נחלצתי מלפיתת הצבת של ההרהורים הקיומיים הנוגים בעזרת מרק סרטנים עשיר עם עגבניות מיובשות ושמנת, הלהיט של מסעדת אושן. אריאל בחר בראשי קלמרי בציפוי פריך, בליווי רוטב איולי-קארי. כמנת ביניים נהנינו מטרין כבדים עם רוטב תאנים ויין אדום, שתאם את היין האדום בכוסותינו
נובמבר הוא חודש שמח בעולם היין. במתחם השף ניר צוק ביפו חוגגים את הבוז'ולה המסורתי, ביקב תשבי מציינים את סוף הבציר עם יין ירוק כמו באזור הריין בגרמניה, בויינשטוק מורידים את מחירי היינות למשך שבוע וגם איש הענבים לא נשאר חייב, ומקיים את המכירה הפומבית הגדולה אי פעם של יינות נדירים בישראל
קולינרי, מסעדת הבשרים האקסקלוסיבית והכשרה במושבה הגרמנית, מזמינה אתכם לחגיגת אוכל טוב ויין, ומפנקת אתכם בכוס יין על חשבון הבית לכל סועד. בהזמנת ארוחה מלאה מתפריט ספיישל צהריים. התפריט מוגש בימים א'-ה' בין השעות: 11:30- 17:30.
במסעדת ''אל מול הים'' כבר סיימו לערוך את הבופה באינסוף תבשילי חצילים. קובי, שזכה בפי א' לכינוי ''המנכ''ל'', צילם תמונות אחרונות של הדלפק העמוס כל טוב, גאה כמו אב המתעד את צעדיו הראשונים של בכורו. פסטיבל החצילים המסורתי נפתח היום, מה שאומר שלבראנץ' הקבוע והחביב שמתקיים בקיבוץ מדי ששי בבוקר, יצטרפו למשך ארבעה שבועות כעשרים מינים של מאכלי חצילים
יעל היתה החברה של החבר הכי טוב שלי, וכשהם נפרדו גם אנחנו נפרדנו. לא ראיתי אותה מאז, עד עכשיו, ועכשיו אני מגלה שהיא מלצרית בדיניץ, וככל הנראה המלצרית שלנו להערב. איזה כיף, כי אם יעל היא המלצרית שלנו, אני יכולה להיות בטוחה שהיא תדאג לי יפה-יפה
באזור התעשייה קריית אתגרים ברעננה, בין מגדלי ההייטק, ובנייני המשרדים, נמצאת פינה איטלקית חמה – מסעדת לה טוסקנה. המסעדה הכשרה מגישה לכם את מיטב המטבח האיטלקי, מלווה באווירה נינוחה, אינטימית ורומנטית. בלה טוסקנה תוכלו לקחת הפסקת קפה, ליהנות מארוחת צהריים וערב, מבילוי משפחתי או זוגי, וגם מארוחות עסקיות המוגשות בימים א'- ה' בין השעות: 11:00 – 17:00. לבחירתכם 3 ארוחות עסקיות במחירים: 49 – 79 ש''ח.
אם חשבתם שכדי לאכול אוכל בריא צריך לוותר על הנאות החיים או רחמנא ליצלן, לסבול, הנה החדשות הטובות: במיטב מאפיות ארצנו לוקחים ברצינות את טרנד הבריאות ששוטף את העולם ואופים יותר ויותר לחמים מקמח חיטה מלא. ארבע המלצות
בסופו של ערב במסעדת אל באריו חזרה מיקה פורז הביתה עם תחושת חמימות ונעימות לא מוכרת. ''אם במקום השף אלון גונן המגיש במסעדה מנות מעשה ידיו במו ידיו, הייתה מופיעה מהמטבח מאמא ספרדייה עבת מותניים בסינר, לא הייתי נופלת מהכסא'', היא מתוודה ומסכמת בלי להסס ב''אולה אל באריו!''
מסעדת קאזה דו ברזיל האילתית, פותחת את החורף בסדרת מבצעים לוהטים כחלק מהארוחות העסקיות. הקרניבורים שבינינו יוכלו ליהנות משלוש ארוחות עסקיות לבחירה, ולהתפנק על סטייק אנטריקוט עסיסי, אסאדו משובח, לבבות עוף מפתות ועוד שלל מנות מגרות. הארוחות מוגשות בימים א'- ה' עד השעה: 18:00, ובימים ו' – שבת עד השעה: 16:00. מחירי העסקיות: 49 – 84 ש''ח.
ההצלחה המסחררת של הערב היתה טרטר הסלמון, אחת המנות הראשונות הטובות ביותר שאכלנו בעיר. חבל לפרט את הטעמים הרבים והמורכבים במנה הקטנה והמקסימה הזו, מפחד להרוס לסועדים הבאים את ההפתעה. המלצרית המשועשעת חדה לנו חידה ושאלה מהו המרכיב הדומיננטי ברוטב המתקתק. לא רק שלא הצלחנו לנחש, אף הופתענו מהתשובה
לא רק החצב פורח בסתיו, גם שירותי הטייק-אווי. ארבע אופציות מומלצות לפיצה בטייק אווי או בישיבה במקום
נערת הכרך ענבל שיקי לקחה את חברתה למסעדת מולדן בפתח תקווה כדי להדגים לצפונית בלב ובנפש, מה זה אומר לכבוש את העיר הגדולה. כל הפרטים לפניכם...
עודד ברנר, מי שהקים את מקס ברנר לפני למעלה מעשור, הוא הראשון שזיהה את הפוטנציאל הבלתי ממומש שבשוק השוקולד הישראלי. בשנים האחרונות מצטרפים אליו עוד ועוד שוקולטיירים ישראלים, בעלי ניסיון בינלאומי, שמסמנים אותנו במקום מכובד על המפה הכי מתוקה בתבל. ארבע המלצות
בקדירה שלי יש שלושה נתחי בשר גדולים, ירקות כתומים ורוטב בניחוח יין אדום, כמו שקיוויתי. בעוד ממן מתחפר בהמבורגר שלו בהתלהבות וללא ייסורי מצפון, אני מתנהגת עם הקדירה שלי בסבלנות וביסודיות. פיסת בשר בפה תאוזן תמיד בפרוסת ירק נימוח, וכך אני מתקדמת עם המנה, עוצרת מדי פעם רק כדי לבדוק מה שלום המנות הראשונות. טעים בבאגסי
מסעדת פוג'יאמה היפנית ברחוב בן יהודה בתל-אביב מגישה סושי איכותי, מדגים טריים בלבד. במסעדה מאמינים כי מי שיטעם פעם אחת בחייו סושי מדגים טריים, לא יכניס לפיו לעולם סושי אחר. כדי שתוכלו לטעום מהסושי הטרי והטעים פוג'יאמה מציעה לכם עסקה נהדרת: קומבינציית סושי אישית- דג טרי–נא איכותי, 16 יח' ב- 25 ש''ח, במקום ב- 42 ש''ח.
היא לא מעוצבת על פי שום טרנד, אין לה מארחת בכניסה ולא שאנסונים צרפתיים ברקע. ובכל זאת הצליחה מסעדת ''פשוט טעים'' הגלילית לשבות את ליבה של עיינה גל הסטודנטית התל-אביבית המתוחכמת והנהנתנית
התיישבנו על המרפסת של ''פיצ'וטו'' מתחת לאחד מדקלי ה''וושינגטוניה'' שהביא אהרון אהרונסון לארץ, כשאבא של סבא שלי עוד שכשך ב''פיילה'' מפח תחת שמי פולניה. הבית שמשמש היום את המסעדה, באמצע המדרחוב של זכרון, נבנה ב-1872. שעת דמדומים היתה, והמדרחוב לא שקט מדי ולא הומה מדי. בבית קפה סמוך, הרכב ג'ז ניגן צ'יק קוריאה
ארבע מסעדות מומלצות על הים לכבוד הסוף הסופי בהחלט של הקיץ
כבר בכניסה למסעדת אינדירה בהרצליה תוכלו לחוש בקסם המיוחד שיש רק בהודו. ריחות הבישולים האותנטיים, העיצוב הייחודי וכמובן השירות האדיב והחייכני שלו זוכים התיירים הרבים המגיעים להודו. תפריט המסעדה כולל את מיטב המטבח הצפון הודי המסורתי, ובימים א'- ה' בין השעות: 12:00 – 17:00 תוכלו ליהנות ממבחר ארוחות עסקיות ב- 43 ש''ח בלבד!
מסעדת טיקה בהרצליה פיתוח, אחת ממסעדות רשת טיקה העולמית, מתהדרת במטבח טורקי עשיר. התפריט מציג מגוון בשרים ומנות מסורתיות בתערובת תבלינים ייחודית, מלווים בפיתות בלון מהטאבון, לצד קינוחים טורקיים אותנטיים. טיקה מציעה ארוחות עסקיות ב- 49 – 69 ש''ח, בימים א'- ה' בין השעות: 12:00 – 16:00.
תשעה ימי חופש מהגן ומבית הספר בפתח ואפשר לנצל אותם ללמידה חווייתית. ב-4שף, טייסט, ספייסס ובמקומות נוספים מציעים סדנאות בישול לילדים, משוקולד ועד סושי לאנשים קטנים
כבר בשלב המנות הראשונות בעסקית של מסעדת פטרוזיליה הבינה שפרה צח למה נוהרים למקום כל יום בצהריים עשרות אנשי עסקים מהמתחם עם בטן מקרקרת ופנטזיות על כדורי פלאפל פריכים, חצילים בטחינה, שיפודים על גריל פחמים, ופיתות שמנמנות, טריות וחמות
ארבעה ספרי בישול חדשים ומומלצים למי שמחפש חומר קריאה לוהט ליום כיפור או דרך נבונה לממש את תלושי המתנה לחג. ויש כמובן גם מתכונים בלעדיים למנות מתוך הספרים של קרין גורן ואורי ירמיאס ואפרת מיכאלי
בוחא הוא משקה מרוקאי חריף, יין שרף המזוקק מתאנים ומכונה גם ''ערק תאנים''. זהו גם שמה של מסעדה קסומה שמתחבאת בסמטאות שוק הכרמל, פנינה גסטרונומית בתוך חיי השוק ההומים. גל נטע אכל שם ארוחת צהריים אוריינטלית ''מרתקת'' כהגדרתו, והתפעל מהוירטואוזיות הקולינארית שהדגים השף אפילו במנת הקוסקוס עם החריימה
מסעדת בויה שוכנת על חוף הים עם נוף קסום ומרהיב הנשקף מבעד לויטרינות זכוכית ענקיות. מכל פינה במסעדה נדמה לך שאתה בספינה השטה בים ללא כל נוף אורבאני נוסף, מה שמקרין אווירת חופש, ניתוק, שלווה ויופי רב. בויה מציעה תפריט עסקי מגוון בטווח מחירים של 69 – 94 ש''ח. התפריט העסקי מוגש בימים א' – ה' בין השעות: 12:00 – 18:00