עם מטען של זיכרונות אינטימיים מירח הדבש בטוסקנה יצאה מיה שחר-אופיר עם בעלה לחגוג את יום הנישואין הראשון שלהם במסעדת ''לה טוסקנה'' הרעננית ומצאה איטלקית מזמינה עם פסטה תוצרת בית ואנטיפסטי מעולים
לפחות מבחינה קולינרית שידרגה את עצמה עיר הנופש הדרומית שלנו בכמה דרגות בשנים האחרונות. לקראת העונה החמה שבפתח, הנה ארבע סיבות טעימות לרדת לאילת
רוצים לשחק אותה כמו הגדולים ולהשקיע בארגז יין עם פוטנציאל השתבחות? חיליק רוזמן מהאקדמיה לבשר ויין ממליץ על שלושה יינות מבטיחים
שרון ודני וייס ניסו הפעם את הכלים הזוהרים החד-פעמיים החדשים של Lit Lite והפכו את ארוחת הערב למסיבה זרחנית
שלוש סדנאות בישול לילדים מבטיחות ללמד אותם להכין את משלוח המנות בכוחות עצמם
מסעדת צ'יינה לי קיימת כ- 15 שנים, וידועה בייחודה כמסעדה סינית גלאט-כשר.
יוסי סויסה, השף של מסעדת טרין, אוהב דגים מילדות ואפילו עשר השנים שבילה במטבח של מסעדת פורל בת''א לא שחקו את האהבה. במסעדה שלו ביבנה הוא מבשל אותם וגם פירות ים, בשרים וכמובן, טרינים. כרטיס ביקור עם השף שהציב את יבנה על המפה הקולינרית של ישראל
מסעדת אלדד וזהו היא מוסד ירושלמי ותיק ונחשב שמנוהל בידי בני משפחה אחת. אלי לוי הוא הבעלים, אשתו מנהלת במסעדה, בתה, גלי, אחראית על שירות הלקוחות ונשואה לרפי, אחד משני הטבחים, שעובד לצד שני גיסיו, יוסי ואיציק. משפחה שכזאת
כשקצץ את הנענע התרשמנו כולנו מיכולתו של עומרי לשלוט בסכין. עומרי מצדו הסביר לנו שעבודה עם סכינים היא כמו סקס: בהתחלה מנסים לאט, בעדינות, קצת מגבירים את הקצב, נפצעים, שוב מאיטים, מנסים שוב מהר ... בסוף מצליחים
לפתיחה קיבלנו טעימה משלושה סוגי בירה: בירה כהה קלאסית, בירה כהה בטעם מתקתק ובירה בהירה. הבירה המיוצרת במקום חלקה ובעלת טעם נקי יותר מהבירות התעשייתיות, וכל סועד מוזמן לבחור את המועדפת עליו. ואם לא די בסחרור הקל שנחת עלינו מהשתיה, בא תפריט הטעימות הזוגי כדי לסחרר אותנו בשפע האפשרויות המוצעות בו
העונה הכי נפלאה לפיקניקים כבר כאן וזה בדיוק הזמן לארוז סל, מחצלת ואולי גם ערסל ולצאת ליהנות מהפריחה. אם ההכנות כבדות עליכם, הנה כמה מסעדות בטבע, פתרון מושלם לעצלנים
מדשדשות על הספות סיכמנו ש''הקוקטייל רום'' בראש טוב, עם אווירה ומוזיקה טובה ובלי פוזה תל אביבית מתאמצת, למרות הפאסון שנובע משמו. אמרתי לליאור שזה מקום מעולה לחגוג לה את מסיבת הרווקות. ''נכון, אמרה ליאור בנימה אופיינית לה ''רק שעוד אין חתן''.
מסעדת Vongהיא פסיפס טעמים ותרבויות מדהים. השף ז`אן זארזס משלב במטעמיו טכניקות צרפתיות
בלב פארק איזורים, בסביבה ירוקה, שקטה ופורחת ממוקמת מסעדת אלפרדו
אבנר מירב תוהה על סוד הצלחתן של רשתות הקפה הגדולות בטור ציני ופסימי
הכבד שלי ניחן בתכונות שניחנו בהן חברותיו המנות הראשונות. הוא משלב טעמים ומתייחד ממנות זהות שטעמתי במקומות אחרים. כאן הוא מוגש ברוטב קלבדוס, תפוחי עץ וחמאה, על מצע בטטה צלויה בצ'ילי ליים. היא יכולה לעשות לי כמה פרצופים שהיא רוצה, מצדי. הכבד נפלא ואני אוכלת אותו בלי טיפת רגש אשמה או נקיפות מצפון
זאהו קסיאנסנג', השף של מסעדת צ'ויה, נולד בסין ואת המשיכה למטבח פיתח כבר כילד כשהיה מתבונן בסבו מבשל. היום הוא מבשל לישראלים את אותן מנות אסיאתיות אותנטיות. ומה לעולם לא יבשל? חומוס, כמובן
מי ששומר כשרות כל השנה מכיר בעל פה את הרשימה המצומצמת למדי של מסעדות גורמה כשרות. אבל גם אלו שאוכלים רוב השנה שרצים צריכים לפעמים מסעדה כשרה. למענם, הנה ארבע מסעדות כשרות, מהודרות ומוצלחות
הבופאלו ניזונים ממזון טבעי בלבד ואינם מקבלים כל תוספי מזון מה שכמובן משפיע על ערכם התזונתי והבריאותי של מוצרי חלב הבופאלו. בחלב בופאלו יש למשל, פי שתיים סידן מבחלב בקר והוא עשיר בחלבון ודל בכולסטרול
ג'וני ווקר חגג לאחרונה יום הולדת 200 אבל הוא עדיין בשיאו. לרגל האירוע מסכם אוהד רז מעמותת הוויסקי הישראלית, את קורותיו של האיש שתעשיית הוויסקי חייבת לו את הצלחתה
במסגרת הפרויקט ''כיופים טעימים'' שמיועד לאנשי חינוך ולכל מי שאוהב לעבוד עם ילדים, מלמדת אסנת סדן לבשל עם ילדים בשיטת האינטליגנציות המרובות. להכניס חומרים לקערה וללמוד חשבון, ליצור צורות וללמוד הנדסה ולהדליק את האש וללמוד פיסיקה, כימיה וביולוגיה. שיעור ראשון בתמונות
הדבר הראשון שמקדם את פני הבאים הוא דלפק המתוקים. בתחילתו תצוגה מרהיבה של עוגות אישיות, מוסים ומאפים מעוצבים, לידם מגשים של פרלינים מפתים בטעמים שונים, כולם עבודת יד כמובן, ובהמשך צנצנות של עוגיות
מסעדת ויטושה פותחת את השנה החדשה בפסטיבל מאכלי בולגריה
קרנבל ברזילאי עם רקדניות, תלבושות והרבה מוזיקה.
בגלל גלימת התכלת שעוטפת אותו מכנה אלון כהן בחיבה את הקומקום החדש שרכש 'מוטי', על שם מרדכי היהודי. זאת ועוד בטור נוסטלגי על קומקומי תה מהודרים ואחרים