מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> לשבור את הדיאטה: ארבע קונדיטוריות משובחות

לשבור את הדיאטה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בשבועות הקרובים נזנח את הדיאטה לטובת מסיבות סיום, חגיגות קיץ, חתונות ושאר אירועים שפירושם – קיץ. לכבוד כל אותם אירועים משמחים, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות באמת. כאלה שבשביל המוצרים שלהן - שווה לשבור את הדיאטה

גאיה ברטלה
הקונדיטור הנס ברטלה סיים שלוש שנות לימודי קונדיטוריה בגרמניה, התמחה במספר מסעדות של שני כוכבים וכוכב אחד במישלן, עבד בשלוש יבשות, עם תחנות בערים כמו ציריך, פרנקפורט ומונטריאול, ושימש, בין השאר, כקונדיטור ברשת מלונות הילטון (בת''א, בירושלים, בברלין ובדיסלדורף). זאת, לפני שפתח את המקום הפרטי שלו, בית הקפה והקונדיטוריה גאיה ברטלה שבאזור התעשייה סגולה, אותו הקים עם אשתו גלית, קונדיטורית מומחית בעצמה, והקרוי על שם בתם הקטנה. שם, לצד תפריט בית קפה איכותי הכולל מגוון של ארוחות בוקר, כריכים מיוחדים, טוסטים, סלטים, פסטות ודגים, ניתן להשיג מגוון מהמם של מאפים מלוחים ומתוקים. לחמים, קישים, עוגות מבצק שמרים, טארטים, עוגות פאי, עוגיות, פרלינים, ועוגות מוס אישיות יוצאות דופן, בטעמים כמו מסקרפונה עם הקדאיף, זביונה עם תה ארל גריי, מוס לימון ירוק עם תה ירוק ומוס שוקולד עם בזיליקום. ניתן להשיג גם מוצרים ללא סוכר. המכורים הכבדים מוזמנים להצטרף לסדנאות ולקורסי הקונדיטוריה שמעבירים הנס וגלית במקום.
גאיה ברטלה
גליס 9, פינת הרב פינטו, בנין סגולה 2000, א.ת. סגולה, פתח תקווה.
03-3944000

לימור מאפים בעבודת יד
למאפים שהוכנו באהבה יש טעם מיוחד. זהו אותו טעם שמזכיר לנו אפייה ביתית משובחת, ומעלה באפינו ניחוחות של עוגה בתנור או של לחם טרי שזה עתה הונח על שולחן. בלימור מאפים בעבודת יד מציעים מאפים מהחומרים הטובים והאיכותיים ביותר, שהוכנו מתוך ידע ומומחיות, ועם הרבה אהבה. לימור ואורן, הבעלים, מכינים את המאפים במו ידיהם. אורן הוא אשף הלחמים, וכל לחם שיוצא תחת ידיו משאיר טעם של עוד. לימור אופה מגיל 12 בהנאה רבה, ויעידו על כך הטעמים המצוינים של העוגות, העוגיות ושאר המאפים שיוצאים תחת ידיה. בתפריט: קיש בצל, חצילים, דלעת, זוקיני ועוד; לחם שיפון, חמניות, זיתים וגבינת עיזים, ועוד; טארט שקדים ושוקולד, שמנת ופירות יער, אגוזים ושוקולד לבן ועוד; עוגיות בעבע בתמר, שוקו פיסטוק, בראוניז ועוד; עוגות קרם ומוס, עוגות לקפה, עוגות שמרים, עוגות גבינה, ועוד ועוד. במקום ניתן ליהנות גם מקפה טוב ומשובח, וממגוון סנדביצ'ים מלחם איכותי, עם מבחר גבינות, ממרחים וירקות, טריים או קלויים. בנוסף, ניתן להזמין עוגות ימי הולדת, רגילות או מעוצבות.
לימור מאפים בעבודת יד
חרושת 11, רמת השרון.
03-5473049

ציקולד
קונדיטוריה ציקולד, הממוקמת במרכז נתניה, מתמחה באפיה ובייצור של קינוחים בסגנון צרפתי. הקונדיטור, איציק טפירו, למד את רזי המקצוע בקורדון בלו שבפריז, והביא עמו את הידע ליצירת קינוחים ומנות אישיות, בניחוח אירופאי, ובהם מגוון של מאפים, עוגות, עוגיות ומנות אישיות, כולם כשרים בהשגחת הרבנות נתניה, כולל כשרות מיוחדת לפרווה. בין המאפים המומלצים: מבחר של עוגיות יבשות, בטעמי שוקולד תפוז, שקד לימון, מעמול תמרים, קנטציני פקאן, פלורנין, חלבה, סנדביץ/ ריבה ועוד; עוגות מוס מצוינות, ובהן מוס שוקולד בלגי, מוסק קפה זביון, מוס פיסטוק פטל, מוס פסיפלורה קוקוס, מוס אפרסק אננס, עוגת גבינה אפויה, עוגת פרג בטעם של פעם ועוד; עוגות פי, ובהן פאי שוקולד, פאי אגוזים, פאי אגסים, פאי פירות יער ועוד; מנות אישיות נהדרות, ובהן מילפיי פרלינים, סברינה, מקרון פטל, קונוס שוקולד, אקלר קפה, ועוד. במקום ניתן להשיג גם מוצרים ללא סוכר, כמו עוגות, מוסים ועוגיות. את מגוון המוצרים ניתן להזמין גם לאירועים וקייטרינג של עד 50 איש, בהזמנה מראש.
ציקולד
תל חי 6, נתניה.
09-8824421

טרימולין
במפעל הקטן של טרימולין, הממוקם בכפר סבא, מעצב הקונדיטור קובי ברקון מנות אחרונות וקינוחי גורמה איכותיים. כל המנות מעוצבות כדי לתת לסועדים לא רק קינוח – אלא חוויה של טעם. שילובים של חם וקר, הבדלי מרקמים, משחק טעמים ייחודי, וכל זאת עם פרזנטציה מנצחת, שלא תשאיר אף אחד אדיש. במנות: אנגלז - מוס שוקולד מריר וחלב שבאמצע דף שוקולד לבן, קרם שוקולד חלב, המוגש עם קרם אנגלז נוזלי חם; טרימולין - בסיס רולדת שוקולד ,שכבות מוס שוקולד, קרם נוגט ושבבי מקופלת; קרם לימון - דקואז קוקוס, שכבות קרם לימון, קרם בווריה ושוקולד לבן בעיטור מרנג איטלקי; פסיפלורה - שכבות קרם פסיפלורה, קולי פסיפלורה וקרם שוקולד לבן; מוס קרם גבינה - בתוספת גרידת תפוז ולימון ופרורי שטרויזל קינמון; קאפלה – קרם נוגט,שבבי פיטה פרלינה וכיפת שוקולד לבן מעוטר בעלי שוקולד חלב; תפוחים - פלחי תפוחי עץ מקורמלים ,שטרויזל קינמון על בסיס בצק פריך עדין, ועוד. טרימולין אינה מוכרת ליחידים. את קינוחי הקונדיטוריה ניתן להשיג בבתי הקפה והמסעדות המובחרות.
טרימולין
ששת הימים 45, כפר סבא.
09-7439263