מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> פסטיבל יואב יהודה

פסטיבל יואב יהודה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

פסטיבל יואב יהודה, הינו מסורת המתמשכת כבר 9 שנים. במסגרת הפסטיבל תוכלו ליהנות מסעודות דשנות, מטעמים אתניים, פעילויות בחיק הטבע ועוד. אספנו ארבע מסעדות המשתתפות בפסטיבל ופותחות את שעריהן לקהל המבקרים

בעקבות גשמי הברכה שהגיעו לארצנו, נוספו שבועיים לפסטיבל ''אוכל כפרי'' ה- 9 ביואב יהודה
הפסטיבל יימשך עד לתאריך 28.3.09.

לוסטיג מטבח איכרים
לוסטיג מטבח איכרים ממוקמת במושב סתריה ובעלת מטבח כפרי ואווירה ביתית.
לוסטיג מטבח איכרים מתמחים בהכנת בשרים צלויים, כבושים ומעושנים. כמו כן, במקום מציעים מבחר סלטים ואנטיפסטי, וודקה ביתית קפואה, יינות בוטיק ועוד.
במסגרת הפסטיבל מציעה המסעדה את ''ארוחת לוסטיג - ידע הבשרים'', ארוחה הכוללת בשרים צלויים /כבושים / מעושנים ובשרים בתבשילי קדרה. לצד אלו, סלטים טריים ויינות בוטיק מהאזור. הפעילות מתקיימת בימי שישי ושבת .10:00-16:00
לוסטיג מטבח איכרים
התמר 1, סיתריה
08-9370202, 050-5546732

משק יין הנס שטרנבך
גדי ושולה, הבעלים של המסעדה ומשק היין, פותחים מידי יום את ביתם לארוחות בוקר, צהריים וערב, המלוות בטעימת יינות המשק .במסעדה מוגשות ארוחות בסגנון ים תיכוני כפרי, בסוכת גפנים המשקיפה אל הנוף המרהיב. הבישול מתבסס על המטבח המקומי הפלסטיני מחד ועל האזורים צורכי היין שסביב הים התיכון מאידך. בתפריט שפע סלטים, חלקם מקומיים מסורתיים וחלקם בסגנון פלסטיני. סלטים רבים (ומרקים) הנם עונתיים ומבוססים על גידולי הגינה בעונתם ועל עשבי הבר. במעדנייה של שולה בשרים קרים, כבושים ומעושנים, גבינות רכות מתובלות וריבות מפרי הגינה.
שישי ושבת 10:00-12:00. ארוחות בוקר, ארוחות צהרים וערב משעה 12:00 ואילך.
המשק פתוח כל השנה\ מדי שישי ושבת מ- 10:00 ועד לעזיבת האורח האחרון.
בשישי ושבת סיורים ביקב (כולל טעימות וקניית יין) בכל שעה עגולה 10:00-17:00.
משק יין הנס שטרנבך
גבעת ישעיהו 83, ד.נ. עמק האלה 99825
02-9990162

תבלין
תבלין, מסעדה כפרית בתוך היער, מגישה מנות מן המטבח הצמחוני-חלבי. בתפריט העדכני משולבים בחוכמה קולינרית מוצרים מחוות התבלינים שבמתחם. חוות התבלינים מרכזת את מבחר התבלינים ותערובות התיבול מהגדולים בארץ. במסגרת הפסטיבל יוגשו במקום טעימות מגוונות של אורז בתערובות תיבול שונות וחליטות תה. בנוסף מוצעת למכירה במחיר מיוחד “ערכת פסטיבל” – ערכה הכוללת את מרכיבי הטעימות. בהמשך יתקיימו הדרכות מיוחדות ”על קצה המזלג”, בנושא תבלינים לרענון המטבח הבריאותי- פתיחת צוהר לעולם השפע ועצות מעשיות לשיפור איכות החיים שלנו.
ימי שישי 10:00,12:00,14:00
שבת 11:00 , 16:00
שישי שבת 24:00-9:00 המקום פועל כל השבוע
תבלין
יער אשתאול, בית שמש
02-9924995

נוף הוואדי
הקולינריה הערבית אינה רק חומוס ושיפודים אלא תבשילי סיניות וקדרות מורכבים, עשירים, עסיסיים וטעימים. מוניר, בשלן גלילי מבטן ולידה יחדיו עם רעייתו נבילה בת אבו גוש ושתי מבשלות מהגליל, יפרשו בפנינו מנפלאות המטבח הפלסטיני. בתפריט - מרקים של פריקה, דלעת, מלוחיה, עדשים. סלטים עונתיים מירקות בלדי בריאים וטריים - חוביזה, פול ירוק, שלבאטה, ביסארה,קשואים בלבן, רוקט בשרי וצנובר, חציל בטחינה גרגרי חומוס ועוד.
האירוח מתקיים תחת פרגולה, על המדשאות וליד מפלי המים ושדה הירקות והתבלינים. בבית המשפחה חדרי אירוח. פעילות הפסטיבל תיערך בימי שישי ושבת בין השעות 12:00-18:00.
נוף הואדי, אבו גוש-משפחת מנאע
052-6398194 ; 02-5709968

פסטיבל יואב יהודה, נערך בין 20/2- 14/3