דרך קיר הזכוכית הגדול של מבנה האבן העתיק של מסעדת ברברוסה, השוכנת בדרך יפה נוף בחיפה, רואים את נוף המפרץ. בפנים מתקיימת מסורת קולינרית משובחת שמציעה לתושבי הצפון ולמבקרים בילוי איכותי. ובצהריים? ארוחה עסקית כמובן
דברים שחשוב לדעת על סניף קקאו ברמת החייל: הוא פתוח עד מאוחר, מגיש מנות קלאסיות וגם ייחודיות, כולל חלל מרווח בתוך בית הקפה ועוד רחבה חיצונית, ועורך בכל שבוע ערבי שירה, ריקודים ובוזוקי. תיהנו
Halloween, הלאווין, ליל כל הקדושים – איך שלא תקראו לזה, מדובר בסיבה טובה להיזכר בקיומה של הדלעת ולהכין ממנה מטעמים. לפניכם שלושה מתכוני דלעת: מרק דלעת, קיש-ביס-דלעת וקציצות פראסה ברוטב דלעת. שיהיה חורף חם
אורלי פרש-אזולאי במסעדת פסטה פקטורי שבחיפה, שמתבררת כגן עדן לאוהבי האוכל האיטלקי: פותחים עם קרפצ'יו עגל, עוברים דרך רביולי בטטה ברוטב פונגי לפיצה עבה עם גבינה חמה ומבעבעת, ומסיימים בעוגת לימון-שקדים. ככה טוב
מקושקשת, גבינה לבנה, צהובה וירקות חתוכים? לא ממש. נסו גבינות צאן טריות שמגיעות היישר מהמחלבה, עין הפוכה בפוקאצ'ה, ביצים בנוסח בנדיקט, לחם שאור ובלאדי מרי. קחו לכם המלצות לארוחת בוקר במסעדה
היישר מצפון הארץ – קחו לכם אוויר הרים צלול כיין, נוף בלתי נשכח, סמטאות צרות, בתי אבן, קברי צדיקים ואווירת קודש. רק שבין הסמטאות מצאנו גם מה לאכול, ואספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות בצפת. שיהיה טיול נעים
בבניין ירושלמי עתיק ברחוב הנביאים תמצאו את ואקירו - מסעדה כשרה שמתמחה בבשרים על הגריל בסגנון הגשה דרום אמריקאי של "אכול כפי יכולתך", ומתייחסת להצעתה ברצינות מרבית. בשעות 15:00-16:30 מוגשת גם ורסיה עסקית
אמנם את מוצאו של האוכל האיטלקי בוודאי לא נמצא בירושלים, ובכל זאת, מכיוון שהמטבח הזה מסתדר כל כך טוב עם אוכל חלבי, מסעדות כשרות רבות הרימו את הכפפה ועשו ממנה מטעמים. לפניכם המלצות למסעדות איטלקיות בירושלים
מסעדת בריאות חדשה במרינה של הרצליה פיתוח נפתחה בימים אלו תחת רשת דלוס ספא-מסעדה, והיא צמודה לספא. זוהי מסעדת הבריאות הראשונה של הרשת
"כבד האווז היה כל כך טוב, שהוא פשוט נמס כששמתי אותו על הלשון ומעכתי בעדינות עם החלק העליון של חלל הפה – סה מניפיק..." עופר פרוסנר במסעדת לה רלה ג'פה, כי אין כמו יפו בלילות
"צורת הניוקי הייחודית, שהזכירה פרח, הרוטב הסמיך והעשיר שנשפך מעליו ומילוי הגבינות החזק העניקו חוויה מיוחדת לכופתה הזו, שאם להיות כנה מעולם לא הפילה אותי, אבל הפעם כן..." אורלי פרש אזולאי במסעדת פסטו שבחיפה
עד שיוכרז אחרת, תל אביב היא בירתם של יוצאי הודו, שבגעגועם הרב לנופי המזרח פוקדים את המסעדות המקומיות בעיר. לפניכם המלצות למסעדות הודיות בתל אביב
ג'חנון, סלוף, לחוח ומרק רגל – מטעמים מהבית התימני הוותיק, גם אם זה לא באמת הבית שלכם. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות תימניות
"חדר עבודה", שאנחנו מכניסים תחת קטגוריית בתי הקפה החדשים בתל אביב, הוא ספרייה, בופה וקפה – פיתרון לסטודנטים ולעצמאים בתל אביב שאין ברשותם משרד. שיהיה בהצלחה
הכירו את אל התקווה שבקריית שמונה - בשרים על גחלים ואוכל ביתי: חומוס עם טחינה, ירקות ממולאים, צלעות כבש, טחול ממולא, שיפוד אנטרקוט ועוד הרבה מטעמים חמים. וגם - בשעת צהריים מוצעת ארוחה עסקית משתלמת
שפרה צח חוזרת מהחגים היישר לזרועותיה של מסעדת אמילין, שבמתחם הבורסה ברמת גן. בתוך המתחם של מלון סיטי טאוור היא מוצאת תפריט חלבי קליל ונטול יומרות – סלטים, כריכים, טוסטים, פיצות ופסטות – שיהיה בקלות
מסעדת קולוני בירושלים גוזרת את הסרט מאחורי הקונדיטוריה וחדר היין החדשים, רשת פראג הקטנה חוגגת יום הולדת לפילזנר, ובית מהא חוגגת יום הולדת בעצמה – חדשות מהמסעדות, אבל העיקר שיהיה טעים
יום הולדת לשכן, העלאה בשכר, סיום השיפוצים בבניין, שחרור משירות מילואים – חגיגות מיוחדות דורשות חדר פרטי במסעדה. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות עם חדר פרטי כדי שכשהמכתב מצה"ל יגיע, תדעו לאן ללכת
הוגו ביסטרו בר היא מסעדה חדשה בתל אביב, במתחם התחנה שבשכונת נווה צדק. בתפריט, מבית היוצר של השף איגור ויינברג (ננה בר): מנות קטנות, פסטות, קטגוריית שרקוטרי ופרומז'רי, עיקריות, קינוחים ואלכוהול. תיהנו
לו היה לנו צ'יינה טאון, היינו יכולים לחפש את דרכנו בין הסמטאות הצרות והצבעוניות, קישוטי נייר ושלטים זוהרים מעל ראשנו. בינתיים נסתפק במסעדות סיניות בארצנו – קטנות, ותיקות, חמות, עם תפריט שמחזיר אותנו הביתה, לסין
על מרפסת הגג של בראסרי עין כרם לא כדאי לכם לדלג. תחת הגפנים תוכלו להביט לעבר נוף עין כרם היפהפה, לשתות קוקטייל או כוס יין טוב, ואם תגיעו בשעת צהריים – תוכלו גם להזמין לכם ארוחה עסקית משובחת. שבוע טוב
"האחד עשוי בשר כבש בניחוח אופייני, והשני מבשר בקר עם פלפלי צ'יפטולי חריפים. שניהם עסיסיים, נגיסים ושופעי טעם, ומוגשים עם פלטת רטבים תוצרת בית וצ'יפס מתובל ומתנשנש..." שפרה צח, המבורגרים במיט בול שבראשון לציון
טופו, סייטן, ירקות טריים, אומלט נטול ביצים ועשב חיטה – בוודאי ישנו חלק מכם שחושב שמדובר בקללות, אך בשביל אחרים זוהי דרך חיים. בשבילכם וגם בשבילכם, אספנו כמה מסעדות טבעוניות. והאמת היא שיש טעם בבריאות
במעדניה של גולדשטיין שבצומת סביון לא מפסיקים להפתיע, וגם עכשיו מרעננים את תקופת השגרה המאיימת עם פסטיבל ממולאים. בתפריט – פלפל ממולא, כרובית ממולאת, עגבנייה ממולאת ואפילו רולדת צלי ממולאת. סתיו שמח!
חזרנו לשגרה, היישר לזרועותיה של לה ביפטק – מסעדת בשר ודגים כשרה השוכנת מול חוף נתניה. בשעת צהריים מוגשת כאן ארוחה עסקית ב-69 ₪, שכוללת לא מעט