לקראת החזרה לבית הספר רשת לחם ארז וכד בני דרום, מציעים מגוון כריכים בריאותיים ולא שיגרתיים שיעזרו לכם ההורים להפתיע ולחדש בכל יום. לא עוד לחם עם שוקולד או ריבה. לפניכם המלצות ומתכונים טעימים ומזינים
לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים
סופגניות לשומרי משקל, סופגניות על בסיס בצק בריוש, סופגניות מבצק חלב ללא קמח, וסופגניות במילוי ריבת תות קלאסית, גנאש שוקולד, חלבה, ריבת חלב, שוקולד לבן, ואפילו קרם מלבי. לכבוד חנוכה, מיטב הסופגניות, ממיטב הקונדיטוריות
מסעדת לחם ארז בהרצליה מציעה בשעות הצהריים ארוחה עסקית מתוך תפריט מגוון במיוחד, הכולל כריכים, סלטים ומנות בשריות, המוגשים לצד לחם, שני ממרחים, וכוס שתייה. גם טווח המחירים מגוון, ונע בין 38 ל-81 ₪, בהתאם למנה העיקרית
מסיק הזיתים, הנערך במהלך חודש נובמבר, הוא הזדמנות מצוינת לדבר על סגולותיו של שמן הזית. בשביל ארז קומורובסקי, מייסד רשת לחם ארז ובית הספר לבישול גלילי, זו הזדמנות מצוינת לערוך סדנה בנושא איכויות ושימושים בשמן זית
שנת הלימודים מתחדשת ממש עוד מעט, ושוב נצטרך להתמודד עם הדילמה היומיומית – מה נמרח הפעם לצאצאים בסנדביץ'? גבינה צהובה כבר נמאס, קוטג' הם לא אוהבים והמחשבה על לחם עם שוקולד לא מאוד מעודדת. ללחם ארז וכד בני דרום הפתרונים
''כשאתם נהנים מסנדויץ' של לחם קינואה אורגני במילוי של גבינה צפתית, ירקות קלויים, טפנד זיתים ובזיליקום, אתם יכולים גם לדעת שהוא עשיר בסיבים תזונתיים, דל שומן, צמחוני וגם לייט..''. שפרה צח על תפריט הבריאות החדש של לחם ארז
לרוב, רוצה הישראלי את הארוחה שלו עם הרבה בשר. אגב כך, הוא מפספס את המסעדות החלביות הייחודיות, המציעות אוכל איכותי, עונתי וטרי, על טהרת החלב, הגבינות והשמנת. לכבוד שבועות, הנה ארבע מסעדות חלביות משובחות ברחבי הארץ
אם פעם היו רק שני סוגים של לחם, אחיד שחור או לבן עם שלושה שקעים למעלה, כיום מבחר הלחמים, הגדלים, הסוגים והתוספות יכול ליצור התלבטות לא קטנה בסופר. הנה ארבע מאפיות שמקדישות את עצמן ללחם. שם המבחר באמת אינסופי
''הלזניה עשירה אך לא מכבידה, עם מילוי מצויין של מנגולד, תרד ועגבניות, בתיבול מקומי של שום וזעתר, והקרמה של רוטב בשאמל וגבינת קשקבל...''. באמצע יום חורפי סוער, התחממה שפרה צח עם תפריט החורף של רשת לחם ארז
בחורף נפתחות ארובות השמיים, ובמסעדת מפכים מעיינות המרקים החמים מכל מטבח. פרוייקט החורף של אתר 2eat, שעלה השבוע, כולל מתכונים למאכלי חורף ממיטב המסעדות. הנה כמה מסעדות המגישות מרקי חורף משובחים
פאקו ג'ט הוא מכשיר להכנת גלידה וסורבה איכותיים, כמו גם מרקים, פירה, מחיות, מיני פאטה, מילק-שייק, בצקים ועוד. מתאים לכל שף ומסעדה, וגם לחובבנים שרוצים להתמקצע
תות בשוקולד לבן, עוגת גבינה-קינמון בסגנון אמריקאי ועוגת גבינה שוקו-קפה. השפים ניר צוק וארז שטרן עם שלושה קינוחים שיעשו לכם את סוף השבוע
שש המלצות לבילויים רומנטיים במיוחד ליום האהבה
השף ארז שטרן בטור על הסילבסטר עם תפריט חגיגי לארוחה בלתי נשכחת לשנה החדשה. ויש גם מתכון לקינוח אישי של קרם ערמונים ומסקרפונה
מירי ארזי ממתוקה לא למדה קונדיטוריה אלא אמנות. מי שיציץ על העוגות והעוגיות שלה לא יחמיץ את הזיקה החזקה לאסתטיקה. השאלון הפעם עם שפית שמקבלת השראה למתכונים ממגזיני עיצוב
בפרוץ עלינו חגי תשרי גייסנו את מיטב המוחות וקיבצנו עבורכם צרור מתכוני חג מנצחים. האוסובוקו בפירות יבשים של ארז שטרן, קבב הלוקוס על קרם כרישה וחצילים של מנחם כץ, סלט הירוקים וגרעיני הרימונים של בל קפצן, עוגיות הדבש החלומיות עם התבלינים של אורי שפט ועוד ועוד. פרויקט שלא מתחילים את השנה בלעדיו
מסעדת קונג בפריז ממוקמת בקומה השישית של בניין חנות הקונספט של מעצב האופנה היפני-צרפתי קנזו. הבניין עצמו, מן המאה ה-19 ברובע הראשון, ניצב אל מול נהר הסיין וגשר ''פונט נף''.
החום והלחות מעוררים בשף ארז שטרן מחשבות שונות ומשונות, וכמובן, גם מתכונים מיוחדים לקיץ. מי אמר מרק מלון קר ולא קיבל, למה ראש ממשלת יפן כבר לא לובש חליפות בקיץ, ואיך לכל הרוחות מכינים קפה ברד בבית? כל התשובות כאן
מסעדת הדגל של האחים לורן וג'אק פורסל, ממונפלייה שבצרפת. שני התאומים, הם גם הבעלים של מספר מסעדות נוספות
מי אמר שחובה לאכול ארוחת בוקר בבוקר? ומי אמר שאי אפשר להגיש סושי במסעדה מרוקאית או למרוח את השוקולד על הלחמנייה עוד לפני האפייה? ארבע מנות שישאירו אתכם פעורי פה או לפחות מחויכים מאוזן לאוזן
נסו לדמיין שמסעדה שלמה תעמוד אך ורק לרשותכם ושף פרטי יגשים לכם כל גחמה קולינרית. נשמע חלומי? נטע גל וזוגתו הלכו בעקבות השמועה לארוחה זוגית אצל ארז שטרן ולא ידעו את נפשם מרוב הנאה. מה שהתחיל בתחושה של אינטימיות כפויה הסתיים בתחילתה של ידידות מופלאה
המאייר המוכשר עמוס בידרמן נשלח על ידינו להתארח בסדנא לאוהבי בשר של ארז שטרן וערן אופיר וחזר עם תיאור קריקטוריסטי של הערב: ארז שטרן בתפקיד אפרים קישון מדג'ה גב אל גב עם השף ערן אופיר. במקום דיסקים מונחים לפניהם נתחי בשר אדומים ועסיסיים ובמקום אולם מלא רוקדים יש להם קהל זללנים נהנתן
שפרה צח, הקופירייטרית הפרטית שלנו, המציאה את המילה שקובי מידן מחפש כבר ארבע תכניות – תחזוגיות. כדי לצקת בה תוכן היא לקחה את בן זוגה ואבי ארבעת ילדיה לארוחה רומנטית אצל השף ארז שטרן
החגים מאחורינו ושגרה ארוכה ומייגעת לפנינו. איך שוברים אותה? הנה כמה רעיונות לסדנאות בישול שיזרימו בכם דם חדש. לא לבשלנים בלבד.