מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם הקונדיטורית טל שטיינר

טל שטיינר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

טל שטיינר, קונדיטורית ב – TAKE A CAKE , סיימה בהצטיינות את לימודיה בתחום הקונדיטוריה, חולמת לפתוח נישה חדשה בתחום, לא מחליפה את עיסוקה בשום דבר אחר ונותנת מתכון לעוגת שוקולד, גם לכאלה שאין להם מושג קלוש באפייה

שם: טל שטיינר
מקום מגורים: אלפי מנשה
מסעדה: קונדיטוריה

לימודים: ב- 1996 למדתי בבי''ס תדמור וב- 1998 למדתי בקורדון בלו שבאוסטרליה. את לימודי, גם בתדמור וגם באוסטרליה, סיימתי בהצטיינות.

סגנון בישול שלך: עוגות מכל הסוגים ובמיוחד עוגות ה- Baby cakes. עוגות קטנות המיועדות בעיקר לתשומת לב קטנה ומתוקה.

עבודות קודמות: עבדתי כשף קונדיטור במלון פלמירה אילת, מסעדת אוקיאנוס הרצלייה וצ'ימיצ'נגה המיתולוגית.

זיכרון משמעותי שקשור באוכל: אני זוכרת שאצלי בבית תמיד היה אוכל לאניני טעם. אבי ז''ל היה שף המשפחה וכל הזמן היו בבית מעדנים מגוונים. בזכותו ובגללו הגעתי לתחום.

אם לא הייתי שף הייתי: אין משהו אחר שהייתי יכולה לעסוק בו.

מנה אהובה: אם קצת רוצים לצאת משגרת העוגות, אני מאוד אוהבת סטייק טוב עם הרבה צ'יפס. כשזה מגיע למתוקים אני אסתפק בפרלין שוקולד משובח לקינוח.

חומרי גלם אהובים: אני מאוד אוהבת לעבוד עם חומרים טובים וטבעיים ללא שימוש במחיות או סירופים למיניהם.

מהי מנת דגל שלי: מוס שוקולד כבד וטוב עם שכבת קרם ברולה מרעננת.

מסעדה מוערכת/אהובה עלי: אונמי.

מי מקור ההשראה שלך: אני.

החלום שלי: לפתח את נישת ה-Baby cakes. אלה עוגות חמודות וקטנות (קוטר 15 ס''מ) שמתאימות למתנה במקום סתם עוד זר פרחים או בונבוניירה מאוסה.
ה-Baby cakes היא עוגה אישית המתאימה לזוג או משפחה קטנה. מומלץ לערב רומנטי, הצעת נישואין ועוד.

מתכון
אני תמיד אוהבת לתת את המתכון שלי לעוגת שוקולד ליום הולדת.
המתכון הזה מתאים לאמהות (או אבות) שאין להם מושג באפיה ואין להם גם מיקסר. מתכון פשוט שאין סיבה בעולם שלא יצליח. מעולה לסובלים מאלרגיה לחלב או ביצים.
חומרים:
היבשים:
3 כוסות קמח רגיל
2 כוסות סוכר
1/2 כוס קקאו משובח מנופה
2 כפיות שטוחות סודה לשתיה
קורט מלח

הרטובים:
2 כוסות מים
2 כפות חומץ
2/3 כוס שמן
כפית תמצית וניל

לחמם תנור ל- 180 מעלות
לערבב את כל החומרים היבשים.
להוסיף את הרטובים ולערבב עם מטרפה או אפילו כף עץ עד לתערובת אחידה ללא גושים.
לצקת לתבנית אלומיניום מלבנית 33*27 או קוטר 26.
לאפות 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
העוגה יוצאת כהה ועסיסית.
כשהעוגה קרה אפשר לצפות בכל ציפוי שרוצים.
בתיאבון!

Take a cake
שניר 8, אלפי מנשה
050-7728365