באל ראנצ'ו מכינים את הבשרים מול הסועדים, על גריל פחמים גדול במיוחד ומתאימים את מידת עשיית הבשר לרצון הלקוח. אל ראנצ'ו, מסעדת בשרים מהותיקות בטבריה, מציעה עסקיות החל מ- 39 ₪, בכל השבוע ובכל שעות היום
פסטיבל יואב יהודה, הינו מסורת המתמשכת כבר 9 שנים. במסגרת הפסטיבל תוכלו ליהנות מסעודות דשנות, מטעמים אתניים, פעילויות בחיק הטבע ועוד. אספנו ארבע מסעדות המשתתפות בפסטיבל ופותחות את שעריהן לקהל המבקרים
''לאחר שהסתיים הסיבוב הראשון של האלכוהול והאוכל, ברור היה שחייבים להמשיך. לשולחננו הגיע ה''שיתוק''- קוקטייל המורכב מייגרמייסטר, אפטרשוק, אבסינט ומנת ויסקי בושמילס...'' נדב אבידן נהנה מהאווירה וממשקאות מיוחדים בפס ולוס
''לאחר המרק והלחמניות, הגיש לנו השף מנת צ'ילי קון קרנה, תבשיל חם ומהביל של בשר טחון, שעועית וירקות בתבליני פפריקה וכמון. לשדרוג המנה, הוא המליץ להוסיף פפריקה מעושנת...'' נעמה הלוי, חולקת חוויות מסדנת בישול בפורשף
''החומוס היה חם ומשובח. הגרגרים היו מבושלים בדיוק במידה, לא נימוחים מדי ולא קשים מדי, ניגוב החומוס עם הפיתות החומות והחמות היה חוויה מענגת...'' יובל בלנקובסקי ביקר באגס 1 ונהנה ממסעדה צמחונית אורגנית בלב שוק מחנה יהודה
''המלצרית מגיעה עם מגדל גבוה של שלוש סלסילות. בעליונה- מנה צמחונית, באמצעית – בקר ובתחתונה - כיסונים עדינים מבצק אורז שקוף, במילוי עוף...'' שיפרה צח וחברתה ביקרו בדים סאם וגילו שמיליארד סינים לא יודעים מה הם מפסידים
''כלי נוסף המספק מידע האם כדאי לשתות את היין או ליישן אותו, הוא המדריך הנפלא של דניאל רוגוב ליינות ישראל. המדריך כולל ביקורת על כ- 1,800 יינות ממאות יקבים וכולם מתוצרת הארץ...'' יובל בלנקובסקי מפרט על שוק היינות הישראליים
''לבסוף הבנו מדוע טעם הטירמיסו מיוחד כ''כ. הוא פשוט טומן בחובו את טעמו המשובח של קפה טאצה ד'אורו האיטלקי המקורי, והבסיס למחלוקת רבת השנים בין בני משפחה איטלקית אחת...'' עיינה גל גילתה את סוד הקסם בטאצה ד'אורו בת''א
גיא טולדו, שף מקצועי, מבטיח לכם כשתתארחו אצלו באומאי תזכו ליהנות מחוויה קולינרית שאין כמוה. עיקר התמחותו היא בסגנון צרפתי, איטלקי, מקסיקני ויפני. ''את האהבה לבישול ירשתי מאבי, שתיקשר איתי רק באמצעות האוכל''
''חזה העוף היה עשוי על הגריל והוגש עם חרדל דיז'ון, יין אדום, בצלצלים ודבש. הסינטה הוגשה פרוסה דק. שתי המנות היו עשויות היטב אך שמרו על עסיסיותם ולא איבדו מטעמם ורכותם...'' מרגלית אשכול ביקרה בזלדה ונצחה בהתערבות ציונית
אויאמה, מסעדה אסיאתית קסומה בפ''ת, מציעה לקהל לקוחותיה 15% הנחה, בימים א'- ה' בין השעות 12:00-16:00. התפריט באויאמה מגוון ומציע שלל של טעמים וצבעים הכוללים גריל אסיאתי, סושי, נודלס, אורז, פירות ים ועוד
מרגישים דחף היסטרי לאכול סושי ובמקרה אתם באזור הצפון? נזכרים בטיול לתאילנד ונתקפים געגועים עזים לאוכל אסיאתי אותנטי? אספנו עבורכם ארבע מסעדות מחלקה הצפוני של מדינת ישראל, המציעות תפריט סושי עשיר ומשובח
''לעיקריות בחרנו בשגריר מהים ומהיבשה. האדמירל מחיל הים היה פילה דניס בתנור מלווה במחית פלפלים ובשעועית ירוקה. הגנרל היבשתי היה סטייק אנטרקוט, שנעשה למידת מדיום רייר...'' אדם בר הפליג עד מסעדת ל'אנטריקוט בת''א
''השמחה הושלמה כשלשולחן הגיעה מחבת רוחשת ועליה סטייק אנטריקוט רחב מימדים, מידיום בדיוק. לידו הונחה צלחת ובה שש צלעות עדינות שחומות וריחניות...'' זיו תפוז בחר לנסוע לצפון הרחוק עד למושב נטועה ושם פגש לראשונה את פינוקיו
בארבעת סופי השבוע שבין ה- 20/2 וה- 14/3, מתקיים פסטיבל יואב-יהודה. עשרות בשלנים יפתחו שולחנות עשירים במאכלים אתניים ממטבחן של העדות השונות. בנוסף לחוויה הקולינרית, מגוון אטרקציות לילדים, מפגשים עם אמנים ועוד
''בעזרת כמה שאלות מדויקות וענייניות הבין סשה מה בדיוק אנחנו מחפשים ובו במקום המציא עבורנו קוקטייל מיוחד, שיענה על דרישותינו המדויקות...'' נדב אבידן וחברתו התאהבו בקארמה בראשון לציון ובקוקטייל שהכינו במיוחד עבורם
''הזמנתי קלמארי מטוגן וקיבלתי צלחת גדושה בכל טוב מהים. שפע של טבעות קלמארי פריכות וטעימות שטוגנו בדיוק למידה הנכונה ותובלו היטב עם רטבים נחמדים ולימון סחוט מעל...'' דניאלה בן משה חיממה את הלב והבטן ב - YBAR
''פילה הדג הגיע רך, חם ומצופה במעטפת דקיקה של בצק, טעמו היה עדין וריחו נפלא. אמא התענגה על ארבעה השיפודים בשרניים בטעם חמוץ מתוק...'' שירי טוב יצאה לבלות עם אמה בלמה!לא והבינה למה אמה אוהבת כ''כ לאכול במסעדות
''הלזניה הוגשה רותחת ומעלה אדים, הגבינה המותכת גלשה ובעבעה בקולות מפתים. עלי הלזניה היו רכים וטריים והחזיקו בתוכם רוטב פיקנטי של שמנת ועגבניות בליווי פסטו...'' שירי טוב החליטה לצאת מהפוך החם וללכת לאכול בלה לזניה
''עוגת הגבינה נטפה קרמל עשיר והייתה עטופה במוס קרמל אשר נטרל את טעמה המתוק של הגבינה. הכל הוגש על מצע וניל מתוק...'' מיכל אדר ביקרה בבית חרושת לעוגות בסן פרנסיסקו, ומלבד העוגות גילתה עולם שלם של טעמים וחוויות
תמרה הינה מסעדת ביסטרו בסגנון צרפתי ים תיכוני בת''א, המעוצבת באווירה חמימה וביתית ומציעה עסקית ערב ב- 89 ₪ לאדם. בכל מוצ''ש מתקיימת הופעת ג'אז באווירה אינטימית. עסקית ערב כולל: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה
חג הולנטיין יערך ביום שבת, אך השנה אנו נתחיל בחגיגות כבר מיום חמישי. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות שונות ברחבי הארץ המציעות תפריטים מפתים ומעוררי חשק. אז מה תבחרו? פטה כבד אווז עשיר או אספרגוס עם קשיו ופלפל אהבה?
''אוהבי הקדרות מבשלים אורז מבושם, נזידי עדשים ותבשיל חומוס ותפוחי אדמה. אוהבי האפייה לשים בצק לצ'פאטי – לחם הודי המזכיר מצה...'' יעל עפר השתתפה בסדנת בישול הודית באננדה ונהנתה משלל צבעוניות וטעמים הודים מסורתיים
ולנטיין ידוע בעולם כחג של כרטיסי ברכה, זרי פרחים, לבבות שמנמנים, דובונים, והכל בצבעי ורוד ואדום מתנצנצים. חיים גן מציג: אופציה ''לבנה'' לולנטיין. חיים גן הוא מומחה ליינות וכהלים ומציע אלטרנטיבה לחגיגות הולנטיין של שנת 2009
''פלטת הגריל הגיעה לוהטת והכילה מבחר נאה מהגריל. צלעות כבש רכות, קבב ביתי רך במידה ומתובל בנדיבות, שיפודי כבש, פרגיות ונתחי כבד צלוי...'' זיו תפוז התארח בדה אוליב טרי וגילה איך שלוש דתות יכולות לחיות בשקט ובשלווה