לחם בשר הרצליה

כך תקימו בר מקצועי בבית


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

לשיפור מצב הרוח, להעלאת רמת האירוח ותוך דאגה למצב האוברדראפט: טיפים להקמת בר מקצועי בבית

חולמים להקים בר מקצועי בדלת אמותיכם? פנינו לשני מומחים בתחומם כדי לגלות איך עושים את זה כמו שצריך

משקאות:
יונתן ישי, מעמותת הוויסקי הישראלית מציע למי שחולמים להקים בר מקצועי בבית, להיצמד לכלל 'ארבעת הלבנים'. ''כלל ארבעת הלבנים מתייחס לוודקה, ג'ין, רום וטקילה. זו הרביעייה הבסיסית של כל בר. כדי לשדרג אותה מוסיפים וויסקי טוב וליקרים בטעמים שנותנים אופציה להכנת קוקטיילים. בכל מקרה, צריך לזכור שבר תמיד עדיף להתחיל בקטן ומשובח ואחר כך לגדול לאט''.
מה המלצותיך לוויסקי?
''בהנחה שרוצים לצייד את הבר במשהו מפתיע ולא יקר מדי, הייתי ממליץ על וויסקי קנדי בשם ''קראון רויאל''. אפשרות אחרת היא לבחור במאלט קלאסי כמו ''גלנדפידיך''. למי שרוצה להתפרע הייתי ממליץ על וויסקי מאוד מעושן כמו ''לה פרויג'' הסקוטי''.
''לגבי הוודקה, הייתי נצמד לאחת משלוש הוודקות המובילות, אבסולוט, סמירנוף, או פינלנדיה. למי שרוצה לתגבר בעוד בקבוק וודקה, מומלץ להוסיף ''סטוליצ'ניה גולד'', שהיא וודקה מאוד משובחת ולא יקרה מדי (מה שפעם נקרא סטוליצ'ניה קריסטל)''.

ציוד וכלי עזר:
חברת ברגהוף הבלגית יצאה השבוע בליין מוצרים ייחודיים לשדרוג הבר הביתי המיועדים לחובבי אלכוהול. לדברי מנכ''ל ברגהוף בישראל, גבריאל דוורשבילי, הם נמכרים כעת במחירי היכרות נמוכים במיוחד המגיעים לכשליש ממחיריהם באירופה. ההמלצות של דוורשבילי לבר ביתי בסיסי כוללות חולץ פקקים מקצועי, פותחן יין מקצועי, שייקר, דלי קרח, סט קוקטיילים הכולל כוסיות מדידה להכנת משקאות, מקצפת לערבוב משקאות, כף שטוחה לבחישה, אולר בעל חולץ פקקים, סכין לחיתוך לימונים ושאר פירות ופותחן בקבוקי בירה. כמו כן ממליץ דוורשבילי להצטייד בצלוחית זיתים שבלעדיה כידוע הבר איננו בר, ובכוסיות משקה מקצועיות, רצוי מקריסטל.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש