''פתחנו עם קימצ'י מירי – גרסה של מחמצים קוריאנים עזי טעם, המשכנו בצ'ימיזי - חביתיות ברוטב סויה ובצל ירוק ובפלטת ברזל לוהטת שבה געשו נתחי סלמון, סקאלופס, קלמרי ושרימפס...'' אדם בר גילה את המטבח היפני ב יקיניקו טנקה
''לקחנו 2 גליליות גלידה. מדובר בגלידה איכותית, עטופה בוופל, ומהצירוף הפשוט של השניים נוצרת חוויה כ''כ מהנה, שהיינו צריכים לעצור את עצמנו מלקנות כאלה הביתה...'' נדב אבידן ביקר במרכז העוגות והתענג על כל עוגה ועוגה
''הצלחת שלי נראית ישראלית ביותר. מישמש של קצת מכל דבר. אני בוצעת מהלחם וטובלת בשקשוקה החמה, ממשיכה אל האנטי פסטי עם הגבינות. שילוב מנצח...'' רותם רוזן נהנתה מבראנץ' מפנק של יום שישי בחטאים מתוקים
''דרך נפלאה לסעוד בזול, היא לערוך קניות בשוק המזון הצבעוני - לה בוקריה, תמצאו שם את כל סוגי המזון שיעלו בדעתכם...'' ליאורה חוברה ביקרה בברצלונה וחזרה עם אינספור המלצות וטיפים מעשיים, איך להוציא את המיטב מברצלונה
מסעדת הפעמון ממוקמת בישוב קהילתי שריגים/ לי און, דרומית לבית שמש, בלבו של עמק האלה. הפעמון מתמחה בבשרים ובתבשילי קדרה, ומציעה עסקית צהריים במחיר 69 ₪ או 82 ₪. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית ושתייה
פסטיבל ''שבוע טעמים בעמקים'' מתקיים ב- 8-14.2, ומשלב בו אינספור אטרקציות. בפסטיבל משתתפות מיטב המסעדות המציעות תפריטים אטרקטיביים. שפרה צח השתתפה בפסטיבל, וממליצה לקחת את הילדים לכמה ימים של כיף
כמו בכל חג יהודי מסורתי, נושא האוכל חשוב לא פחות מחגיגת החג עצמו, וט''ו בשבט מספק לא רק חגיגה לאילנות אלא גם מנהג טעים ומתוק של אכילת פירות יבשים. לפניכם ארבע מסעדות החוגגות את החג בדרכים שונות ומיוחדות
בכל שנה, לקראת חג ט''ו בשבט, אנו נזכרים בסגולות המיוחדות של הפירות היבשים. כזכור, הפירות היבשים בעלי ויטמינים רבים ונוגדי חמצון המחזקים את הגוף. לכבוד ט''ו בשבט אספנו טעמים וכלים הקשורים לפירות יבשים
''בחרנו במדליוני פילה ובסלמון. את המדליונים ניתן היה פשוט להניח בפה ולתת להם להתמוסס אט אט במורד הושט. הסלמון נעשה על הגריל והוגש על רטטוי לא שגרתי....'' אדם בר, הגיע בליל חורף ליוליה על הבר והופתע לגלות צד חדש בנמל
''בצלחת גדולה שהונחה על שולחננו, קיבלנו פילה לברק שהוגש ברוטב לימון מלווה בשורשים צלויים בתנור. בשרו הלבן הוכן בידי טבח קפדן ודייקן...'' זיו תפוז יצא לנקות את הראש ולחפש משהו אחר, הוא מצא אותו במסעדת בת האיכר
בממלכתו של לאונידס, מטעמים לכולם. למלכות שבנינו אפשר לקנות את הארמון החלב, פרלין שוקולד מריר בעל ארומת קפה חזקה שרכות הנוגט הנימוחה בפה ומבליטה את קראנצ'יות האגוזים...'' שיר כידן התמכרה סופית לשוקולד בלאונידס
''הרגשתי אושר צרוף כשהשף ביקש ממני לעסות את נתח האנטריקוט עב הבשר ביחד עם שמן זית, ומשם לקחת אותו באהבה אל רשת הגריל...''אדווה גן סתיו הרגישה באימפריית הבשר כאשר השתתפה בסדנת קרניבורים בפודסטפס
''הטאפאס השלישי היה להיט! כיסוני פילו ממולאים בפטרייה צרובה וגבינת עיזים נמסה. מעל הכיסונים ניגר רוטב דבש וחרדל, איזו תעוזה...'' אורלי פרש אזולאי בילתה בצהרי היום בדיווינו, בית קפה בעל היסטוריה ענפה וסיפורים מעניינים במיוחד
רואי גרשון מציג מתכון חורפי ומיוחד- ''קראמבל בננות ופקאן'', מאת השף קונדיטורית אדווה בן עזר. אדווה עבדה כקונדיטורית במקומות מובחרים בארץ והיום היא אחראית על פיתוח מוצרים וצוות קונדיטורים ושוקולטיירים ברואי שוקולד
''נהנינו מאגרול פריך וממרק חמוץ חריף מהביל, אשר ערב לחיכנו מאוד והרווה את צימאוננו ביום חורף קר. נדהמתי לגלות עד כמה מהר המנות יכולות להגיע לצלחתי...'' קרן ויזנר עשתה אתנחתא קצרה בפיקנסין, לאחר יום שופינג מטורף
מסעדת פרימוורה הירושלמית מציעה תפריט עסקית צהרים כשרה. בפרימוורה תוכלו ליהנות מנוף ירושלמי עוצר נשימה הכולל את מגדלי דוד והעיר העתיקה. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה ומנה עיקרית לבחירה, במחיר 65 ₪ לאדם
מי לא מכיר את המשפט שמגיע ישירות לאחר ארוחה דשנה ''אילו רק יכולתי עכשיו ללכת לישון...'' לפניכם ארבע מסעדות מגוונות, השוכנות בתוך מלון או מתחם לינה. מה שנשאר זה רק לבחור האם לאכול ואז לישון או לישון ואז לאכול
''יכולתי פשוט לטבול את הפסטה ברוטב הפיקנטי שחריפותו מעקצצת בלשון, לעבור לאלי אוליו שטעמו המעניין מחליק בגרון, להמשיך לשמנת פטריות שעטפה את הפסטה והפטריות...'' שיר כידן נהנתה מיצירתיות מופלאה בפסטה פרסטו
''סאצ'מו בר הוא מקום עם אישיות. זה לא מגה בר ולא דנס-בר, אלא מקום שלא מתיימר להיות משהו מעבר למה שהגדיר לעצמו בר שכונתי, אפלולי ואינטימי, אליו באים (בעיקר) כדי לשתות...'' אדם בר גילה מקום בעל אישיות מיוחדת, סאצ'מו בר
''על הצלחת הונחו בהרמוניה אסתטית כובשת פילה, צלע וגלילי סינטה ברוטב הבית. פלפלים קלויים, אורז וצנוברים קישטו בטעם ובצבע את המנה...'' רותם רוזן ובעלה סיימו סופ''ש מוצלח במסעדת סודפה בנצרת ונהנו מכל דקה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשפלה
''תופעה חשובה שהופכת את היין הישראלי לאופנתי בימינו, לראשונה מתעניינים צרכניו בנסיבות הגיאוגרפיות. בעבר עניין את הצרכן רק מחירו, כשרותו וזמינותו'' חיים גן, מומחה יינות סוקר יינות שהתחבבו לאחרונה על קהל היין הישראלי
''על מצע של ירקות טריים מגיעות המון המון המון קוביות מטוגנות של גבינת חלומי, והמון המון המון פטריות מוקפצות ברוטב סויה ודבש, וגם אגוזי מלך וקרוטונים...''. גלי בן נון העבירה בקפה ברטה החיפאי, החלבי והכשר, ערב טעים ועליז ונחמד
''כיצד יודעים שהבשר טרי? מה זה בשר מיושן? אומרים לכם שזה בשר עגל. איך תדעו שלא מדובר בפרה זקנה?...'' יעל עפר השתתפה בסדנת ניחוחות חורף מהבילים בלגעת באוכל, וקיבלה טיפים וכלים מעשיים כיצד להתנהג ולעבוד עם בשר
מסעדת צ'יינה קורט התל אביבית, המתמחה במטבח הסיני המסורתי, מציעה ללקוחותיה בשעות הצהריים ארוחה עסקית, הכוללת מרק לבחירה, אגרול, מנה עיקרית לבחירה המוגשת עם אורז מטוגן, ושתייה קלה. כל זה במחיר 47-55 ש''ח בלבד