חופשת הפסח מסתיימת בקרוב, אבל הקיץ כבר נותן את אותותיו, וזה הזמן המושלם לצאת להסתובב ברחבי הארץ, ובצפון הארץ – בכלל. למטיילי סוף השבוע, ולמטיילים באופן כללי: הנה ארבע פסגות קולינאריות, שכדאי לעצור בהן בצפון
''הסטייק היה רך ועסיסי והתרד המוקרם היה מעדן חלומי. מעריצי התרד למיניהם, ממש כמוני, יגלו כי גם מנת תרד יכולה להיות מפתיעה...''. ריקי אלעזר, שציפתה לפאסט פוד, הופתעה לטובה מאיכותה של מסעדת ראנץ' האוס בר בורגר באילת
הם התמחו בבישול, חלמו על עסק משלהם, השקיעו זמן וכסף ומאמץ, פתחו מסעדה – וגילו שזה לא בהכרח מה שסיפרו להם. לכבוד פסח, השפים שאול בן אדרת, ניר צוק, דפנה ברוך ויניב חדד נזכרים איך פתחו את המסעדה הראשונה שלהם
אחרי שנגמר ליל הסדר, ושאר ארוחות החג גם הן מאחורינו, עדיין נשאר חול המועד, והרצון להקדיש אותו לזמן איכות עם הילדים. הנה ארבע מסעדות ברחבי הארץ, בהן תוכלו לבלות עם הצאצאים במהלך חול המועד. בחלקן יש הפעלות מיוחדות
''נתחי הבשר המיושנים, שטבלו במרינדות גאוניות של פירות פסיפלורה, תפוז וג'ינג'ר, קראו תיגר על המטבח שהכרנו והצליחו לרגש ולהפתיע..''. דניאל רום גילה במסעדת מיטבלים שגם כשאתה כבר בטוח שמיצית הכל – תמיד אפשר עוד להתרגש
קינוחי פסח הם לא רק עוגיות בוטנים חיוורות, עוגיות קוקוס תפלות או עוגיות קמח מצה עבשות. פסח הוא עונת הפריחה של עוגות מוס נהדרות, טראפלים מענגים ומרנגים לתפארת מדינת ישראל. מיטב הקונדיטורים בארץ תורמים מתכונים
לצאת למסעדה יכול להיות כיף, אבל לפעמים – כיף עוד יותר להישאר בבית, או בעבודה, ולתת לשף, או לאוכל שלו, להגיע עד אליך. זה בדיוק מה שמציעים בקייטרינג של אוסלנדר: ארוחת עסקיות מעשה ידי השפית מיה, במחירים מצחיקים
במצרים אמנם היינו עבדים לפרעה, אבל העובדה שאנו מציינים את זמן חירותנו מדי שנה בפסח – אינה סיבה לחזור לתקופת העבדות. במקום לעמול במטבח לקראת ליל הסדר וחול המועד – הנה ארבעה מקומות בהם ניתן להשיג אוכל לחג, מוכן וכשר
''מבחינתי, הכוכב של הערב: נתח פילה של 300 גרם, שמשודרג מאוד בזכות כיסוי של חזה אווז ורוטב פיקנטי ויוצא דופן של יין לבן, עגבניות שרי וזיתים שחורים...''. שפרה צח הופתעה לטובה (מאוד לטובה) ממסעדת טאבולה שבהרצליה
זה שבכל ליל סדר, לא חושב מאיזה עדה, ישחו במרק העוף הקניידלך, אותן כופתאות אפרוריות מקמח מצה - לא אומר שאי אפשר לשחק איתן. לכבוד פסח, מציעים ארבעה שפים את הגרסה המשודרגת והצבעונית שלהם לקניידלך המסורתיים
במסעדת שמש שבעין יעקב ניתן ליהנות, בהזמנה מראש, מארוחה זוגית מלאה ב-120 ₪. ההזמנה כוללת שישה סוגי סלטים, שתי מנות עיקריות מהמטבח הכורדי, שני סוגי אורז לבחירה, קפה/תה ומשהו מתוק. תקף בהצגת קופון. הנוף - בחינם
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר
''טבעות קלאמרי מטוגנות, ברמת שלמות נדירה. הציפוי היה פריך ומתפצח ואילו הקלאמרי רך ועדין. לצד המנה הוגש רוטב יוגורט, נענע ושום שהשביח אותה אף יותר...''. אדווה גן סתיו התרשמה עמוקות מהאוכל במסעדת באבאי. וגם מבעל הבית
''אני העליתי ברשתי אטריות ביצים עם רצועות בקר, ירקות ירוקים ואגוזי קשיו - מנה כיפית מאד, עם משחק טעמים מעניין, אשר מגרה את החיך...''. ניר בר לב הבריז משיעור והלך לאכול במסעדת סטריט פוד בראשל''צ. היה שווה כל רגע
רשת המסעדות יטבתה בעיר, המביאה את איכות הטעם והטריות של המשק, הכפר והקיבוץ אל לב העיר, מציעה עכשיו מבצע לגולשי אתר 2eat: 1+1 על ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית לבחירה, קינוח וקנקן שייק טבעי. תקף בהצגת קופון. לחץ להצגת קופון
אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות
''עבורי אסאדו בטעם שום, וליריב סטיק פרגית. מנות גדולות מאוד, מריחות נפלא, והטעם – מעדן. עכשיו כבר אין לי שום ספק שהשיר ''אם יש גן עדן'' נכתב על המקום...''. נדב אבידן גילה את גן עדן ברמת גן: מסעדת אמצע הדרך במכבים
''המנה שלה חיכיתי הכי הרבה הגיעה: טחול ממולא בשקדי עגל וכבד ברוטב. מנה מצוינת, פיקנטית, עם נגיעות שום, ומומלצת בחום...''. אסף אפשטיין טעם אצל פיני בחצר מנות בשריות לא שגרתיות. קשה להאמין שמדובר במסעדה כשרה
במסעדת אלגונקווין שבמושב בניה מציעים ללקוחות שני דילים של ארוחה קומפלט, עשירה ומכובדת, התקפים בכל שעות פתיחת המסעדה. הרעיון: לשחרר את הסועד ממחשבות כספיות מעיקות, ולמקד אותו בהנאה שבאכילה. כמה פשוט, ככה גאוני
אם פעם היו רק שני סוגים של לחם, אחיד שחור או לבן עם שלושה שקעים למעלה, כיום מבחר הלחמים, הגדלים, הסוגים והתוספות יכול ליצור התלבטות לא קטנה בסופר. הנה ארבע מאפיות שמקדישות את עצמן ללחם. שם המבחר באמת אינסופי
''מייד הזמנתי לי סושי קליפורניה. מנה פשוט מצוינת של סושי אינסייד אאוט, במילוי סלמון ובשר סרטנים, עטוף באורז ומצופה בקוויאר...''. נדב אבידן שילב סושי יפני עם קינוח איטלקי, בהתאם לקונספט של מסעדת קאראס בבת ים
''מנת הסירלוין טוגראשי, שהגיעה אף היא במהירות, הייתה שירה של טעם, מרקם וצבע. נתחי הסירלוין דקים וורדרדים הוגשו קרים, על גבי סלט עלי רוקט ונבטים...''. מיה בר התרעננה במסעדת מינה טומיי, עם אוכל רחוב אסייתי משודרג
אם בכל השנה מצפים מאיתנו להתנהג בצורה מיושבת ושקולת-דעת, פורים הוא החג בו מצפים ממנו להשתולל, להתפרע, להתהולל ולהשתכר עד שלא נבדיל בין ארור המן לברוך מרדכי. הנה ארבע מסעדות בהן תוכלו לחגוג את פורים, עד דלא ידע
גן אירועים אל מול הים שבקיבוץ פלמחים מציע אירוע באווירה כפרית פסטורלית, עם נוף מדהים לים הכחול ולמרחבי הדשא שמסביב, תפריט אירוע בשרי או בראנץ' חלבי, ומבצע מיוחד בהצגת קופון: 5% הנחה על האירוע, במהלך חודש אפריל
''הפילה נקי מעצמות, מטוגן עד פריכות מבחוץ ועדין מאוד מבפנים, ואילו קוביות האנטרקוט הוקפצו עם קוביות סלרי וגזר, ומוגשות לשולחן במחבת רוחשת...''. שפרה צח מצאה שילוב בין האוכל הסיני לדרישות הכשרות, במסעדת קורוסין