''הדולמה, או בעברית עלי גפן, הגיעו כשהם חמים ומזמינים, צבעם ירוק עז ותוכנם עשיר ומשביע. ללא ספק, צריך לדעת לאיזו אמא להיוולד בכדי לחוות טעם שכזה...'' רונית טל וחברה נפגשים בדדה וזוכים להכיר טעמים חדשים
''בתפריט המעדניה וריאציות שונות על נושא הנקניקים, הגבינות והדגים הכבושים. המיקום, באמצע הדרך בין שוק לוינסקי לשוק הכרמל, מגלם הבטחה שנקבל את הטוב שמשני העולמות...'' אדם בר חוקר את בנימין ביסודיות ושב עם תובנות
''השפית מורן רוטמן החלה לשלוף מן המטבח מנה אחר מנה: מרק קרם ערמונים עם גבינת עזים, קולי פלפלים, פרחי קישוא ממולאים בתערובת גבינות...'' נעמה הלוי לומדת להכין מאכלים לאירוח קליל וטעים בסדנה של Spices כלים וטעמים
''התוצאה הסופית- היין המוגמר, הוא הדבר שהכי צריך לעניין אותנו בתור צרכני יין. פה נבדלים היינות אחד מן השני, לאו דווקא בסוג הענב או איזור הגידול...'' חיים גן נותן הסבר על היינות בפסטיבל ''יין לבן על הים'', המתקיים במרינה בהרצליה
''המלצר מנסה לעזור לנו עם כפיות לטעימה: וניל צרפתי? נפלא. תמרים? מעולה. כך גם יוגורט פטל, סורבה אננס, סורבה קוקוס, פיסטוק ו... שנמשיך?'' שפרה צח, לאחר ביקור בקואטרו, מבינה שהייתה צריכה קודם כל להתחיל מגלידה
פסטיבל יין לבן על הים יתקיים ב- 1-2 ביולי. במהלך יומיים, סביב בר ענק הבנוי קרח, יוצעו לטעימה למעלה מ- 100 יינות לבנים. בפסטיבל יככבו בעיקר: יינות מבעבעים, יינות ארומאטיים, סמוקים ועוד. בואו לשתות כיד המלך
''צלחת פירה נימוח עם כבדי עוף ובצל מטוגן, יחד עם צ'יפס מיוחד תוצרת בית, סלטים טריים ורטבים בייצור עצמי וחידוש - בגטים הנאפים במקום בעבודת יד...'' מיכל וייס מספרת על הכבודה הנארזת היטב במאניה צ'יקן בר
התפריט הנוסטלגי של שה רומי ממשיך, צובר תאוצה וסוחף אחריו מעריצים רבים. המסעדה מציעה תפריט ערב מוזל הכולל הנחות עד 40%. התפריט מבוסס על טהרת הטעם הצרפתי ועל המנות אחראיים שפים וקונדיטורים מקצועים
הקיץ כבר כאן ועימו המשימה: כיצד ''לשעשע'' את הילדים עד ה- 1 בספטמבר? אז אם אחרי כל האטרקציות אתם מתחילים להיות רעבים, ורעיון הבישול נראה רחוק מתמיד, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות המתמחות במאכלים שילדים אוהבים
''החלטנו על רביולי בטטה ועשבי תיבול ברוטב שמנת ועל סטייק טונה אדומה על הפלנצ'ה...'' שלוש הפתעות מצפות למי שמגיע לנילי בית יין: אווירה של חו''ל, אוכל מעולה ומעל לכל יין משובח. אורלי פרש אזולאי מעדכנת מהשטח
''בסדנה עבדנו עם שוקולד שהכיל 70% מוצקי קקאו. לאחר הבאתו לטמפרטורה הנכונה, נמזג השוקולד בצורה מעוררת תיאבון לתבניות. שארית השוקולד שנשארה בתבנית תשמש כתקרת הפרלין...'' נעמה הלוי מבקרת ב- Roy שוקולד
''למנה עיקרית החלטתי להמשיך בקו של דגים והזמנתי פילה סלמון – הפילה שלי הגיע על מצע של רוטב קונפי שום וציר ים מלווה בשעועית שחורה, טרטר סלמון וקדאיף. מנה מלאה ביצירתיות...'' אורלי פרש אזולאי ובן זוגה מרגישים שלווים ביער
''המנה, שהיוותה עבור אוכל בשר כמוני נקודת ציון בארוחה, הייתה רביולי פרומעז שבושל כהלכה ברוטב עגבניות ביתי וסמיך...'' דניאל לוין ביקר ב - Mc2 , בביתן אהרן, והופתע לגלות כמה מנות צמחוניות יכולות להיות טעימות, מפתות ומגרות
פצחנו בדיאטה. עד כמה אבטיח הוא דל קלוריות? האם אוכל חריף שורף שומנים במהרה? בכתבה שנייה מסדרת הכתבות של ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, אנו ממשיכים לנפץ מיתוסים, והפעם: מזונות שנדמה לנו שעוזרים לרדת במשקל
דוכני אוכל ומשקה, תזונה ובריאות, אמנות ודוכני הפעלה לילדים, תחרות אפיית עוגות ומפגשי נטוורקינג הם רק חלק משלל הפעילויות שמציע פסטיבל טעמים וצבעים 2009 במרכז הקהילתי ''דרור''. והרי חדשות הפסטיבל
''בסיום זמן סביר של מנוחה מאכילה מופרזת, הוגשו לשולחננו העיקריות. אני בחרתי בנתח האנטריקוט: הבשר נצלה על האש, הומלח ופולפל במקצוענות והתוצאה נסכה חיוך רחב ומרוצה על פני...'' קרן ויזנר חוזרת קצת בתשובה בל'אנטריקוט
כמה פעמים קרה לכם שהתחלתם להכין מנה כלשהי ולבסוף מצאתם עצמכם בעיצומו של תהליך עבודה ארוך ומייגע? המנדולינות החדשות ברשת החנויות The Cook Store יפתרו את הבעיה ויהפכו את תהליך הבישול לחווייתי
בערב היא בר-מסעדה מעוצב עם אלכוהול משובח ובצהריים מסעדת בשרים כשרה, המציעה ללקוחותיה ארוחה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ושתייה חמה, ב- 79 ₪ בלבד. מסעדת מיתוס נהנית משני העולמות
אין מקום בישראל שהוא יותר חו''ל מאילת: מלונות מפוארים, ים, שמש, שפע מקומות בילוי וכמובן- מסעדות משובחות. בואו לגלות אילו מסעדות הן הכי מומלצות, מהן המנות הכי אטרקטיביות ואיפה הכי כדאי לראות ולהיראות באילת
''פלטת גבינות מעוררת תאבון הגיעה לשולחן ולצידה סלסלת בייגלס, אותם בררנו מתוך המבחר הגדול. לא ידעתי את נפשי וגם לא ידעתי מה לבחור...'' אדווה גן סתיו מבקרת בכרמלי'ס בייגל ומספרת על הבייגל, החור ומה שביניהם
''הפתעה לא קטנה נחתה על חברתי כשהחלטתי לגוון ולהזמין אנטריקוט עם פירה בצל. הסטייק היה גדול ועסיסי ותובל ברוטב טריאקי מתקתק...'' שיר כידן וחברתה סיימו יום עמוס חוויות ברפאלו והצליחו להפתיע אפילו את עצמן
''את מקום השוקו בקייטנה מחליף מבחר מגוון ברזי בירה: היינקן, פאולנר, Maredsous ועוד. את הלחמנייה מחליף לחם מרוקאי שנעשה במקום, חם, טעים ומוגש עם קונפי שום...'' אדם בר ממהר להירשם לקראת הקיץ לקייטנה של הלנה
''לטעמנו, גולת הכותרת היא פלטת הממולאים. בזו שלנו היו עלי גפן ממולאים באורז, פרוסות חציל מגולגלות סביב מילוי בשר טחון בתיבול פיקנטי ובצל ממולא מבושל במיץ רימונים...'' שפרה צח מגלה במטעמי התאומות אוכל לבנוני מהו
בטור היין הנוכחי מציג יובל בלנקובסקי את סדרת הרזרב של יקב רקאנטי, סדרה הכוללת יינות אדומים מבציר 2006 ויינות לבנים משנת 2008, שחלקם אף נותנים תמורה מעולה למחיר. בכתבה שלפניכם, כל המידע החיוני על הסדרה החדשה
''למנות העיקריות החלטנו להזמין סלט תאנים, המורכב ממבחר חסות בוויניגרט הדרים עם רצועות תאנים טריות, גרעיני חמנייה וגבינת עיזים חמה בציפוי עדין...'' יובל בלנקובסקי משקיף על העולם מהמפרסת המפורסמת של פיתויים