"אולי בפעם הבאה שנבוא נהיה מבוגרות מגניבות, נהנה לנו ממבצע קוקטיילים 1+1 בין 5 ל-9, נשחק סנוקר ונאזין למוסיקה חיה... או שאולי נאכל עוד עוגייה ענקית..." רייצ'ל וגנר והתר: דברים שרואים משם בבר גיורא בתל אביב
שפרה צח וחברתה ענת בורחות מהמציאות אל הבר קאמורה שבנחלת בנימין, תל אביב: קרובה לבית, ידידותית למשתמש ועם תפריט איטלקי משובח. הקוקטיילים עושים את שלהם והן כבר שוכחות את תפקיד המבוגר האחראי שהן נושאות רוב השנה
אדם בר וידידו ד, נצר גאה לקהילת בוקובינה, מבקר במסעדת מאמאיה - גריל רומני על בן יהודה, תל אביב. נבחרת החלומות של המטבח הרומני: ממליגה, מומיצה, מטיטאי, איקרא, כרוב כבוש ופפנאש, וגם הוא כבר מתגעגע לבוקובינה
קרן ויזנר ובן זוגה המרושל מנסים את מנת הדגל של סלופי ג'ו שבראשון לציון: הסלופי ג'ו. תבשיל הבשר הטחון, שאינו מאוגד כקציצת המבורגר רגילה, נוטה ליפול אל מחוץ לכריך, מה שמקנה לו מראה מרושל. ובפסח – לחמניות כשרות
יוצאים לחופשת פסח בלונדון? ליאורה חוברה מציעה לכם חנויות לממכר מזון – חנויות ססגוניות בצ'יינה טאון, שווקים מפוארים, תה על כל סוגיו במרכולים וחנויות טבע למכביר. לחופשה מהנה וטעימה בלונדון – לא מה שחשבתם
"היא הציעה להכיר בינינו. היה לה ברור שזו תהיה אהבה ממבט ראשון. פצצת שוקולד מריר עם מרנג שוקולד נמסה בפה וממלאת את הגרון באושר שאין כמוהו..." שיר כידן על עוגת הטראפלס של פפרדלה ברחובות. וגם פסטות כשרות לפסח
בשבוע שלפני פסח הסתובבה קרן ויזנר עם סלסלה במסעדה היהודית שבבני ברק ולקחה מכל טוב, לה ולחברים שסועדים אתה: גפילטע פיש פולני, קציצת קרפיון שמנמנה, סטייק סלמון, דג נילוס, עוף בטריאקי, אוסובוקו ועוד ועוד
רוחות האביב שמנשבות גם אצלנו מביאות אליכם את השירות החדש. ועכשיו, כש2eat ו-Click a Table התאחדו, החיים שלכם קלים יותר: כבר לא דואגים שלא יהיה מקום במסעדה, רק בוחרים איפה רוצים לאכול ומתי. השאר – עלינו
במסעדת סיסי בטעם איטלקי שבהוד השרון תמצאו מטבח איטלקי משפחתי ואותנטי בעיצוב הכולל כלי פורצלן, וילונות תחרה וכמובן – מנות איטלקיות מעולות. הצעה לארוחה איטלקית באמצע היום, ולא – אין חשש מאפיה, בון אפטיטו
לכבוד חג הפסח, הוא חג החירות מהעבודה ומבית הספר, שבו אנו זוכים לראות את אור היום מחוץ למשרד, מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות פתוחות בחול המועד פסח, שמציעות תפריט כשר לפסח ולא פחות חשוב – חוויית אכילה נעימה בחג
מה נשתנה הפסח הזה מכל אלו שקדמו לו? שבפסח הזה אתם יכולים להחליט לתת למסעדות, למעדניות, לחנויות ולקונדיטוריות לעשות בשבילכם את העבודה הקשה. לפניכם מנות משובחות לחג, יינות וקינוחים, כל שנותר הוא לבוא ולקחת
שיר כידן (לא אוכלת בבית בשישי בצהריים) זורמת עם גלי החום התל אביביים הימה, אל מסעדת מקסיקנה. מוצ'אצ'וס, פהיטה קון פויו, פיחולס, טאקו, גוואקמולי, משיקס, צ'ורוס ותיירים – חוץ לארץ בבית, מבטיחה לבוא גם בשישי הבא
"פילה הבקר שלי ספוג היטב בטעם מיוחד של קפה, והוא שחום בקצוות ואדום-אדום מבפנים, נמס מעונג בפה ומתמזג עם טעם התפוח אדמה-מדורה שלצדו..." אפרת רוזן חייבת לבחור בין השוקונגו למוזונגו, אבל אחרי הסטייק בפויקה תל אביב
"על שולחננו הונחו לחמים טריים ופריכים וצלוחיות חרס קטנות עם צזיקי, טחינה, כדורי לבנה, גבינה בולגרית, בטטות אפויות מתובלות, זיתים דפוקים וחצילים..." אורלי-פרש אזולאי מוכנה לנסוע רחוק אל מסעדת רוטמן שביישוב לוטם
יובל בלנקובסקי: יינות לליווי ארוחת החג, לפי סדר המנות בארוחה. כי "אין סיבה (גם לא הלכתית) שלא לגוון ולהחליף יינות מסוגים שונים במהלך הסדר" כדי שיהיה לנו פסח שמח ומשכר. חז"לנו ידעו חירות מהי כשהחליטו על 4 כוסות
"בעודנו טובלים בסויה, מתבלים בוואסבי ונחים עם הזנגוויל המוחמץ נשלח אלינו קונוס נפלא של צלופח מעושן. הצלחנו להטביע את כל תכולת הספינה..." זיו תפוח ובנו חובב הסושי מטביעים ספינת סושי במסעדת יאמוטו כרמיאל
"הקנלוני היה מסוג המנות שנזכרים בהן בלילות קרים ומזי רעב רק כדי להתחרט מרה על שכבר חצות ושעריו של בורוכוב 88 נעולים..." אדוה גן סתיו וחברתה שכרסה בין שיניה בארוחת שחיתות בבית הקפה-מסעדה בורוכוב 88 שברעננה
"הגעתי מוכן לגמרי לעיקריות. כאן ציפה לי אתגר לא קל: הזמנתי אנטרקוט צלוי בגריל ברוטב וויסקי וציר בקר, זוגתי - תבשיל אוסובוקו עם ירקות שורש, ועוד ביקשה ממני לחלוק אתה את המנה..." יובל בלנקובסקי בגבריאל ירושלים
הצעה עסקית לארוחת צהריים בבית הקפה והמאפה מטילדה שבצפון תל אביב: פינידו, רולדות, ריבת דובדבנים ומטעמים אותנטיים רבים מהמטבח הבולגרי. תוכלו גם לארח ישיבה חשובה, לתכנן יום הולדת או להפתיע את החברים באירוע נעים
עם בוא האביב, הפריחה, זרימת הנחלים וסוף השבוע, מצאנו בשבילכם ארבע הזדמנויות לשלב את הטיול המתבקש שלכם עם חוויות קולינריות – פונדקי דרכים, מעדניות חבויות ומסעדות מעולות שיהפכו את הטיול שלכם בארץ לחוויה טעימה
שפרה צח וחברתה מבקרות בשעת צהריים במסעדת ארמנדו על הטיילת של תל אביב ("תפאורה של גלים מתנפצים כבר סידרנו לנו"). עכשיו כל שנותר הוא להתרשם מהמצעד המפואר של מנות הפתיחה וכמובן, מהדגים – "נופך ים תיכוני מובהק"
בצהרי שישי רגועים מבקרים דניאל לוין ועדי בפאב-מסעדה האני ביץ' שביפו. הישיבה מול הים והבריזה הנעימה משכנעת אפילו אותו ("איש של ויסקי ולא של קוקטיילים ורודים") לנסות את האפל אמרטו לפני השרימפס המוקפצים ביין
לכבוד חג הפסח מציעים לכם ברשת החנויות קוק סטור קוצץ מזון ייחודי ומהיר במימדי מיני. ברשת החנויות ספייסס כלים ומאכלים תמצאו מפצח אגוזים חדשני העשוי פלדת אל-חלד ואריזות שי דקורטיביות ואישיות לחג במגוון מחירים
"היו שם אורז בר וגריסי פנינה עם עגבניות שרי מוקפצות, תלולית שפצלי עם פטריות, חמאה וגבינת פיקורינו שעיטרה את ראשה. אך הקרפלאעך היו המפתיעים ביותר..." אדי רון מסביר את הזכרונות במסעדת שמיל במעבדה שבירושלים
השף אשר מדר מבית קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון מספר לנו על הכשרתו (חוש שישי), על אהבתו (דפש מוד), על החלום (לעבוד ללא שכר), על ההשראה (ג'יימי אוליבר), וגם משתף אותנו בסוד הכנתו של פלוט איטלקי מעולה