מי משיק תפריט קיץ חדש? איפה תמצאו פסטיבל פירות ים? ואת איזו מסעדה תמצאו ביריד ''חוצות היוצר'' בירושלים? רביעייה מיוחדת
בגלל העיצוב היוצא-דופן, בגלל התאורה המיוחדת, בגלל הניגוד השובה-לב בין החלל המרשים לאווירה הלא-מכופתרת, אבל בעיקר ולפני הכל – רוצו ל''אורו'' בגלל הטאג'ין שכל נגיסה בו מציפה את חלל הפה בטעמים נפלאים...
אז היה זה קונפי שוק אווז שסחט מאיתנו אנחות התפעלות. מנה כבדה וחורפית שנעדרה כעת מהתפריט. כפיצוי הזמנו אנטריקוט ברוטב ציר בקר ותימין שהיה עבה ועסיסי, צרוב היטב בחוץ ושופע מיצים בפנים. טעים ככל שהיה, את ההצגה גנבה דווקא גבעת הפירה הקטנה שליוותה אותו, שהיתה בה איזו לוויית טעם מיוחדת שגרמה לנו לריב על כל ביס
אלון כהן אוהב עוגיות. בתו בת החמש אוהבת צורות. יחד הם חגגו על סט חותכני העוגיות החדש שנמכר ברשת ה"קוק סטור'', ויש גם מתכון מדהים לעוגיות ריבה
המוניטין העולמיים שלנו לא בשיאם בשבועות האחרונים אבל היינות דווקא עושים חיל. קברנה סוביניון 2004 של יקב טוליפ קטף שני פרסים יוקרתיים באירופה והקברנה סוביניון ריזרב זכה בארה''ב במדליית זהב כפולה
אוליב ליף, מסעדה הגורמה הכשרה של מלון שרתון ת''א, מזמינה אתכם ליהנות מהצעה עסקית אטרקטיבית במיוחד: ארוחות עסקיות ב-99 ש''ח בלבד. העסקיות מוגשות בימים ראשון עד שישי בין השעות 12:00 ל-16:00. והחנייה...חינם!
בצל, כרוב, צנון, צנונית, שעועית, קישואים, מלון ואפילו תפוחי אדמה, שייכים לקבוצה הירקות הלבנים-צהובים, המתבררת כעת כבעלת יותר ויותר סגולות בריאותיות
אין הרבה שפים בישראל שיכריזו על סטייק טרטר צרפתי קלאסי כמנת הדגל שלהם, אבל זאת הבחירה של יואל ארדיטי, השף של לוקאס. זה כמובן לא מתנגש בעובדה שארדיטי הוא פחות או יותר השף היחיד בגוש דן שהצליח להכין מקינואה סלט שהוא מעדן
אייל ועקנין השף, מציג שילוב מנצח בין שוק מקומי להשראה צרפתית ובינלאומית, עם מכנה משותף של טעם ואיכות נדירים. כשר והרבה יותר.
ביסטרו בר נורמה ג'ין מציע ברקפסטים ובראנצ'ים בשישי-שבת בצהריים. במסגרת הארוחות מוצעות ווג'י נורמה ובוריטו ברקפסט - בוקר כמו שישראלים אוהבים, אינגליש ברקפסט - לאלה שלא מוותרים על בשר. לרעבים באמת מוצע בראנץ' משובח...
זה לא בדיוק הזמן לטייל בצפון או לצאת לגיחה בחו''ל, אבל הילדים בבית מטפסים על הקירות. ההמלצה השבועית שלנו לחופש הגדול: ביקור בשוק האורגני בקיבוץ גבעת ברנר
הערב המשיך וקולוני השתנתה. לאט ובהקפדה עומעמו האורות, המוזיקה שינתה קצב והגיל הממוצע שבתחילת הערב עמד על 40, ירד לאמצע שנות ה-20. השתלבנו בקהל הצעיר והמשכנו עם יין אדום לעיקרית, פילה עגל ברוטב בירה כהה שהיה טעים רך ועסיסי, כמו שפילה טוב צריך להיות, גם אם לא העפיל אל פסגות העונג של המנות הראשונות
ימים לא קלים עוברים עלינו וזאת בדיוק הסיבה לחגוג את חג האהבה הזה בגדול. ארבע המלצות ליום האהבה, בשביל להרים את המורל, בשביל להניע את גלגלי הכלכלה, ובשביל לחיות את החיים הכי טוב שאפשר, למרות הכל
עם ערב לקחתי את אמא לגורדון 17, הבר השכונתי שלי. אני חושבת שזה הכי מגניב לצאת עם הורה, וכנראה שעוד אנשים חושבים כמוני כי בגורדון 17 אמא שלי לא הייתה היחידה שזכרה גם מלחמות קודמות
היא גדלה בין עצי פרי וזללה ירקות מהאדמה. היא הכי אוהבת מרק בורשט רוסי ומקבלת השראה מהסבתא הבשלנית של תמרה, מהספר של שפרה הורן ''תמרה הולכת על המים''. כרטיס ביקור עם עדינה ברודי מטיירה
מסעדת קונג בפריז ממוקמת בקומה השישית של בניין חנות הקונספט של מעצב האופנה היפני-צרפתי קנזו. הבניין עצמו, מן המאה ה-19 ברובע הראשון, ניצב אל מול נהר הסיין וגשר ''פונט נף''.
מאז שנפתח בקיץ האחרון דובר במקום לא מעט בשל ההשקעה הרצינית שנעשתה בו ובשל הידורו...
במסעדת תהל יודעים שמי שיודע לייצר יין ואוהב לעשות זאת הוא בדרך כלל גם בשלן מוכשר. לכן מארחים שם אחת לכמה חודשים ייננים שמכינים יחד עם השף דוד חי, ארוחה על בסיס יין. אבי הלוי מספר על הארוחה המופלאה שהכין דוד חי עם היינן ברי ססלוב
הן כבר ראו הכל, שמעו הכל ובעיקר, האכילו את כולם. עכשיו, יותר מתמיד, מעודד לגלות שיש בארץ מסעדות בנות ארבעים, חמישים ואפילו שישים שנה
המלצר קלט את הראש שלנו מיד והביא שתי כוסיות של משקאות הבית, לימונצ'לו ותותי-צ'לו, שפתחו לנו את הנשמה ואת התיאבון. לחמניות שום זעירות ופריכות, שבעל המקום מכין בעצמו, התנשנשו בכיף יחד עם סלט המוגדר כ''סלט בריאות''
אם התסריט הקבוע של הנופשים באילת הוא שתי משפחות בחופשה שמתלבטות איפה לאכול כשהילדים לוחצים על מזון עתיר פחמימות ומטוגן (''מקדונלד'ס! מקדונלד'ס!''), הנשים על סלט ירוק עם רוטב ויניגרט והגברים על סטייק עבה ומדמם - בוסטון תספק את כולם, ובכל זאת, תתגאה במיוחד במאכלי הים שלה
מסעדת צ'ויה האסייתית מציעה דיל שאי-אפשר לסרב לו: עסקית משלוחים ימים א'-ה' בין השעות 12:00-16:00 מנה עיקרית + שתיה קלה- 39 ש''ח תוספת למנה ראשונה - 9 ש''ח
אורי שפט גר במושב ידידיה בעמק חפר אבל מדי בוקר, עם קרני השמש הראשונות, הוא כבר בדרך לתל אביב, למאפיה של ''לחמים''. כרטיס ביקור עם אחד האופים המוכשרים בארץ, ובסופו, המתכון ללחמניות השוקולד הכי טעימות בעולם. להדפיס ולמסגר
החום והלחות מעוררים בשף ארז שטרן מחשבות שונות ומשונות, וכמובן, גם מתכונים מיוחדים לקיץ. מי אמר מרק מלון קר ולא קיבל, למה ראש ממשלת יפן כבר לא לובש חליפות בקיץ, ואיך לכל הרוחות מכינים קפה ברד בבית? כל התשובות כאן
בקבוקי יין מגיעים בגדלים, צורות וצבעים שונים וניתן ללמוד רבות מהתבוננות בהם. בניגוד לפתגם הידוע, חיים גן, איש הענבים, ממליץ דווקא להסתכל בקנקן ואפילו היטב