השאלון הפעם עם ליאור לביא, השף של המסעדה היהודית מבית קינג דיויד שמתמחה בתבשילים עם טעם של היידישע מאמע. למי שמתגעגע ולמי שרוצה להכיר את המטבח היהודי הביתי במיטבו
רגע לפני שעת השיא של המסעדה בערב פסח, שכנענו את השף ליאור לביא מהמסעדה היהודית מבית קינג דיויד לענות לנו על השאלון. הנוסח המלא לפניכם
שם: ליאור לביא
עבודות קודמות: ''אולמות בתי מלון''.
לימודים: תדמור.
סגנון בישול: ''אירופאי, מזרחי, יהודי''.
מנת דגל: ''כבד קצוץ, חמין וגפילטע פיש''.
זיכרון ראשון שקשור באוכל: ''הארוחות בצבא''.
לעולם לא אבשל: ''אוכל מאתמול''.
חומרים אהובים: ''ירקות טריים''.
תבשיל אהוב: סטייק פרגית על האש''.
השראה: ''מבשל בעקבות הלב''. הקהל הישראלי: ''חם ואוהב אוכל אותנטי''.
חלום: ''שעוד אנשים ייהנו מהשילוב של גלאט וטעים''.
המסעדה היהודיתז'בוטינסקי 9 , מתחם אולמי קינג דיוויד, ליד אולמי מור (על הכביש הראשי), בני ברקטלפון: 03-5789999
הגפילטע של לביא. מנת דגל
החמין. מהלהיטים של המסעדה היהודית