מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על מסעדות באילת

מסעדות באילת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מתברר שאילת היא הרבה יותר מאסופת בתי מלון וילדים עם שנורקלים. מדובר במרכז קולינרי לא רע בכלל, ואם אתם כבר בחופשה אז מומלץ ללכת על זה עד הסוף ולנסות את כל מה שיש לה להציע. אז מה אתם מתכננים לאכול בחופשה שלכם?

פדרו

פדרו הוא ביסטרו בשר ויין ותיק בעיר, בעל עיצוב קלאסי וחצר יפהפייה ומזמינה. בראש המטבח ניצבת השף טלי זלינגר, שמציעה תפריט מכובד המתרכז במנות בשר מיוחדות כמו בשר יען ושאטו בריאן. האווירה רגועה, שולחנות אינטימיים מפוזרים בחלל, המוסיקה נעימה והחלל הוא מהסוג שחובב קולינריה במיטבה. כאמור, מומלץ לנסות את השאטו בריאן – 500 גרם של פילה ברוטב שמנת, חרדל, פלפל שחור וקוניאק וגם את פילה היען שעשוי מבשר רך, משובח ודל בכולסטרול.

יושידה

אתם הרי נמצאים בחופשה בים, וההיגיון הבריא מורה על אכילת דגים. מסעדת יושידה של השף יושי גליקו מקפידה על שירות אישי ועל אוכל יפני מסורתי, פשוט, טעים ובריא, עם מקום של כבוד לסושי. בתפריט תוכלו למצוא שיפודוני סלמון יפניים צלויים ברוטב טריאקי, ולצדם סושי במיני וריאציות. נסו את הקומבינציות הייחודיות, את הסשימי הטרי, ניגירי של סלמון, טונה, דניס או בורי ועוד מנות יפניות כשרות כטוב לבו של השף.

קאזה דו ברזיל

הרשת הוותיקה יודעת להכין בשר דרום אמריקאי על סוגיו, כולל יישון, תיבול והכנת תבשילים שונים. השיטה עובדת על שיפוד רץ, מה שאומר שבכל עת מסתובבים במסעדה לא פחות מ-15 סוגי בשר על שיפודי ענק, ונפרסים לעיני הסועדים. בין אלו תמצאו אנטרקוט מובחר ומיושן, אסאדו עגל, שוק טלה, פרגיות במרינדת סויה, חזה מולארד, צלעות כבש, פילה בקר ועוד מנות בשר מכל הסוגים. מה שבטוח זה שלא תצאו רעבים.

מנקיז

אחרי כל האוכל הזה, מגיע שלב האלכוהול המשולב בנוסטלגיה עם נגיעות עכשוויות. פאב המנקיז המוכר משכבר הימים עדיין ניצב בגאון על הטיילת, השולחנות גולשים למדרכה ואל החוף, המוסיקה נשמעת למרחוק, והנוכחים – שמחים. תפריט הבירות ושאר מיני האלכוהול עשיר, האוכל משודרג וברקע – ריקודים ויופי של מוסיקה. לצד הבירה תמצאו בתפריט המחודש של המנקיז צ'ילי קון קרנה המוגש עם ממרח שום, פיצה ונאצ'וס.

אז שתהיה לכם חופשה נעימה.