"אלו מאפים שיכולים לעשות בית ספר למרבית מאפי השמרים הסטנדרטיים הנמכרים היום בקונדיטוריות: פריכים מבחוץ, רכים מבפנים, גדושים במילוי, נמסים בפה..." מיכל גיא שוברת דיאטה בסניף אבן גבירול של חמדה עוגות, תל אביב
"המנות תמיד גדולות ומשביעות, והשירות יעיל ומחויך, עם מלצרים שיודעים לפרט את המרכיבים של כל מנה ומנה ויעזרו לך בסבלנות להחליט מה בא לך היום..." שפרה צח מלבנת עניינים בארוחת ערב בריבר נודלס בר שברמת גן
שמה של מסעדת מיט טומן בחובו הבטחה גדולה – לבשר, כמובן. משדרות הנשיא שבמרכז הכרמל הביאה מיט בשורה לחיפה - בשורת המקצועיות בהכנת בשר ובטעמים שאינם מוכרים לחיך הישראלי. ובשעת צהריים מוגשת כאן ארוחה עסקית מיוחדת
יש חומוס, יש קבאב, יש מקלובה, יש מוסחן ויש בקלאווה - כל המאכלים שאנחנו הכי אוהבים לאהוב. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות ערביות, פשוט כי האוכל טוב. וגם האווירה. וגם המחירים. וגם זה טעים. וגם כי דו-קיום קורה על הצלחת
זה הזמן לחלוץ נעליים, להרכיב את משקפי השמש ולהיכנע לרחש הגלים. רצועת החוף הנמתחת לאורך כל הארץ מציעה שפע של מסעדות, ולא בכולן כיסאות פלסטיק וכוס בירה שנדבקת לתחתית. אספנו בשבילכם שלוש, אבל זו רק ההתחלה
הנה הוא בא, היום שחיכינו לו, סוף השבוע. גם הפעם אנחנו חוגגים אותו במסעדות, והנה כמה המלצות. מסעדת התרנגול הכחול של השף שאול בן אדרת מזמינה אתכם לקבלת שבת בצהריי שישי, אוליב ליף כבר מעבירה את הקיץ ועוד
"חובבי הבשר האמתיים בוודאי ישמחו לגלות בפסאדור מטבח מאובזר שמיישן בשר במקום ומגיש מנות ייחודיות כגון פריים ריב... חובבי היין האמתיים ימצאו כאן מדפי יינות ממבחר יקבים בארץ ובעולם..." לינור דגן שוב באילת
"ואולי זאת המחמאה האולטימטיבית למסעדות של מתחמי ההיי-טק: כשהקהל שסועד את ארוחות הצהריים המסובסדות חוזר בערב עם החברים או המשפחה למקצה נוסף..." אדם בר מבקר בשעת ערב קלילה במסעדת רונימוטי, רמת החי"ל, תל אביב
שותפים למאבק על מחירי הדיור בתל אביב בפרט ובארץ בכלל, החלטנו לסייע גם אנחנו. מצאנו לאנשי האוהלים וגם לכל מי שמכלה יותר מהשכר החודשי שלו על שכר דירה, מסעדות זולות בתל אביב. כי אוכל טוב במסעדה טובה מגיעים לכולם
מתברר שאילת היא הרבה יותר מאסופת בתי מלון וילדים עם שנורקלים. מדובר במרכז קולינרי לא רע בכלל, ואם אתם כבר בחופשה אז מומלץ ללכת על זה עד הסוף ולנסות את כל מה שיש לה להציע. אז מה אתם מתכננים לאכול בחופשה שלכם?
ביום חמישי אחר הצהריים, בזמן שכולם היו בעבודה, חתכה אפרת רוזן לחוף היום של ראשון לציון, שם לא הייתה מתאימה יותר ממסעדת פרנצ'סקה. היא קוראת לעצמה איטלקייה, אבל כולם יודעים שאין יותר ישראלית חמה ומזמינה ממנה
"בן-ארוש, חניך הקורדון בלו בפסדינה, קליפורניה, אשר השתלם אצל שפים מובילים ובהם תומס קלר ושלום קדוש, יצר תפריט המשלב חומרי גלם מקומיים, שיטות בישול עדכניות ופרשנות אישית למטבח הישראלי..." שפרה צח, קדמה, ירושלים
אמורה מיו, איטלקית חמה ומזמינה באבן גבירול, מציעה אוכל אותנטי ואווירה רומנטית ורכה. תנור האבן מפיק מתוכו פוקאצ'ות, מאפים, פסטות, פיצות ואת מיטב המטבח האיטלקי. ובשעת צהריים מוגשות כאן מגוון ארוחות עסקיות
אם אין בכוונתכם לערוך אירוע באולם, אם אתם סולדים מהרעיון של כיתות רגליכם עד למסעדה הקרובה, ואם בכל זאת אתם מעוניינים לחגוג את שמחת הולדת הבן, סגירת העסקה או יום נישואיכם, הנה כמה רעיונות לקייטרינג לאירועים
"מפנים את המקום לחוגגים אסירי תודה בשנות העשרים לחייהם. יום אחד, כשממש נרצה לחדש את נעורינו, נגיע לפה לרקוד כל הלילה. בינתיים נחיה מצוין עם הארוחות..." (של לוינסקי) – אורלי פרש-אזולאי חוזרת להיות סטודנטית בחיפה
דרך שדרת ממילא השוקקת עוברת יעל ברקוביץ' מירושלים הרגילה אל טוסקנה אשר בירושלים, שנמצאת בממילא קפה. פה מפליא השף נדב אלבז עם תפריט איטלקי-ים תיכוני משובח וסנגרייה, וברקע מנגנת להקת נגנים מוסיקה לטינית חיה
"מנת אנטרקוט על העצם שהוא מקבל, מבשר מיושן במקום, עשוי מדיום ומוגש ברוטב של ציר בקר מצומצם ויין אדום, גורמת לו לצאת בהצהרה שזו אחת ממנות הבשר הטובות שאכל מימיו..." שפרה צח זוכה בטוטו של השף ירון שלו, תל אביב
אז מה אם קיץ, מי אמר שחייבים להידבק למזגן. קחו כמה המלצות למסעדות שחוגגות אותו בענק: טיול בגליל עם תפריט מיוחד במסעדת אסתושה, ספיישלים יפניים חדשים ביאמטויה, הופעות באצטקה וגם – רק בשר ברשת המסעדות רק בשר
תמיד עולה השאלה הזו לפני שהם מגיעים מחו"ל, האורחים. לאן לקחת אותם? הנה עשר המלצות, כדי שתוכלו להראות להם את ישראל מכל הזוויות שלה: החל מהים דרך החומוס וכלה בגורמה, מירושלים דרך מרכזי הערים ועד לצפון הרחוק
"היחס אישי, בעיקר לאור העובדה שהרבה מהלקוחות קבועים. המנות גדולות ונדיבות, וברמת האיכות - מוצרי הגלם במטבח הם איכותיים, הדגים מגיעים משוק מחנה יהודה, וכל המאפים נאפים במקום..." יעקב אלברט, נינה'ס קייטרינג
"כשאלוהים חילק את האדמה בין כל העמים בעולם, הגרוזינים היו עסוקים באכילה ושתייה ולכן איחרו. אחרי משא ומתן, הוא נתן להם את החלקה ששמר לעצמו. אני מקווה שהם נתנו לו איזה צ'יבוריאקי..." יונתן שטרנברג, ראצ'ה, ירושלים (לשעבר)
מסעדת באבא יאגה שברחוב הירקון בתל אביב מציגה תפריט עשיר עם מגוון מנות מכל רחבי אירופה, מספרד ועד רוסיה. בר האלכוהול מאובזר והעיצוב מרשים. עכשיו אפשר ליהנות מחוויה באחת המסעדות הטובות בעיר גם בשעת צהריים
לא רק מותגים: את תוספת הפיצה המרשימה בעולם מצאנו בחופי אוסטרליה לפני כעשור. אז לראשונה נטעמה במחוזותינו פיצה עם עוף, ומאז אנחנו תרים אחר אותו הטעם. בדרך נתקלנו בעוד כמה דברים, הנה לכם תוספות לפיצה שמצאנו כאן
מה אתם מתכננים לעשות בשבוע הקרוב? החופש הגדול כבר כאן ובטח לא תזיק לכם ארוחה ממוזגת, עם או בלי הילדים. הנה כמה המלצות קיציות – ארוחת טאפאסים בטאפאיה, תפריט קיץ במאראבו ובילוי על גג ירושלמי במסעדת רופטופ
זהו. הקיץ והחום מורגשים יותר ויותר, ואתם הרצון לשתות יינות לבנים, קרירים, צוננים, חמצמצים ומרעננים. יובל בלנקובסקי ממליץ על מגוון רחב של יינות לבנים מן השוק המקומי ומחו"ל. מבורגון שבצרפת ועד לגליל שבישראל