במסעדת שמש שבעין יעקב ניתן ליהנות, בהזמנה מראש, מארוחה זוגית מלאה ב-120 ₪. ההזמנה כוללת שישה סוגי סלטים, שתי מנות עיקריות מהמטבח הכורדי, שני סוגי אורז לבחירה, קפה/תה ומשהו מתוק. תקף בהצגת קופון. הנוף - בחינם
פסח כבר נראה באופק, וזה הזמן למצוא מתכונים לשפע ארוחות החג הבאות עלינו לטובה, לגזור מהם רשימת קניות, ולצאת לקנות את המרכיבים העיקריים, קרי – הבשרים. בכדי לקבל את המוצר הטוב ביותר – הנה ארבעה אטליזים המתמחים בבשר
''טבעות קלאמרי מטוגנות, ברמת שלמות נדירה. הציפוי היה פריך ומתפצח ואילו הקלאמרי רך ועדין. לצד המנה הוגש רוטב יוגורט, נענע ושום שהשביח אותה אף יותר...''. אדווה גן סתיו התרשמה עמוקות מהאוכל במסעדת באבאי. וגם מבעל הבית
''ראשון הגיע המבורגר, עשוי מדיום, עסיסי יותר מכפי שטעמתי בימי. אין שום מקום לספק: לפרה הזו, לא מזמן, היה דופק...''. ניר בר לב הגשים פנטזיה גברית נושנה, ויצא לערב של כיף בסניף הראשון בארץ של רשת המסעדות הוטרס
''אני העליתי ברשתי אטריות ביצים עם רצועות בקר, ירקות ירוקים ואגוזי קשיו - מנה כיפית מאד, עם משחק טעמים מעניין, אשר מגרה את החיך...''. ניר בר לב הבריז משיעור והלך לאכול במסעדת סטריט פוד בראשל''צ. היה שווה כל רגע
פסח כבר עוד מעט פה, וזה הזמן לרכוש כלים לאירוח, אם הסדר אצלכם השנה, או כלי מתנה, אם אתם מתארחים. בחנות הכלים והטעמים הירושלמית לה-שף ניתן להשיג מגוון של כלי הגשה ואירוח, ויש גם מבצע מיוחד: 20% הנחה על כלי קורינג
תפוחים נחשבים למזון בריא, מזין ודל בקלוריות, המכיל ויטמינים וסיבים תזונתיים, ויעיל כטיפול במצבי שלשול, חום, דלקות עיניים, שריטות ועקיצות. ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מסבירה למה כדאי לאכול תפוחים, מעבר לטעם
אריאל כהן, שף מסעדת פויקה, לוקח כלים וטעמים מאפריקה, ומשסה אותם בנתחים כפיקניה ושוק טלה. פה הוא מספר איך נראה האנטרקוט שלו, ולמה היה בוחר בקריירה אלטרנטיבית במוסך דווקא. ויש גם מתכון, לאנטרקוט מושחר ביין ודבש
''בפרלינים: תפוז, דובדבן, ארמניאק, תפוח, צ'ילי חריף (כן, כן!), וטראפל קינמון. בו הקינמון מוסיף לטעם, ולא משתלט עליו...''. נדב אבידן פיצה את זוגתו בתשורות מחנות השוקולד צ'וקה. עכשיו היא מחכה לפדיחה הבאה שלו
''העוף היה פיקנטי ומלא טעם, לא שמן ולא יבש, פשוט מושלם; התוספות - המשתנות מדי יום - מגוונות למדי, כאשר תבשיל הבמיה הצטיין באופן מיוחד...''. נועה יחיאלי וידיד השתלמו באוכל הודי במסעדת מהרני הכשרה שבתל אביב
רשת המסעדות יטבתה בעיר, המביאה את איכות הטעם והטריות של המשק, הכפר והקיבוץ אל לב העיר, מציעה עכשיו מבצע לגולשי אתר 2eat: 1+1 על ארוחה הכוללת מנה ראשונה, עיקרית לבחירה, קינוח וקנקן שייק טבעי. תקף בהצגת קופון. לחץ להצגת קופון
אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות
''עבורי אסאדו בטעם שום, וליריב סטיק פרגית. מנות גדולות מאוד, מריחות נפלא, והטעם – מעדן. עכשיו כבר אין לי שום ספק שהשיר ''אם יש גן עדן'' נכתב על המקום...''. נדב אבידן גילה את גן עדן ברמת גן: מסעדת אמצע הדרך במכבים
''המנה שלה חיכיתי הכי הרבה הגיעה: טחול ממולא בשקדי עגל וכבד ברוטב. מנה מצוינת, פיקנטית, עם נגיעות שום, ומומלצת בחום...''. אסף אפשטיין טעם אצל פיני בחצר מנות בשריות לא שגרתיות. קשה להאמין שמדובר במסעדה כשרה
תפריט יינות ישראליים חדש במסעדת ננה; וודקה p.i.n.k. החדשה, הכוללת גם קפאין וגוארנה; סיורי יין בגליל; מדריך רוגוב ליינות; יינות שיכר בטעמים מופרעים; וגם בירה אחת, שמיוצרת באותו תהליך כמו שמפניה. חדשות האלכוהול
מכשירי הברביקיו של איסמור מיועדים לגינה או למרפסת, עשויים אבן, ומספקים את יתרונות ההדלקה המודרנית המהירה, עם הטעם המעושן של צלייה על גחלים. הם פשוטים להרכבה, קלים לניקוי, ומגיעים במבחר דגמים. עונת המנגל כבר כאן
הילדות הוא הזמן הטוב ביותר להרגיל את הצאצאים לאוכל בריא, רזה, מזין וטעים, ולטפח בהן הרגלי אכילה נכונים לכל החיים. הדיאטנית מיה בן אפרים מביאה שיטות בישול מומלצות לארוחות צהריים שילדים אוהבים. ויש גם מתכונים
כל שף מתחיל יודע שכרטיס הכניסה לעולם הבישול העילי הוא קורדון בלו הצרפתי, בית הספר לבישול הטוב ביותר בעולם. שפרה צח התנסתה בבישולים א-לה-קורדון-בלו באירוע שארגנו מלון שרתון תל אביב והמכון הצרפתי. היה טעים
הקונדיטור שי חנוך מספר על האופן בו הפכה רשת הקונדיטוריות אינגליש קייק מיריבה עסקית למעסיקתו, מתוודה על אהבתו לסושי, ומטפח פנטזיה קטנה, ליום בו יפרוש מהמרתון של החיים. ויש שני מתכונים: למרכיז נוגט ולקיש ים תיכוני
במסעדת אלגונקווין שבמושב בניה מציעים ללקוחות שני דילים של ארוחה קומפלט, עשירה ומכובדת, התקפים בכל שעות פתיחת המסעדה. הרעיון: לשחרר את הסועד ממחשבות כספיות מעיקות, ולמקד אותו בהנאה שבאכילה. כמה פשוט, ככה גאוני
''מאידך, טורטליני - כיסוני בצק פסטה, ממולאים בגבינת עיזים ובזיליקום, מוקפצים בעדינות בשמן זית, שום ועגבניות. מנה עדינה וטעימה...''. קרן ויזנר בילתה את יום שלישי, פעמיים כי טוב, במסעדת פפרדלה הכשרה שברחובות
אם פעם היו רק שני סוגים של לחם, אחיד שחור או לבן עם שלושה שקעים למעלה, כיום מבחר הלחמים, הגדלים, הסוגים והתוספות יכול ליצור התלבטות לא קטנה בסופר. הנה ארבע מאפיות שמקדישות את עצמן ללחם. שם המבחר באמת אינסופי
''מייד הזמנתי לי סושי קליפורניה. מנה פשוט מצוינת של סושי אינסייד אאוט, במילוי סלמון ובשר סרטנים, עטוף באורז ומצופה בקוויאר...''. נדב אבידן שילב סושי יפני עם קינוח איטלקי, בהתאם לקונספט של מסעדת קאראס בבת ים
''מנת הסירלוין טוגראשי, שהגיעה אף היא במהירות, הייתה שירה של טעם, מרקם וצבע. נתחי הסירלוין דקים וורדרדים הוגשו קרים, על גבי סלט עלי רוקט ונבטים...''. מיה בר התרעננה במסעדת מינה טומיי, עם אוכל רחוב אסייתי משודרג
''ספיישל הבריאות שלי, מוחיטו ג'ינג'ר, לא נמצא בתפריט הרשמי, אבל אפשר לבקש אותו. זה היה המוחיטו הכי טוב ששתיתי בחיים, נקודה...''. יום אחרי הביקור בסמית', החלים נדב אבידן במפתיע משפעת. האם התגלתה תרופת קסם חדשה?