''כחובבת שוקולד, היה ברור לי, מה אזמין לקינוח. מוס שוקולד, בעל סמיכות מוצקה ואוורירית בטעם שוקולד מריר איכותי, הוגש בגביע גבוה, כשאגוז מלך מתנוסס מעליו ככתר מלכות...'' שיר כידן ביקרה בקרוסל , מסעדת שף קטנה ברעננה
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות? פעם היינו מכינים לבד חרוסת, היום כבר אפשר לקנות. פעם היינו מכסים את המצות בכיסוי בד פשוט, היום חייבים להפתיע ו''להלביש'' את המצות בכיסוי חגיגי. קבלו את החידושים וההמצאות לפסח 2009
מסעדת מיגל, השוכנת בתוך מלון בוטיק אירופאי המשקיף לים, מציעה ארוחת בוקר אטרקטיבית בכל ימות השבוע, במחיר 39 ₪ ליחיד ובמחיר 70 ₪ לזוג. מלבד תפריט בוקר, המסעדה מציעה תפריט קלאסי עשיר של ביסטרו ים תיכוני
פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
''הרביולי היו ממולאים גבינות עיזים ברוטב שמנת ופסטו, בתוספת ממרח עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה. טעם הזיתים השביח את הרביולי, הטובים בפני עצמם...'' אדוה גן סתיו נסעה לאלפרדו בפ''ת ולרגע חשבה שהיא נמצאת ברמת הגולן
''הפנה הוגשו ברוטב שמנת, פטריות צלויות, פטריות ושמן כמהין, בצל ופרמזן. הפפרדלה הוגשה ברוטב מעולה של עגבניות, שבבי עוף, פלפלים, זיתים ועוד...'' אדווה גן סתיו ביקרה בכרמלה סופרנו והרגישה שהיא חיה בסרט איטלקי
''אני לקחתי את הדובה פריזר, המבוסס בעיקר על רום. מירב, חברתי, לקחה את הסופר דובה 4X4 – משקה הבית, הכולל הרבה מאוד אלכוהול עם חמוץ מתוק, ספרייט ונענע...'' גלי בן נון וחברתה יצאו מתנדנדות, אך שמחות, מפונדק הדב
''הרעש שהגיע אלינו לשולחן היה רעש ממכר של בשר עסיסי שממשיך להיצלות ולשחרר טעמים גם כשהוא מגיע אליך לשולחן. על המגש בילו להם ארבעה נתחים יפיפיים...'' אורלי פרש אזולאי יצאה לאל גאוצ'ו ושם הוסיפה זרדים למדורת האהבה
קימל, מסעדה צרפתית כפרית השוכנת במבנה עתיק בן 129 שנה בנוה צדק בת''א, מציעה תפריט עסקי אטרקטיבי, הכולל ארוחה בת 3 מנות, בימי שישי בין השעות 12:30-16:30. העסקית כוללת מנה ראשונה/ עיקרית לבחירה וקינוח ב 100 ₪
''קיבלנו נתח סלמון יפהפה- שחום מבחוץ, ורדרד ונימוח מבפנים, עליו נמזג רוטב פרובדל (שפירושו ''שמח בבית'', עפ''י סבתו של השף) משגע: רוטב עגבניות שרי, עשבי תיבול, יין לבן ולימון...'' רותם רוזן עשתה אתנחתא ביום שישי בקפה וניס
''מנת האורז המוקפץ הכילה בצל, פטריות, פלפל אדום וכמובן נתחי עגל רכים שנעמו לחיך. הבנו שמדובר במנה מנצחת היות והיא נחשבת למנה המועדפת ביותר על ציבור הסועדים...'' קרן ויזנר ביקרה בצ'ופסטיק ונזכרה בחופשה בתאילנד
חברת הופלים מנעמים, מציגה פרויקט העוסק בעיצוב שונה וייחודי לאריזות הופלים. בפרויקט לקחו חלק 11 סטודנטים לעיצוב תעשייתי מבצלאל. בנוסף, מנעמים משיקה סדרת ופלים ללא תוספת סוכר בשלושה טעמים: שוקולד, וניל, ולימון
''בקבוק של ברבדו וכמה דקות של ריכוז, ואני מבטיח לכם שתתחילו להבין למה עושים עניין כזה גדול מיין...'' יובל בלנקובסקי מציג ארבעה יקבים, המומלצים ביותר לביקור בחג הפסח. בואו ונקרא יחד על אילו ארבעה יקבים דיברה התורה
מה עושים עם יין? מביאים מתנה לחג, שותים בערב גבינות, מקדשים ועוד. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, בכל הארץ, שבהם תוכלו לרכוש וליהנות ממגוון יינות איכותיים מהארץ והעולם ואולי סוף סוף תגלו האם באמת כשנכנס יין יוצא סוד
המסעדה היהודית אחראית על מסורת ארוכת שנים של אוכל יהודי משובח וכשר למהדרין. לקראת החג, המסעדה היהודית מזמינה אתכם לעשות ''סדר'' בקניות. כאן תוכלו להרכיב ארוחת פסח חגיגית לפי בחירתכם ובמסגרת התקציב העומד לרשותכם
ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מסבירה לנו, שלב אחרי שלב, כיצד אפשר להכין ליל סדר שפוי, טעים, ומאוד חסכוני בקלוריות. ליאורה מציגה את האופציה לסדר רגיל, כמובן העשיר בקלוריות, ומולו את ליל הסדר – האופציה הרזה
''בחרנו בסופלה שוקולד חם מלווה בגלידת ליצ'י. איזה כיף זה להחדיר כפית לאט לתוך סופלה שוקולד כהה, עשיר ולוהט, להתענג עליו בפה ולהחליף את החום והטעמים הכהים בגלידה קרה ומפתיעה...'' זיו תפוז טס לרומא טוקיו בראש פינה
במקום ישנם ארבעה עשר ברזי בירה, כאשר בכל זמן נתון ישנם לפחות עשרה פעילים. על בר, מבחר עצום של וויסקי סינגל מאלט לצד וויסקי בלנד, כיאה לפאב באווירה אנגלית...'' יובל בלנקובסקי הרגיש את האלכוהול קרוב ללב בבל ווד בר
''מנת הילדים של עמרי נראתה בלתי אפשרית. היא הייתה ענקית והכילה המבורגר עסיסי, צ'יפס פריך וירקות טריים חתוכים גס על ההמבורגר...'' אורלי פרש אזולאי לקחה את בנה לקניבר, שם פגשו, פנים מול פנים, ללא פחד, המבורגר אמיתי
''הקבב היה משובח, חמש קציצות גדולות ומרנינות של טעם ממכר, לצד תוספת של תפו''א בצ'ילי ואורז עם ירקות. מדובר במנה שיכולה לנצח מבחינתי את כל עוצמות הרעב...'' נדב אבידן וחברתו יחזרו בעתיד הקרוב לעוד ערב של פינוק באנג'וי
''בחרנו במרק עדשים. מרק צהבהב וריחני הוגש לשולחן בצלחת זכוכית, כשבמרכזו בצל ירוק. לצד המרק הזמנתי מבחר של סלטים ומאזטים המלווים בפוקאצ'ה...'' יובל בלנקובסקי ביקר ברשלה וגילה מסעדה בעלת גינונים אנגליים
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, ועכשיו יוצא עם תוכנית טלוויזיה חדשה בשם ''מפגש השף''. בתוכניתו נפגש שאול עם מיטב השפים ברחבי הארץ ויחדיו הם מגלים לנו את הסודות הכי כמוסים של עולם הקולינאריה
מסעדת כיופים סנטר היא לא רק מסעדה כפרית, אלא גם חנות ייחודית הכוללת רהיטים, כלי בית, מתנות לחג, מוצרי יודאיקה ועוד. כיופים סנטר מציעה תפריט עסקי אטרקטיבי, הכולל מנה ראשונה/ עיקרית לבחירה ושתייה קרה במחיר 68 ₪ לאדם
הרצון המיידי למתוק יכול להגיע בכל יום ובכל שעה: בבוקר, באמצע הלילה, אחרי מבחן, לאחר ארוחת בשרים עשירה או סתם, ללא סיבה מיוחדת. ריכזנו עבורכם ארבע קונדיטוריות שיוכלו לספק פתרון מיידי לדחף הבלתי נשלט למתוק
''אחרי שאכלנו והראש היה קצת מסוחרר מאלכוהול, נשענו על הכריות הרכות, התמסרנו לריח הנרגילות המתקתק ונתנו לכבדות להשתלט על איברנו...'' שירי טוב יצאה לטיול לילי בסמטאות יפו העתיקה וגילתה את המגדלור, בר שמחמם את הלב