"בטי פורד הוא ביסטרו בר אמריקאי שמציע מבחר אלכוהול אינסופי ומגוון, כולל בירהל'ה למאותגרי שתייה ו"דה זה וו"- דזסטיף על בסיס טקילה, פלפל אנגלי וכוסברה (טעים יותר מאיך שזה נשמע)..." ואפרת רוזן נהנית בליל חמישי
פרויקט בתים מבפנים מציע לכם סוף שבוע מרתק בתל אביב שבו תוכלו להתרשם ממבנים ארכיטקטוניים, לסייר בבתים או במוזיאונים ולקחת חלק בסיורים ובסדנאות ברחבי העיר. לצד כל אלו אספנו בשבילכם כמה מסעדות שילוו את היום
"התפריט של ג'וי מכיל מגוון של מנות המתבססות על טכניקות בישול צרפתיות ואיטלקיות עם טוויסט מזרחי-ישראלי של השף אבירם דותן..." יונתן שטרנברג וזוגתו נהנה ממנות מעולות במסעדת ג'וי הירושלמית, באמצעו של רחוב עמק רפאים
בתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל שנערכה השבוע זכה בכבוד שחר גרוסי, קרלטון תל אביב. חברי מסדר אבירי הגריל, שעורכים את התחרות כבר שנה שנייה ברציפות, מתרגשים לקבל לשורותיהם את מי שייצג אותם בתחרות העולמית
ב-5 במאי נפתחת במוזיאון ארצות המקרא בירושלים תערוכת "לכל הרוחות והשדים – לחשים וקמיעות במסורת היהודית". לפני או אחרי התערוכה תוכלו לבקר במסעדות הרבות שמציעה ירושלים – הצעות ליום מרתק בעיר מרובת האטרקציות
"רוב העובדים במסעדת האגם השקט הם בני המשפחה, ורוב הלקוחות מרגישים כמו בני משפחה..." שיר כידן רק רצתה אוכל ביתי שלא יצא מקופסה ועבר במיקרוגל בדרך לצלחת, ומצאה מסעדה ביתית, חמה וטעימה: האגם השקט, אור יהודה
השף קונדיטור אורן בקר (39) לבית בליקר בייקרי חושף רזומה באוסטרליה ובצרפת, השראה יפנית וחיבה מיוחדת למוסקת החצילים של אימא. עד שיבנה בית ספר לסדנאות אפייה גורמה הוא מתחיל במתכון לפאי פירות קיצי ובוואריית תותים
אצל עובד בכפר, אור יהודה, מסעדת בשרים המנותקת מן העיר וטובלת באווירה שקטה, כפרית ונעימה, מציעה לכם ארוחה עסקית מיוחד לשעת צהריים, הכולל מנה בשרית, משביעה ומשובחת, שהרי שמה של אצל עובד בכפר כבר יוצא לפניה
אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה פלוס: פעילויות, סדנאות, גלריות, חנויות, נוף מרהיב וסביבה מעניינת שיתבלו את האוכל (ואת הקפה) שלכם בעוד קצת אהבה ושיהפכו את עצירת הקפה להרבה יותר מכך. לקפה שמח ומעניין ולכל מה שלצדו
"הצלחת המוארכת והיפה, כמו כל הכלים של סושי מאניה, עושה לך חשק לבקר בחנות כלי הבית הקרובה לביתך ולחדש את הארסנל הביתי שחלק ממנו כבר היה אתך כשהגיל שלך עוד התחיל בשתיים..." אדוה גן סתיו בסושי מאניה, רעננה
קפה יפו, מגוון כמעט כמו העיר עצמה, הוא בית קפה בבוקר, מסעדה כשרה בצהריים ומועדון הופעות בערב. אורית ורייצ'ל מגיעות לערב יווני, ובזמן שהאורחים יוצרים מעגל ריקודים הן נהנות גם מהאוכל
עוד מעט קט וחג השבועות מבצבץ לו בפתח, אצלנו במטבח כבר מתכוננים. רשת קוק סטור מציגה את המגה קוצץ החדש וחוסך הזמן מבית KitchenCraft, וברשת ספייסס ממתינים לכם כלים מיוחדים להגשת גבינות וסכיני איכות לחיתוכן
יובל בלנקובסקי מבקר במסעדת תאילנדי בירושלים – נודלס בר שאפשר להגיע אליו עם חבורה גדולה ושמחה של סועדים ולצאת ממנה תוך פחות משעה שבעים ומרוצים. את מבחר המוקפצים אפשר לקבל גם בבגאט, כך תוודאו שתהיו שבעים במיוחד
"קשה להתעלם מכמה יינות חדשים שיצאו לאחרונה לשוק..." יובל בלנקובסקי טועם יינות יוקרתיים חדשים שכדאי לרכוש עכשיו, לפני שיאמיר מחירם בחנויות היין. מככבים: יקבי ברקן, יקב אמפורה, יקבי רמת הגולן ויקב ברבדו
"רכות מענגת של כבדי עוף מוקפצים בבצל, מתיקות של פלחי תפוח שרק נותנים טעם של עוד, בשילוב עם רוטב יין משכר, מונח הכול על מצע פירה שנותן תחושת ביטחון..." שירלי רחמים נפגשת עם חברה בניסקה חצר של פעם, נס ציונה
שירלי רחמים (פרץ געגוע לאותם דברים טובים ונטולי פוזה) מוצאת בבית הקפה חלוה שביהוד חמימות, אינטימיות, נעימות, טעם של פעם ושירותי קייטרינג שמציעים אפילו את הרוטב המופלא של השקשוקה באריזה שאפשר לקחת הביתה
עוזי בשן ורעייתו הרעבה לדגים יוצאים לעיר הדייגים והמסעדות הכשרות, טבריה. בבית הקפה-מסעדה שרי הם מוצאים תפריט דגים מגוון וכשר למהדרין, סלטים ומשקאות טריים ומרעננים. כל זאת ועוד אל מול נוף טברייני מרהיב
פולה במושבה, בית קפה בעיצוב אלגנטי בנס ציונה, מקפיד על שירות איכותי ועל מצוינות במנות, ומציע לכם מכל וכל – ארוחות בוקר עשירות, סלטים טריים, כריכים, מנות פתיחה, מנות גריל, ארוחות ילדים וכמובן – ארוחה עסקית
אנחנו יודעים, אין הרבה דברים שיכולים להכניע אתכם. נמלי תעופה סגורים, משבר מים חמור, התחממות גלובלית ועוד צרות עולם עוברות לכם מעל הראש. כל מה שאתם מצליחים לראות אל מול עיניכם הוא הסוכר המתוק. בשביל זה אנחנו פה
"המאקי היה כל כך טוב עד שהייתי חייבת לנזוף בעצמי שוב על חוסר האמונה הבסיסי הטבוע בי בכל מה שנוגע לסושי מחוץ לגוש דן..." אדוה גן סתיו מבקרת בערב קר בבר המצודה שבקיסריה ומתרשמת מתפריט הלוקח מן המזרח ומן המערב
רשת החנויות קוק סטור מציעה לכם כלי מטבח חדשים, מיוחדים ומקצועיים להכנת בשר. גם אם עבר יום העצמאות, אנחנו יודעים מה אתם אוהבים לאכול כל השנה. לפניכם מזלף מקצועי, מברשת סיליקון, מספריים רב-שימושיים וסינר חכם
"עקב התלהבות לא מרוסנת, קיבלתי יחד עם הרול אינארי ספיישל, מעדן אמתי שנראה קצת כמו שקיק סושי המעוטר בטונה אדומה וירקות..." כשיש סושי בתפריט של מסעדת טנג'רין שבמלון מנדרין, צפון תל אביב, ברור מה תזמין שיר כידן
"המגע האישי של המטבח של קרוסל מתבטא בכל אחת מן המנות, והיא מתגאה בכך שכל מה שמוגש במסעדה מוכן פה במקום, 'מהלחם ועד לגלידה'...." יובל בלנקובסקי מתרשם מהאווירה הרומנטית של מסעדת השף האינטימית והכשרה, קרוסל ברעננה
"כבר מזמן הבנתי שמטרת הארוחה היא לסלול את הדרך לקינוח, ואנחנו סללנו דרך עם שני נתיבים ושוליים..." אמיר נהרי אוכל מתוק לפני מלוח לפני מתוק בבית הקפה קפה בייגלס שברמת בית שמש: ביתי ומקומי עם טעם של חו"ל
מסעדת אהבת הים מביאה את הים למקום שבו לא נראה ים מעולם – העיר ירושלים. במסעדת אהבת הים תוכלו ליהנות ממנות דגים איכותיות וטריות לצד מגוון סלטי הבית במסגרת ארוחה עסקית, שאותה תוכלו למצוא בכל יום בשעות הצהריים