ואם בכל זאת מחליטה השמש שהיא ממאנת לעזוב, אין טעם להתנגד לה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות (ובתי קפה) שמציעים לכם ישיבה נעימה בחוץ, בחצר, בגן או בטבע. ואם בכל זאת יהיה קר – תמיד תוכלו להיכנס פנימה. עד החורף הבא
פסטיבל החג של החגים בחיפה מציע למבקרים ארבעה סופי שבוע של סבלנות וסובלנות בין שלוש הדתות לצד אירועי אמנות, תרבות וקולינריה. השף גיל חובב תכנן סיור בין הפנינים של ואדי ניסנאס ולרעבים מומלצות גם מסעדות בסביבה
עומר גנור מבית הספר לברמנים זמן אמיתי נזכר שעד היום הוא דיבר על כל מני סוגי אלכוהול אבל עדיין לא על יין. לא מומחה גדול אבל בכל זאת מהתחום, הנה רשמים מסדנת הטעימות של קונצ'ה אי טורו הצ'יליאני
פסטיבל חמשושלים נפתח הערב (חמישי) בירושלים ואנחנו ממשיכים לעדכן עם כל מה שקורה בעיר. אירועי חוצות, שדרות מוארות, סיורים מודרכים, מוזיאונים מזמינים ומיטב המסעדות עם תפריטים מיוחדים. מומלץ להזמין מקום מראש באתר
במהלך חג החנוכה ייערכו ברשת ספייסס כלים וטעמים סדנאות מיוחדות לילדים. משניצל ועד קאפקייקס, מפסטה ועד המבורגר, מסושי ועד שוקולד, מלביבות ועד פיצה – מה הילדים שלכם אוהבים לאכול? פירוט כל הסדנאות כבר כאן
"סושי ממולא בבשר סרטנים ובמיונז פיקנטי עם פרוסות לוקוס מעל, סושי ממולא סלמון אפוי ומעליו גבינת פילדלפיה מותכת וסושי עם פרוסת טונה אדומה ועליה טובקו במילוי ספייסי טונה ואבוקדו..." אמיר נהרי, פריים רמת החי"ל
"שני כיכרות לחם קטנים וחמימים שזה עתה נשלפו מהתנור - האחד לחם של חיטה מלאה והשני, מרגש עוד יותר - לחמניית חלב קוקוס עם אגוזים – חמה, פריכה ומופלאה..." שירלי רחמים פותחת בוקר בבית הלחם והקפה ברדו שבפולג, נתניה
"הגענו לבית הוריה ומיהרנו לחמם בסירים ובמחבתות את המאכלים הנהדרים. תחילה פתחנו בכבד הקצוץ שמרחנו על מצע צנימים ושדרגנו עם ריבה ביתית..." אמיר נהרי טורח בערב שישי ומביא הביתה אוכל ממסעדת רוזמרין בראש העין
ארז שבת לוקח יום של סתיו כדי לבקר במסעדת שיפודי רון שבקריית שמונה – מסעדת בשרים כשרה למהדרין בסגנון מזרחי, שופעת אווירה חמה וביתית, ניקיון וסדר שניכרים בכל פינה ושיפוד אנטרקוט שמומלץ בחום שלא לוותר עליו
הביסטרו בר היפני שבהוד השרון פתוח מעתה גם בשעות הצהריים עם תפריט חדש. השף איה אימטני, שמאחוריה קריירה עשירה ביפן ובארץ, מציעה תפריט גורמה יפני מסורתי ומודרני עם נגיעות אישיות האופייניות לה. מוזמנים לצהריים
הוא כבר ממש כמעט כאן, מה בא לכם לעשות? קנו סופגניות במגוון צורות וטעמים, השתתפו במבצעים ובתחרויות, גשו לפסטיבל הקרוב לביתכם (או הרחוק ממנו), או שפשוט תישארו בבית ותכינו את סופגניית הבית של מסעדת סקאלה
פסטיבל חמשושלים נערך במהלך שלושה סופי שבוע בדצמבר: 2-4, 9-11,16-18. בתכנית – תרבות, אמנות וקולינריה בכל פינות העיר. מיטב המסעדות מציעות לכם תפריט מיוחד ב-78\118 ₪ ומרק ירושלמי מיוחד בפרשנות אישית ב-20 ₪
פסטיבל "החג של החגים" נערך זו השנה ה-17 בחיפה. במהלך סופי השבוע של דצמבר נחגגים כאן החגים חנוכה, חג המולד ועיד אל אד'חא עם אירועי תרבות, ומסעדות בוואדי ניסנס ובמושבה הגרמנית מציעות לכם ארוחות ב-55 ₪
דניאל לוין מחפש חו"ל בארץ – אם אפשר כמה שיותר קרוב למקסיקו. מייקס פלייס שברמת החי"ל תל אביב מציע אווירה כמו מעבר לים עם גיטרות חשמליות מעל לבר, אוהדי ספורט שתייני קנקני בירה ומלצרית בשם אשלי. עוד לא שתינו
לקראת חנוכה הקרב ובא מציגה רשת קוק סטור מגרדת חדשה מבית Microplane, המעוצבת בצורת קופסה ומציעה לנו ליהנות מ-4 דפנות רב-תכליתיות: לגירוד גס, גירוד בינוני, פריסה וזסטר. עיצוב ארגונומי מבטיח היגיינה משופרת
"יצירתיות המתמודדים הרקיעה שחקים ביצירות כגון אספרסו צ'ילי חריף של בועז שחורך את הגרון בדרכו מטה בארומת קינמון באדיבות מקל קינמון המציץ ממנו" שיר כידן משתתפת בתחרות הבריסטה של אילן'ס שנערכה ברמת גן – לא רק קפה
"בין כל הפסטיבלים שחנוכה מתהדר בהם, יש אחד שאני לא מחמיצה שנה אחר שנה: פסטיבל האוכל 'טעם כנרת'..." שפרה צח יודעת הכול על האטרקציות המרכזיות שמציע פסטיבל טעם כינרת שייערך בחנוכה, בין התאריכים 2-11 בדצמבר
"לקינוח החלטנו לגוון ולהזמין בלינצ'ס. הפעם החלטנו לחלק את המנה לשני חלקים, ולאחר דיון קצר נפל הפור. האחד ימולא בים של שוקולד ואגוזים, והשני בגרידת תפוחים, צימוקים וקינמון..." אמיר נהרי, הבלינצ'ס של שושנה, רמת גן
מעל 700 יינות וכהלים מ-25 מדינות מרחבי העולם, 30מהשופטים החשובים בעולם, 3 ימי שיפוט, אירוע גאלה יוקרתי וסוף שבוע של תענוגות בפסטיבל היין והגורמה המוביל של ישראל. כל זאת באווירה המיוחדת של מלון דניאל ים המלח
רנינג סושי הוא סושי בר יפני בלב הסיטי של הרצליה פיתוח. הוא מעוצב בקווים נקיים ובתאורה רכה, וממסוע הסושי ניתן לקטוף מנות מהמטבח היפני עם נגיעות מערביות. בשעת הצהריים מומלצת ארוחה עסקית הכוללת סושי אבל לא רק
לפעמים אתם צריכים רק פינה שקטה במסעדה, שתוכלו להחזיק בה ידיים בשקט, אולי לאור נרות ואולי לאור הירח. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם אווירה רומנטית אבל גם אוכל טוב. כי תמיד כדאי לאהוב לאכול – ביחד
קוק סטור עושה שמח במטבח עם סדרה חדשה של כובעי שף אופנתיים בשלל הדפסים ודוגמאות ססגוניות. הכובעים ניתנים להתאמה אישית לקוטר הראש (גם לקטנים וגם לגדולים), ומתאימים לחבישה לאורך זמן בזכות בד העשוי מ-100% כותנה
"הסטייק היה עסיסי ומשופע במיצים, נעשה בדיוק במידה הנכונה והפיץ את הריח המשכר של בשר מיושן היטב שאך הרגע ירד מן האש..." יובל בלנקובסקי אוהב בשר במסעדת השף הצרפתית La Marjolaine שבמלון הבוטיק וילה גליליי, צפת
עומר גנור, זמן אמיתי, אייריש מיסט: "מאוחר יותר לדרמבוי בכמאה שנים, אך עדיין מדובר במאות ה-18 וה-19, אז עוד לא ישבו באירלנד ובדקו באינטרנט נתוני מכירות של ליקרים במערב אירופה במטרה לחקות להיט ולעשות כסף בקלות..."
ארז שלום מבקר בסניף באזל של מסעדת רוסטיקו – איטלקייה בתל אביב. בימים אלו ממש חוגגים כאן יום הולדת חמש עם תפריט הנודד בין ארצות המגף שימשיך עד חגיגות השנה האזרחית החדשה. איטליה עם טוויסט ישראלי-מקומי