קוק סטור, רשת חנויות לכלי מטבח ולמתנות, מציגה ליין כוסות חדש מבית Bodum הדנית, המציעה לנו ליהנות מכוסות עם ציפוי סיליקון בגדלים שונים, לצד ססגוניות כובשת בגווני אדום, ירוק וכתום. להנאה מושלמת בכל לגימה
"העיקריות של באבאי מבוססות על הדגה הטרייה של אותו יום, בהכנה פשוטה ונטולת התחכמויות מיותרות..." שפרה צח פותחת את הקיץ בשעת בין ערביים במסעדת באבאי שעל חוף ימה של יפו: משקה צונן ואווירת בטלנות נינוחה
"במנות העיקריות שיחק לנו מזלנו הטוב, בין הספישלים של הערב הייתה גם מנה זוגית של סטייק פריים ריב במשקל 950 גרם, חלומו הרטוב של כל חובב בשר..." יובל בלנקובסקי במסעדת רופטופ, על גגו של מלון הבוטיק היוקרתי ממילא
"כשראיתי אותו מתקרב אליי לאיטו, ידעתי שהוא האחד, הסטייק שלי. נתח אנטרקוט מיושן על הגריל עם רוטב צ'ימיצ'ורי לצדו ותפוחי אדמה ובטטות שנאפו בתנור..." שירלי רחמים יוצאת עם דייט למסעדת זן נדיר בגדרה, ומתאהבת בסטייק
"'מטילדה?' הוא שאל בחשש. 'איך זה קשור למשחק?' 'תירגע,' עניתי. 'מקרינים שם בכל ערב את משחקי המונדיאל. היום בתשע וחצי תראה כמתוכנן את הצ'ילה-ספרד שלך..." אפרת רוזן צופה במשחק המונדיאל אצל מטילדה, תל אביב
אמיר נהרי ובת זוגו מטיילים בעיר העתיקה של ירושלים ואחריו מבקרים בבית הקפה מנורה. כנדרש ממסעדות ברובע היהודי, הוא כשר למהדרין, ומציע סלטים, פסטות, דגים, כריכים וקינוחים מפתים. כמו לדוגמה הפיצה הביתית ופאי התפוחים
פעם בארבע שנים אתם מקבלים חודש שלם מלא בהזדמנויות לצפות בכדורגל משובח. הגמר הגדול כבר מתקרב, וזוהי ההזדמנות האחרונה לחוות את המונדיאל הזה כמו שצריך. הנה כמה המלצות לארבע מסעדות שיעשו לכם את סיום המונדיאל
"אני לא זוכר אם הייתי בבירה השנייה או השלישית שלי ב-Bell Wood Bar כשעלתה בי המחשבה שבר טוב לא צריך הרבה, בעיקר הוא צריך להיות עצמו..." עם שריקת הפתיחה של משחקי המונדיאל בורח יובל בלנקובסקי מהבית עם חברים
"בחרנו באנילוטי במילוי ריקוטה ושמן כמהין עם סקלופים ושרימפים צרובים ברוטב על בסיס שמן זית, שום וציר סרטנים..." מנה אחר מנה, לא מסתירים אדם וענת בר את התרגשותם מכל מה שיוצא תחת ידי השף יורם ניצן במסעדת מול ים
הקיץ מגיע גם לירושלים, ובאופן רשמי נפתח עם פסטיבל הקולנוע הישראלי והבינלאומי הגדול והחשוב בישראל. מיטב המסעדות מציעות לכם בימים אלו הצעות מפתות שתתקשו לוותר עליהן, ובעצם למה לכם. לקיץ נעים ושמח בירושלים
"אנחנו מניחים את כלי האוכל ונשענים אחורה. בדיוק נכנס ליאפא ספק הלימונים והמיץ כבר אצלנו על השולחן. לפעמים כשהחיים נותנים לך לימון אתה מכין לימונדה..." אורית ורן בקפה יאפא שביפו: ג'אז, ספרים וערבית
יובל בלנקובסקי ממליץ על יקבי בוטיק שהם יקבי איכות. נסו את הרוזה 2009, את הגרנד וין 2007 ואת הסי 2008 של יקב קסטל, תנו כבוד ליקב לוריא שבמדרונות הר מירון, ואל תשכחו את יקב הבוטיק עגור ואת הקסם 2008 שלו
בפודסטפס כבר מזמן הבינו שטעמים יכולים להיות כרטיס הטיסה שלנו לכל פסגות העולם, כל שדרוש מאתנו הוא ללמוד איך להגיע לטעם של האוכל. לשם כך יצרו כאן סדנאות בישול, ועכשיו בחודש המונדיאל מבצעים מיוחדים לרשותכם. תיהנו
שירלי רחמים נזכרת בביקורים עם המשפחה בפונדק אסא לטרון, בביקורים עם החברים ובביקורים עם בן הזוג. המיקום הבולט, מרק הרגל, הסלטים, הפיתות החמות וכמובן – הבשר הטוב על האש – מחזירים אותה לכאן שוב, הפעם עם אבא
אמיר נהרי מגיע עם בת זוגו במסעדת גריל בר שבירושלים, שם הוא נהנה לצפות באמנות הבשר של הגריל מן. כבד קצוץ, חציל קלוי, סלק, סלסה פיקנטית וסלט סלרי ותפוח, ולאחריו סטייק אנטרקוט עם רוטב צ'ימיצ'ורי, עושים את שלהם
מסעדת שיטאקי שבפארק התעשייה של ראש העין היא מסעדה אסייתית בראשות השף יניב סבן. בשיטאקי תמצאו תפריט מלא בטעמים ומנות מיוחדות למטבח האסייתי, שאינו מוותר על כשרות. לארוחת צהריים באמצע היום, במחיר שווה לכל נפש
הגרגרים הטחונים, הטחינה, הפול, הביצה, שמן הזית, השום והפטרוזיליה הטריים. אבן המחלוקת בוויכוח שטרם הוכרע – איפה נמצא החומוס הטוב ביותר? לא ננסה לקבוע, בינתיים נמליץ לכם על ארבע מנות חומוס מעולות מחוץ לתל אביב
בין בנייני הבאוהאוס המוארים לשדרות ולרחובות הומי החוגגים, בין השרים, הרוקדים, המאזינים למוסיקה, המסיירים, מקריאי השירה, הקונים והשאר, בואו למסעדה. אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות במיטב המסעדות, לילה לבן בתל אביב
"מה שפחות הפתיע היה הבחירה של איתי, שבכל זאת חזר לבורגר הקלאסי בגודל 200 גרם שהוכן מ-100% בשר בקר עם תוספות של חזה אווז מעושן וגבינה כחולה..." קרן ויזנר במסעדת מוזס, סינמה סיטי ראשון לציון – משאירה מקום לקלאסי
פילה עגל מיושן, סטייק אנטרקוט, צלעות עגל חלב, קבב טלה, שיפודי פרגית, פירות ים, גבינות, וודקה פרימיום, וויסקי אירי וסקוטי, ברנדי, ערק איכותי, ליקרים למיניהם, קוקטיילים, והרשימה נמשכת. עוזי בשן, פולה בר חיפה
דניאל לוין יוצא לקפה-מסעדה קישריה שבגבעתיים – קישים לרוב, מחולקים למשפחות ולמינים, חלקם סולידיים ובטוחים וחלקם נועזים ומפתיעים. גאונות בקיש, שמשמש, כמובן, גם בסיס לקינוחים מתוקים ומצוינים שמחייבים בדיקה נוספת
פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב עם מונדיאל בחגיגה לטינית טהורה: קרנבל בשרים, מופעי מוזיקה דרום אמריקאית, סדנאות בטוקדות וקפוארה, רקדניות ברזילאיות, מסכי ענק עם הגולים הגדולים, מופעים בספרדית ובפורטוגזית ועוד
רשת קוק סטור: בואו להפוך את המנגל הישראלי לברביקיו אמריקאי ולמקצע את הביצועים ואת הטעמים. הצטרפו אל גדי לוסטיג לסדנת בישול חדשה שסוקרת את התפתחות בישול "על האש" בעולם, שיטות הכנה ובחירת בשרים ועוד המון טיפים
אל ראנצ'ו, טבריה: עוזי בשן מוצא מסעדה רומנטית וכשרה למהדרין לחגיגת יום הולדתה של אשתו. ידו של המנגליסט המיתולוגי של המסעדה מתנפנפת מול ערמת הגחלים עוד מאז שהיה בן 6, מה שניכר ברמת העשייה המדויקת של הבשר
"כל זאת ועוד היו רק המשחק המקדים לדבר האמתי שלשמו באנו - החומוס של זרזיר. שלושה סוגים שונים של אותו חומוס נפלא במרקם חלקלק עוטים תלבושות שונות..." שירלי רחמים שמה פעמיה לעבר מושב כרמי יוסף, אל החומוסיה של זרזיר