שירלי רחמים נזכרת בביקורים עם המשפחה בפונדק אסא לטרון, בביקורים עם החברים ובביקורים עם בן הזוג. המיקום הבולט, מרק הרגל, הסלטים, הפיתות החמות וכמובן – הבשר הטוב על האש – מחזירים אותה לכאן שוב, הפעם עם אבא
מסעדת שיטאקי שבפארק התעשייה של ראש העין היא מסעדה אסייתית בראשות השף יניב סבן. בשיטאקי תמצאו תפריט מלא בטעמים ומנות מיוחדות למטבח האסייתי, שאינו מוותר על כשרות. לארוחת צהריים באמצע היום, במחיר שווה לכל נפש
הגרגרים הטחונים, הטחינה, הפול, הביצה, שמן הזית, השום והפטרוזיליה הטריים. אבן המחלוקת בוויכוח שטרם הוכרע – איפה נמצא החומוס הטוב ביותר? לא ננסה לקבוע, בינתיים נמליץ לכם על ארבע מנות חומוס מעולות מחוץ לתל אביב
בין בנייני הבאוהאוס המוארים לשדרות ולרחובות הומי החוגגים, בין השרים, הרוקדים, המאזינים למוסיקה, המסיירים, מקריאי השירה, הקונים והשאר, בואו למסעדה. אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות במיטב המסעדות, לילה לבן בתל אביב
"מה שפחות הפתיע היה הבחירה של איתי, שבכל זאת חזר לבורגר הקלאסי בגודל 200 גרם שהוכן מ-100% בשר בקר עם תוספות של חזה אווז מעושן וגבינה כחולה..." קרן ויזנר במסעדת מוזס, סינמה סיטי ראשון לציון – משאירה מקום לקלאסי
דניאל לוין יוצא לקפה-מסעדה קישריה שבגבעתיים – קישים לרוב, מחולקים למשפחות ולמינים, חלקם סולידיים ובטוחים וחלקם נועזים ומפתיעים. גאונות בקיש, שמשמש, כמובן, גם בסיס לקינוחים מתוקים ומצוינים שמחייבים בדיקה נוספת
פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב עם מונדיאל בחגיגה לטינית טהורה: קרנבל בשרים, מופעי מוזיקה דרום אמריקאית, סדנאות בטוקדות וקפוארה, רקדניות ברזילאיות, מסכי ענק עם הגולים הגדולים, מופעים בספרדית ובפורטוגזית ועוד
רשת קוק סטור: בואו להפוך את המנגל הישראלי לברביקיו אמריקאי ולמקצע את הביצועים ואת הטעמים. הצטרפו אל גדי לוסטיג לסדנת בישול חדשה שסוקרת את התפתחות בישול "על האש" בעולם, שיטות הכנה ובחירת בשרים ועוד המון טיפים
"כל זאת ועוד היו רק המשחק המקדים לדבר האמתי שלשמו באנו - החומוס של זרזיר. שלושה סוגים שונים של אותו חומוס נפלא במרקם חלקלק עוטים תלבושות שונות..." שירלי רחמים שמה פעמיה לעבר מושב כרמי יוסף, אל החומוסיה של זרזיר
מסעדת אוריינטל שלמרגלות תל יקנעם היא מסעדת בשרים כשרה, המציעה לכם תפריט ייחודי ומגוון, המשלב טעם אירופי עם ניחוח ים תיכוני, המוכן מחומרי גלם טריים ואיכותיים, לצד ארוחות עסקיות עשירות ומגוונות ומתאימות לכל כיס
אספנו בשבילכם ארבע מנות פסטה מיוחדות מתוך ארבע מסעדות שיודעות מהי פסטה. איך אתם אוהבים אותה? לזניה? רביולי? טורטליני? טאליאטלה? הכול לרשותכם בליווי בשרים גבינות, דגים, פירות ים ועוד המצאות כרוח השף הטובה עליו
"למנות עיקריות בחרנו בסטייק אנטרקוט ובשוק מולארד ברוטב סילאן. כמעט וכתבתי ששתי המנות השאירו אותנו בפה פעור, אבל כמובן שהפה שנפער, ידע גם להיסגר ולנעוץ שיניים שוב ושוב..." אדם בר במסעדת לה רלה ג'פה שביפו
"הנה למשל הסביצ'ה: במקום עם דג ים כמקובל, בחרו להכין אותו בלחם יין עם סלמון כבוש במשרה של שמן זית, גרידת לימון ומיץ לימון, בתוספת קצת נענע קצוצה וגזיזי פלפל אדום חריף, שהעניקו לו טעם חדש..." שפרה צח, לחם יין, יהוד
ולכבוד הקיץ והמונדיאל: מה אפשר להספיק ב-90 דקות? ספייסס כלים וטעמים עם קונספט סדנאות חדש: סדנאות קיץ קצרות הכוללות שלושה מתכונים בשעה וחצי (אל חשש, יש גם זמן לאכול), וכל זה תמורת 50 ₪ בלבד. ממהרים? גם אנחנו
בתחרויות הגולשים שנערכו באתר 2eat לכבוד חג השבועות ובמסגרת הקרנת הסרט "אני אהבה" זכו הסיפורים המעניינים ביותר שהוכיחו לנו שוב שמשפחתיות ואהבה לנצח יהיו קשורות באוכל. שלחו אלינו סיפורים בתחרות המונדיאל ותזכו גם
בר גיורא שברחוב דיזינגוף בתל אביב הוא מתחם בילוי ענק שבמרכזו ביסטרו עשיר. מלבד בר האלכוהול, בית הקפה, הלאונג' וחדרי הפול תמצאו פה ארוחות צהריים עסקיות נדיבות ומגוונות, הכוללות מנות שמאפיינות מטבחים רבים
ארבע מנות קינוחים מעולות מבתי קפה, קונדיטוריות ומאפיות מצוינים הפזורים ברחבי ארצנו. מה בא לכם? שטרודל וינאי? גלידה, עוגת מוס שוקולד? פרלינים? פטיפורים? עוגת גבינה ופקאן? קרואסון? דייניש? במה שחשקה נפשכם
"הרוטב עוטף את העוף במעטה מבריק, והריח מקיים את הבטחתו..." אורלי פרש-אזולאי לוקחת פסק זמן עם חברה במסעדת טוקאי החיפאית, ומעניקה לה את תואר הכבוד "נסיכת הסיניות באזור חיפה". וזה עוד לפני שהיא מפנה מקום לקינוח
שלושים ושתיים מדינות משתתפות במונדיאל שנמשך לא פחות מחודש ימים. הפיצוציות מתרוקנות מפיצוחים ומבירה והרחובות מגברים. מחלונות הבתים נשמעות צעקות הגולים שמבליחות את דממת הערב. הפעם אתם לא חייבים להישאר בבית
על המים הרצליה: יובל בלנקובסקי מוצא מסעדת חוף שממוקמת ממש על המים ומגישה דגים ופירות ים נהדרים. בר קטן ואיכותי, מרפסת מקורה, שקיעה יפהפייה, סביצ'ה, קדירת פירות ים ועוגת שוקולד בלגי סמיכה לסיום – לא על המים לבדם
ילדים הופכים לשפים בקייטנות הקיץ של רשת החנויות ספייסס כלים וטעמים. את הקייטנות המתקיימות בסניפי תל אביב וביל"ו של רשת החנויות ינחו השפים אסנת איתו, אתי מורדו, גלית ברגר, רונית פוגל, רונן פילוסוף ושרון גבאי
ריבר נודלס בר ראשון לציון היא שם נרדף לאוכל אסייתי מגוון ומשובח, אחד מתוך כמה סניפים משגשגים, מעוצבים, מסוגננים ונעימים המוכרים לקהל הישראלי. שירות מוקפד, תפריט עשיר, שפע של סושי, נודלס, ראמן ועסקית משתלמת
הארוחה החשובה ביום, ולא רק למערכת העיכול. מזון לנשמה, חדווה שמתמלאת על גדותיה למראה כוס קפה מהבילה, מאפה פריך או גבינה טובה. וכשמתחילים עם כאלו את הבוקר, היום לא יכול שלא להיות טוב. הנה ארבע ארוחות בוקר מעולות
"פתחנו בהסתערות על שיפוד השרימפס, שכל אחד מהם חיבק עגבניית שרי. הם הגיעו נקיים (למעט הזנב שהיה נקודת אחיזה שימושית), וצופו בתערובת תבלינים מעט פיקנטית..." דניאל לוין אוהב דגים ופירות ים במסעדת הדייגים, יפו
"שילוב טעמים מנצח של חמאת מרווה ויין לבן יחד עם פסטה ומלית בטטה מתקתקה שמעליהם מנצחת העוקצנות החריפה של הגבינה הכחולה..." יובל בלנקובסקי מתרגש מהמנות שהוגשו לו במסעדת לוצ'נה שברחוב הבילויים היוקרתי של ירושלים