מחפשים מתנה מקורית או פעילות לא שגרתית לילדים? מחפשים מסעדה מתאימה לילדים ביום שבת? הילד לא רוצה לאכול שניצל ומתעקש על סושי? לא בא לכם לצאת מהבית? ארבעת המקומות שלפניכם יספקו לכם את כל הפתרונות
"הזמנתי נתחי פילה בקר ברוטב סילאן. מספר נתחי בשר נחים על הצלחת יוקרתית ומכוסים ברוטב סילאן מתקתק. הבשר נעשה וול דאן, חף משומן וכולו מעיד על איכותו..." שיר כידן ממליצה לתושבי אשקלון והסביבה, לבקר באוקייאנוס
"החלטנו לבחור ב'ארוחת הפתעה' – ארוחה המורכבת ממנות שלא מופיעות בתפריט והסועדים מקבלים אתגר כפול: לאכול בחושך ולנסות לזהות את המנות. אני בחרתי בדגים..." דניאל לוין מבקר במקום הכי מיוחד שיש - "מרכז נא לגעת"
"כאן את הדג שלכם עושים באהבה, או שלא עושים בכלל. והנה הגיע לו נתח עסיסי כשאנחנו פחות רעבים למזלינו הטוב, אוכלים לאט ונהנים מכל ביס..." שרון ינובסקי שולפת את אחיינה הצעיר לסיור מרגש בירושלים ובמסעדת מנורה
יותר מ-700 בקבוקי יין מכ-30 מדינות צפויים להשתתף בתחרות היין TerraVino , אשר תתקיים זו השנה השלישית ברציפות, במלון ישרוטל באילת. אוהבי היין מוזמנים לבקר, להריח, לטעום, לבדוק ולנסות יינות מישראל ומכל העולם
"שלב הקינוחים היה תצוגת יופי ויצירתיות של המסעדה. בתוך פנכת זכוכית נח לו קרם אגוזי לוז וקפה, מעליו נמתחה רשת דקיקה של טוויל סוכר זרוע בפרורי זהב..." יובל בלנקובסקי מגיע להשקת תפריט החורף של סקאלה
"אני יודעת שהשם לא מתחבר לפנטזיה אבל הטעם...'שומולוי גולושקה' זו עוגה הונגרית שעשויה משכבות של עוגות וניל ועוגות שוקולד, כל אלו ספוגים ברום ומוגשים עם קצפת..." אורלי פרש אזולאי מגלה שהתמכרה למקום מתוק
"עוד לא הספקנו להוציא מילה וכבר הונחו על שולחננו צלוחיות סלטים מלאות ללא הכרה: חצילים במיונז, חומוס, חמוצים ביתיים, סלסת עגבניות, טחינה וטבולה, הכל טרי והוכן במקום..." קרן ויזנר זוכה לאירוח ייחודי באלבטרוס
הראש היהודי לא מפסיק להמציא לנו פטנטים. כמה פעמים נעלמה לכם מגבת המטבח או היא סתם לא מצאה את מקומה? כמה פעמים פחדתם להחתך בשעת חיתוך הירקות? 4chef מציגה סדרת גאדג'טים חדשה שעונה על הצרכים והבעיות
בלב רעננה, הידועה כפנינת השרון, שוכנת מסעדת קרוסל. קרוסל הינה מסעדה קטנה ואינטימית בה מתבשל מדי יום, ע"י השף סטפן, אוכל צרפתי משובח. קרוסל מציעה בשעות הצהריים והערב תפריט עסקיות החל מ- 60 ש"ח לסועד
קרם שוקולד לבן, מקפא פטל, מוס קפוצ'ינו, סופלה כפול, קרם שוקולד עם שבבי פקאן או סלט פירות טרי, מה מתחשק לכם עכשיו? מבחר קינוחים עשירים מבית: מרכז העוגות, המטבח של מטילדה, גשן ובית דולב, שיעשו לכם סופ"ש מתוק
"כאן כל צלוחית היא יצירה קטנה ומורכבת בפני עצמה- נתחים של בורי כבוש בסומק ובצל סגול, סלט יוצא דופן של סביצ'ה, פלמידה לבנה, קרפצ'ו אינטיאס מעודן..."שפרה צח מבינה שהדברים הטובים באמת, נמצאים במאנטה ריי
"הלזניה של בעלי עלתה על כל הציפיות. שכבות הבשר היו נדיבות ורוטב הבשמל העשיר את הטעמים בפה ושבר היטב את טעם העגבניות. אני הזמנתי פילה דניס על מצע ניוקי בטטה ברוטב שמנת..." אפרת רוזן מצאה משפחה חדשה בלה פמיליה
"בפעולה פשוטה של לגימת משקה, אנו מפעילים ארבעה חושים- ראייה, מישוש, ריח וטעם. אין הרבה פעולות המערבות בצורה מושלמת והרמונית כזו את כל החושים..." כל מה שרציתם לדעת על מסורת, ארבעת החושים וחווית היין בכתבה הבאה
"בצלחת שלי מונחים קבב "קפיצי" ומלא טעם, מבשר עגל טרי, ושישליק טלה רך וטעים, לשחר נתחי הפרגיות רכים ועסיסיים בדיוק כמו שהיא אוהבת..." שפרה צח ובתה מבקרות בושבעת וברכת, מסעדה בעלת מסורת והיסטוריה ארוכת שנים
"שלו ביער היא אחת המסעדות הממוקמות במקום הפסטורלי ביותר במדינה. המסעדה המטופחת נראית למי שמגיע לראשונה כאילו הגיע לבית מהאגדות..." בימים אלו שלו ביער משיקה את "המהפכה הצרפתית", עסקיות ערב החל מ – 68 ₪
על צלחתי הונח נתח וורדרד ויפהפה של דג סלמון מושחם מבחוץ ונימוח מבפנים. עליו נמשח רוטב עשבי תיבול, שום ויין לבן. לצד המנה סודרו בצלחת בקפידה סירות בטטה בשרניות ומתקתקות.." אפרת רוזן מפזזת בקפה וניס בגבעתיים
"הסטייק היה עבה ועסיסי ביותר. בכל ביס התפוצצו לנו בפה כל כך הרבה טעמים, שהרגישנו כמו חוטאים או צידיים קדמוניים. לצידו הוגשו תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי פיקנטי..." דניאל לוין יוצא לצוד בשר באל גאוצ'ו בנתניה
"המזרח הקדום היה האזור הראשון בעולם שבו טופחו ענבים ויוצר יין..." חיים גן, מומחה ליינות וכהלים, יספר לנו בכתבות הבאות על ההיסטוריה של תרבות היין. בפרק הראשון: : משיירי חרצנים ועד לפקקי הסיליקון
היקב הוא לא רק יין, היקב הוא גם מקום מקסים השוכן בטיילת של נתניה. אם במקרה התמזל מזלכם ונפלתם על כמה שעות חופשיות בבוקר, כדאי שתנצלו אותן במסעדת היקב המציעה ארוחות בוקר עשירות ואטרקטיביות החל מ – 36 ש"ח
לצד הכותל בירושלים או בגני התערוכה בת"א?בסגנון צרפתי או בסגנון יהודי מסורתי? לפניכם ארבע המלצות למקומות שידאגו שיהיה לכם אירוע מהאגדות, לצד חוויה קולינארית שעוד ידובר עליה רבות
מנת הפילה הגיעה נימוחה ומלאת טעם. הבשר נצלה היטב ובמדויק והוא הומלח ופולפל במקצועיות. האחרונה מבין העיקריות הייתה מעין סגירת מעגל עם החומוס ובשר הטלה..." דניאל לוין יוצא לחפש עבודה ומוצא מקום מהסרטים
המנה המיוחדת של היום: רביולי במלית טעימה ביותר של כרישה וגבינות, ברוטב קרם ארטישוק, יחד עם עלי תרד טריים, לבבות ארטישוק וזיתים שחורים. טעים ומיוחד כמו שזה נשמע...." שפרה צח מוזמנת למסיבת יום ההולדת של רוסטיקו
במהלך הסופ"ש הקרוב, יתקיים פסטיבל ימי ענף הזית במסעדות נבחרות בצפון המציעות הטבות והנחות אטרקטיביות למבקרים. לצד החוויה הקוליאנרית, מציג הפסטיבל שלל אירועים לכל המשפחה: מופעי מוסיקה, סדנאות יצירה, טיולים ועוד
"מקרב היינות האדומים התבלט במיוחד לטובה היין, שירז 2007. מדובר ביין ארוך, ארומתי והרמוני שיושן 12 חודשים. לא מדובר ביין אגרסיבי אלא ביין מאוזן היכול ללוות ארוחה בת מספר מנות..." יובל בלנקובסקי מדווח מיקב ברבדו