוף חודש יולי עורך סינטה בר פסטיבל בשרים קיצי מיוחד במינו
"20 שנים עברו מאז שקראתי לראשונה על הסמן הימני של הדקדנס במטבח האירופי ועד שזכיתי לנגוס בטורנדו רוסיני עשוי כהלכתו, השבוע..." אדם ומיה בר מגובה הקומה ה-49 של מגדל עזריאלי העגול, מקום משכנה של מסעדת טו סי
"כל זה לא מנע מנועם לשים עינו בנתח הקצבים שלי - נתח גדול שהוגש בשלמותו, הוכן בצורה מדויקת והיה קריספי וסיבי מבחוץ ואדום בדרגת רייר בפנים..." יעל ברקוביץ' לומדת לחלוק במסעדת לארא של השף ליאור חפצדי בירושלים
"'קלאמרי – טוב ליחסים!' ו'המבורגר טלה – מרזה!' מרזה או לא, זו המנה שבה בחרתי בסופו של דבר – המבורגר מבשר טלה במילוי כבד אווז, על פירה תפוחי אדמה, כשכל זה טובל ברוטב דמי-גלאס מתקתק..." שפרה צח, טעם העיר
מסעדת אל דנטה בירושלים היא איטלקית אינטימית וכשרה בניצוח השף שוקי שוקרון המיטיב לפזר במטבח הטוסקני המסורתי גם נגיעות ים תיכוניות מרעננות. ליד האוכל תוכלו ליהנות מתערוכות אמנים מתחלפות ובצהריים – בואו לעסקית
זהו, יש לנו קיץ, והמחשבה על תבשיל קדירה או על סטייק גדול כבר יש בה כדי ליצור אגלי זיעה על המצח. במקום זאת, למה שלא תעברו למנות דגים קלילות וקיציות, ועדיף על הגריל. אספנו בשבילכם כמה הצעות, קיץ נעים
"ניוקי "ציו לופטו" - ניוקי עם פילה בקר, ברוקולי, בצל, פטריות ועגבניות מיובשות בציר בשר. המלצרית הזהירה שהמנה מעט חריפה. לא נבהלנו. הישרנו מבט אל הניוקי והוא השפיל עיניו ראשון..." מיה ואדם בר אמורה מיו תל אביב
זה רק נדמה לכם, היום לא יום ראשון, היום יום חמישי. במהירות הוא יפנה את מקומו לסוף השבוע, ואתם תוכלו לחזור אל הים, אל הבריכה ואל שאריות עוגת הגבינה שנשארו משבועות. הנה כמה המלצות שמחות לסוף השבוע במסעדות
"נתחי צלעות הבקר הגיעו על גבי צלחת שחורה בוהקת דמוית סלע בזלת מסותת. הם נצרבו היטב, הונחו על גבי לחם קלוי מתובל בשמן זית, לוו בסלסת עגבניות מעושנות ובשיני שום אפויות..." יעל ברקוביץ', סקאלה אחרת בירושלים
לינור דגן צופה בהצגה פעפעג'ינה של המחזאית ובמאית חנה וזנה-גרינולד, שעוסקת בילדותה בין סמטאות יפו העתיקה רוחשות התבשילים, התבלינים והריחות: חוויה תיאטרלית מגרה, מרשימה ומשביעה, שמצליחה לשלב בין אוכל לתיאטרון
המסעדה היפואית הוותיקה והמפורסמת, שמתהדרת בתפריט מכובד שכולל המון דגים, פירות ים ובשרים, מציעה לכם מנות טריות ואיכותיות. מומלץ ביותר, אחרי סיבוב בין סמטאות יפו, ליהנות מארוחה מול הים והשקיעה, ובצהריים – עסקית
מסעדות ארצנו שמחות לנצל את חג השבועות. בגאווה הן מוציאות את מאכלי הפסטות והשמנת, את הסלטים, את הקישים ואת עוגות הגבינה, כל אחת ופרשנותה המיוחדת לחג. מה שנשאר לכם לעשות זה לבוא. הנה לכם כמה הצעות מצוינות