בשנים האחרונות המטבח הביתי זוכה לעדנה. אנשים בוחרים לצאת לאכול בחוץ.. אוכל ביתי. זהו בדיוק סוג האוכל שאמי שמריק מאמי'ס קייטרינג מציעה לאירוע שלכם: ביתי, טעים ומזין, במחיר של 150 ש''ח בלבד.
עונת האירועים בפתח וכדי להתמצא באינסוף האפשרויות צריך דוקטורט בקייטרינג. ארבע המלצות על מסעדות וחברות קייטרינג שיהפכו לכם את האירוע להצלחה ולזיכרון מתוק במיוחד
אין הרבה מקומות בארץ היכולים להתחרות ביופיו של הצוק של באבאי ובשקיעות הנפלאות של ימי שישי אחר הצהריים ולכן, שמחנו לגלות, אחרי מספר שנים של דעיכה, שבאבאי קמה לתחייה, שהדשא שוקם, שהמסעדה פועלת ושהמטבח מוציא מנות יפואיות לתפארת. מנות יפואיות? כן, יש דבר כזה ומיד אפרט
לראשונות הזמנו סביצ'ה סלמון ואבוקדו בליווי סלסת חלפיניו ומעט כוסברה ומרק סרטנים עשיר וסמיך. הסביצ'ה של שף הקולומביאני, ג'וני חיל, לא היה אגרסיבי בטעמיו כמו אחיו העממיים מדרום אמריקה, אלא מעודן, והמנה היתה טעימה מאוד. גם מרק הסרטנים העשיר היה טעים להפליא, בעל טעם חזק של סרטנים ושמנת. פתרון מושלם למי שאוהב בשר סרטנים אבל מתעצל לפצח
בימים שבהם מחירה של דירת חדר וחצי במרכז מרקיע לשחקים מציעה מסעדת לופט חוויה עירונית מעט אחרת. עם עיצוב ניו יורקי ומוסיקה נעימה ברקע תוכלו ליהנות מעסקית ב-46-79 ש''ח בעודכם מפנטזים על התפוח הגדול. וגם מבצע מיוחד למביאי קופון 2eat.
טיפים והמלצות מקצבים מומחים שישדרגו לכם את המנגל לדרגות שלא חלמתם עליהן. פרויקט מיוחד לפתיחת עונת המנגל
הגענו בערב רגוע ונכנסנו במהירות לאווירה המיוחדת של המקום, שהלכה ונעשתה נעימה ככל שחלף הזמן, המשקה זרם ומוסיקת הג'אז התנגנה ברקע. ב''קולינרי'' אפשר ליהנות מן הגינונים של מסעדת יוקרה (שולחנות עץ כהים ערוכים בקפידה עם בקבוק יין ובקבוק מי סן פלגרינו) אך גם להרגיש מאד בנוח ולא ''מעונב''
הרבה מאיתנו חושבים שהזמנת אוכל היא עסק יקר. מסעדת פורטבלו היבנאית מוכיחה בדיוק את ההפך עם מגוון עסקיות במחירים הנעים בין 25-35 ש''ח.
הצירוף אוכל בריא עושה אתכם חולים? אולי הגיע הזמן שתבקרו ב''בריבה''. שפרה צח כתבתנו שודלה על ידי חברתה הטבעונית להתנסות בארוחת בריאות ב''בריבה''. כשהגיעו למנת הריזוטו אבוקדו, הבינה שדבקותה בסטייק התערערה לנצח
כבר כמעט ואפשר להריח את יום העצמאות המתקרב ובא, והריח הוא ריח המנגל, כמובן, גם אם השנה החליטו לקרוא לו ברביקיו. ארבע המלצות על מסעדות שמתמחות בבשר למי שכבר לא יכול להתאפק
מסעדת לה סנטרל הותיקה והמוערכת שוכנת בשדרות רוטשילד פינת אלנבי. בשעות הצהריים מציעה לה סנטרל ארוחה עסקית בשיטת ארוחה מלאה במחיר העיקרית, כאשר מחיר העיקרית נע בין 44-79 ש''ח.
בלב ירושלים שוכנת מסעדת ג'אקסי, מסעדת גורמה המציעה תפריט עשיר וייחודי. השף ז'ק דיין שהתמחה בצרפת ברזי המטבח המקומי מוציא ממטבחו תפריט עשיר בסגנון צרפתי עם השפעות בינלאומיות.
''על צלחת שטוחה ערוכים כיסונים זעירים, גרגרי חומוס, ירקות מבושלים ופטרוזיליה, כשאת הכל מכסה מרק דובדבנים. וכמו שהמרק הוא ארוחה שלמה, כך גם מנות האורז המיוחדות, שנועדו לשמש כתוספות, האושפילאו, אורז עגול מנוקד בכפיסי גזר, גרגרי חומוס ופיסות בשר קטנות, והבחש עם עשבי תיבול וטעם נפלא''. שפרה צח ביקרה בסמרקנד וחזרה מוקסמת
האביב בשיאו והוא קצר הרבה יותר משהיינו רוצים להאמין. ארבע המלצות למסעדות צפוניות לכל המשפחה, שממוקמות סמוך לאתרי טיולים
מסעדת בוחא שבלב שוק הכרמל מזמינה את בני כל העדות לבוא לחגוג מימונה. המסעדה המציעה בכל ימות השנה תפריט גורמה אתני תגיש בערב המימונה מנות חג מיוחדות באווירה שמחה ומסבירת פנים. בנוסף למנות הראשונות והעיקריות יוגשו מגוון מעדני חג חופשי-חופשי.
פתחנו בשתי כוסות של יינות בוטיק ישראליים, קברנה של שאטו גולן ומרלו-קברנה של יקבי פלאם. לגמנו מזה ומזה מבלי שהצלחנו להכריע איזה מן השניים אנחנו אוהבים יותר, את הקברנה החלק והמלא או את המרלו-קברנה שטעמיו מודגשים יותר. בין כך ובין כך מפלס היין בכוסות הלך וירד ויחד עימו גם לחם הבית הטעים
אח מבוערת, נרות דולקים, שאנסונים צרפתיים ואוכל משובח בצלחת. כך נראה הערב הרומנטי של שפרה צח ובעלה, במסעדת אלגונקווין הכפרית שבמושב בניה. פרוטוקול של ערב מהחלומות (הרומנטיים)
הזמנתם חופשה באילת בחג הפסח? מעולה. כשהשמש קופחת, גם התיאבון נפתח. קאזה דו ברזיל מזמינה אתכם להתפנק עם דיל עיסקי חגיגי, כשר ובמחיר לא יאומן. איך לא תבואו?
לקנות או לא לקנות? זאת השאלה, לפחות כשמדובר בארוחת ליל הסדר. ארבע המלצות על מסעדות ובשלנים שמכינים אוכל לחג, למי שלוקח ברצינות את הרעיון של חג החירות
לצד הגפילטע פיש המסורתי ניתן למצוא ב''מסעדה היהודית'' גם דג סלמון, דג נילוס פיקנטי, אמפנדוס ועוד מנות ראשונות. רשימת העיקריות כוללת מרבעי עוף, דרך חזה עוף בפטריות ועוף ממולא, ועד צלי בקר, לשון ומוסקה. לצד אלה, יש מגוון סלטים ותוספות, וזה רק התפריט 'ה''רגיל''. את הכל אפשר להזמין גם לפסח, כשר-גלאט ובמחירים שווים לכל נפש
בקצה גרם המדרגות הקצר, חולצים נעליים ונכנסים לחדר הגדול שבו שולחנות נמוכים סביבם יושבים על מזרונים, כריות ושטיחים. אם תבואו בשניים, יש סיכוי טוב שתוכלו להתייחד בשולחן פרטי, תלוי באיזו שעה תגיעו. אם זו תהיה שעה עמוסה, תחלקו את שולחנכם עם אורחים נוספים. לא חיסרון בהכרח, תלוי את מי יביאו לכם הגורל והקארמה...
מנות שחוגגות את החורף בארבע מסעדות מומלצות
גם אם אתם לא גרים באזור חיפה אלא בצפון הרחוק או אפילו סתם עוברים בחיפה, כלומר תל אביביים, אתם באמת, אבל באמת, באמת, באמת, חייבים לטען את החומוס של עידו קציר מינשוף חומוס, שמוגש עם פיתות טריות, פיתות עם תוספות ופיתות מקמח מלא. מי שבסוף הארוחה מרגיש מסיבה כלשהי שלא מיצה את עצמו, מקבל תוספת של חומוס לצלחתו על חשבון הבית. הבטחה שלי, לא תזדקקו לתוספת הזאת
רגע לפני שמורידים את הבגדים, ארבעה סלטים שהם ארוחה
הג'מבו שרימפ נחצה לשניים והונח על אצות וואקאמה כשעליו רצועות קישואים וטבעות קלמארי ברוטב מדהים של ביצי דג הקפילן. יניב, מלצרנו הרהוט, הסביר שדג הקפילן הוא דג מעופף. אולי זה ההסבר לטעמה המופלא של המנה אך יש לי תחושה שזה קשור דווקא לכך שהשף בברקרולה, נועם דקרס, כמו רוב צוות המטבח, הינו יוצא מסעדת מול ים המשובחת...