אנטריקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח מציגה את החוויה הגסטרונומית המוכרת מהערים הגדולות בעולם. מנת הדגל היא, כמובן, סטייק האנטריקוט עם הרוטב המפורסם, אבל לתפריט יש עוד הרבה מה להגיד. גם בעסקית צהריים
אחרי שיוצאים מים המלח שואלים תמיד את אותה השאלה: איפה אוכלים? מי שמספיק, מגיע למסעדות שבחופי האזור. אבל גם מי שמעדיף לאכול בדרך חזרה למרכז, יכול ליהנות מהיצע משובח במרחק קצר מאד מכביש מספר 1: ירושלים-תל אביב
"קיבוץ כברי זכה ביתרון הגובה, בהיותו ממוקם בראשה של גבעה בגליל המערבי. הזוכים ביתרון ידעו לנצל אותו כמו שצריך..." עיינה גל, הבראנץ' המפורסמת של אדלינה – שילוב בין מטבח גלילי לים-תיכוני עם השפעות בולטות מספרד
בימים שבין המצרים מקפידים המהדרין על איסור אכילת בשר ושתיית יין, עריכת מסיבות, תספורת וגילוח. הנה כמה מסעדות שמתחשבות בצרכים הייחודיים. קפה יפו, ברקפסט ויטבתה בעיר מציעים ארוחות דגים ושאר תפריט חלבי וכשר
אנחנו מתקרבים בקושי לאמצע הקיץ, כבר רגילים לחום הכבד. עכשיו אפשר להתחיל ליהנות לעומק מכל מה שיש למסעדות להציע. בכרם זיתים, תערוכת אוריגמי חדשה, בליליות, ארוחה לילית דורסנית, ואפילו טאבולה מוציאה את הפיצות
"כל היום פינטזתי על בייגל אמריקני, או כפי שקוראים לו באמריקה – בייגל יהודי – עם המרקם הרך, הקרום המבריק והפרג. הגעתי למקום הנכון..." יעל ברקוביץ' במסע אחר הבייגל בבייגל מן החלבי והכשר בגבעת שאול, ירושלים
"המנות תמיד גדולות ומשביעות, והשירות יעיל ומחויך, עם מלצרים שיודעים לפרט את המרכיבים של כל מנה ומנה ויעזרו לך בסבלנות להחליט מה בא לך היום..." שפרה צח מלבנת עניינים בארוחת ערב בריבר נודלס בר שברמת גן
שמה של מסעדת מיט טומן בחובו הבטחה גדולה – לבשר, כמובן. משדרות הנשיא שבמרכז הכרמל הביאה מיט בשורה לחיפה - בשורת המקצועיות בהכנת בשר ובטעמים שאינם מוכרים לחיך הישראלי. ובשעת צהריים מוגשת כאן ארוחה עסקית מיוחדת
יש חומוס, יש קבאב, יש מקלובה, יש מוסחן ויש בקלאווה - כל המאכלים שאנחנו הכי אוהבים לאהוב. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות ערביות, פשוט כי האוכל טוב. וגם האווירה. וגם המחירים. וגם זה טעים. וגם כי דו-קיום קורה על הצלחת
זה הזמן לחלוץ נעליים, להרכיב את משקפי השמש ולהיכנע לרחש הגלים. רצועת החוף הנמתחת לאורך כל הארץ מציעה שפע של מסעדות, ולא בכולן כיסאות פלסטיק וכוס בירה שנדבקת לתחתית. אספנו בשבילכם שלוש, אבל זו רק ההתחלה
הנה הוא בא, היום שחיכינו לו, סוף השבוע. גם הפעם אנחנו חוגגים אותו במסעדות, והנה כמה המלצות. מסעדת התרנגול הכחול של השף שאול בן אדרת מזמינה אתכם לקבלת שבת בצהריי שישי, אוליב ליף כבר מעבירה את הקיץ ועוד
"ואולי זאת המחמאה האולטימטיבית למסעדות של מתחמי ההיי-טק: כשהקהל שסועד את ארוחות הצהריים המסובסדות חוזר בערב עם החברים או המשפחה למקצה נוסף..." אדם בר מבקר בשעת ערב קלילה במסעדת רונימוטי, רמת החי"ל, תל אביב
שותפים למאבק על מחירי הדיור בתל אביב בפרט ובארץ בכלל, החלטנו לסייע גם אנחנו. מצאנו לאנשי האוהלים וגם לכל מי שמכלה יותר מהשכר החודשי שלו על שכר דירה, מסעדות זולות בתל אביב. כי אוכל טוב במסעדה טובה מגיעים לכולם
מתברר שאילת היא הרבה יותר מאסופת בתי מלון וילדים עם שנורקלים. מדובר במרכז קולינרי לא רע בכלל, ואם אתם כבר בחופשה אז מומלץ ללכת על זה עד הסוף ולנסות את כל מה שיש לה להציע. אז מה אתם מתכננים לאכול בחופשה שלכם?
ביום חמישי אחר הצהריים, בזמן שכולם היו בעבודה, חתכה אפרת רוזן לחוף היום של ראשון לציון, שם לא הייתה מתאימה יותר ממסעדת פרנצ'סקה. היא קוראת לעצמה איטלקייה, אבל כולם יודעים שאין יותר ישראלית חמה ומזמינה ממנה
"בן-ארוש, חניך הקורדון בלו בפסדינה, קליפורניה, אשר השתלם אצל שפים מובילים ובהם תומס קלר ושלום קדוש, יצר תפריט המשלב חומרי גלם מקומיים, שיטות בישול עדכניות ופרשנות אישית למטבח הישראלי..." שפרה צח, קדמה, ירושלים
אמורה מיו, איטלקית חמה ומזמינה באבן גבירול, מציעה אוכל אותנטי ואווירה רומנטית ורכה. תנור האבן מפיק מתוכו פוקאצ'ות, מאפים, פסטות, פיצות ואת מיטב המטבח האיטלקי. ובשעת צהריים מוגשות כאן מגוון ארוחות עסקיות
אם אין בכוונתכם לערוך אירוע באולם, אם אתם סולדים מהרעיון של כיתות רגליכם עד למסעדה הקרובה, ואם בכל זאת אתם מעוניינים לחגוג את שמחת הולדת הבן, סגירת העסקה או יום נישואיכם, הנה כמה רעיונות לקייטרינג לאירועים
דרך שדרת ממילא השוקקת עוברת יעל ברקוביץ' מירושלים הרגילה אל טוסקנה אשר בירושלים, שנמצאת בממילא קפה. פה מפליא השף נדב אלבז עם תפריט איטלקי-ים תיכוני משובח וסנגרייה, וברקע מנגנת להקת נגנים מוסיקה לטינית חיה
"מנת אנטרקוט על העצם שהוא מקבל, מבשר מיושן במקום, עשוי מדיום ומוגש ברוטב של ציר בקר מצומצם ויין אדום, גורמת לו לצאת בהצהרה שזו אחת ממנות הבשר הטובות שאכל מימיו..." שפרה צח זוכה בטוטו של השף ירון שלו, תל אביב
אז מה אם קיץ, מי אמר שחייבים להידבק למזגן. קחו כמה המלצות למסעדות שחוגגות אותו בענק: טיול בגליל עם תפריט מיוחד במסעדת אסתושה, ספיישלים יפניים חדשים ביאמטויה, הופעות באצטקה וגם – רק בשר ברשת המסעדות רק בשר
תמיד עולה השאלה הזו לפני שהם מגיעים מחו"ל, האורחים. לאן לקחת אותם? הנה עשר המלצות, כדי שתוכלו להראות להם את ישראל מכל הזוויות שלה: החל מהים דרך החומוס וכלה בגורמה, מירושלים דרך מרכזי הערים ועד לצפון הרחוק
"כשאלוהים חילק את האדמה בין כל העמים בעולם, הגרוזינים היו עסוקים באכילה ושתייה ולכן איחרו. אחרי משא ומתן, הוא נתן להם את החלקה ששמר לעצמו. אני מקווה שהם נתנו לו איזה צ'יבוריאקי..." יונתן שטרנברג, ראצ'ה, ירושלים (לשעבר)
מסעדת באבא יאגה שברחוב הירקון בתל אביב מציגה תפריט עשיר עם מגוון מנות מכל רחבי אירופה, מספרד ועד רוסיה. בר האלכוהול מאובזר והעיצוב מרשים. עכשיו אפשר ליהנות מחוויה באחת המסעדות הטובות בעיר גם בשעת צהריים
לא רק מותגים: את תוספת הפיצה המרשימה בעולם מצאנו בחופי אוסטרליה לפני כעשור. אז לראשונה נטעמה במחוזותינו פיצה עם עוף, ומאז אנחנו תרים אחר אותו הטעם. בדרך נתקלנו בעוד כמה דברים, הנה לכם תוספות לפיצה שמצאנו כאן