"ברקע מתנגנים שנסונים צרפתיים מודרניים וישנים כאחד. זוג אוהבים מתלחשש בפינה מעל שתי כוסות יין לבן ומאחור נשמע שקשוק המחבתות מהמטבח..." אמיר נהרי נהנה מאווירה נינוחה ונעימה במסעדת קרוסל של השף סטפן ברעננה
מספרים שהדרך ללבם של בני הזוג נכבשה מאז ומתמיד דרך הבטן: עם מאכלים מעוררי תאווה ותשוקה, כאלו שמזכירים תקופות אחרות בהיסטוריה, רומנטיים או סתם טעימים. הנה הצעות, כדי שיהיה לכם ט"ו באב שמח ומלא אהבה במיוחד
בייגל מן היא מסעדת דגים חלבית וכשרה למהדרין בירושלים, שמציעה מגוון סוגי בייגל אמריקאי, סלטים, גבינות, ממרחים ומנות דגים משובחות. מכל אלו תוכלו ליהנות גם בארוחה עסקית משתלמת במיוחד. בתיאבון מניו יורק-ירושלים
אולי לא חייבים תמיד לצאת למסעדה, ערב רומנטי עם ארוחת ט"ו באב אפשר להכין גם בבית. אספנו בשבילכם ארבעה מתכונים למאכלים טעימים, מלאי אהבה ותשוקה, שכיף לאכול בשניים. עכשיו נסמוך עליכם שתעשו בהם שימוש ראוי
מהו מדד הרומנטיקה? האם זהו הסופלה מפגיש הכפיות, נגיסות הדג שמאכילים זה את זו, הנר או סוג היין שעל השולחן, מחיר המנה בתפריט, הנוף הנשקף מן החלון? מהן המסעדות הכי רומנטיות? הנה כמה הצעות
איך אתם מתכננים לחגוג את ט"ו באב? מהי החגיגה האולטימטיבית? איפה נמצאת המסעדה הכי רומנטית בעיניכם? ארוחה במסעדה, לחגיגה רומנטית של החיים בשניים: אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות, צאו, אכלו, שתו ותאהבו כל השנה
בתאריכים 15-27 באוגוסט יחזור לירושלים יריד חוצות היוצר. בתכנית: יריד אוכל בין לאומי, מיצגי אמנות ואומנות מכל העולם ובמות הופעות: מגידי גוב ועד מוש בן ארי, מדיקלה ועד עידן אלתרמן, ממיכה שטרית ועד אהוד בנאי
החלטתם להפסיק לפחד מהחום ולנסוע לדרום? אולי אתם בדרככם חזרה מהטיול ולא יודעים איפה למצוא מסעדה? אספנו בשבילכם כמה הצעות למסעדות בדרום כדי שאת הטיול הזה לא תסיימו רעבים, ומי יודע, אולי תבחרו גם לחזור
"המגמה המתקתקה נמשכת גם לעיקריות, עם ג'רי קא קווארה – נתחי אנטרקוט ברוטב שזיפים מתקתק וסמיך, עם פטריות פורטובלו, בצל וקשיו, שמשתדכים היטב לאורז פרסי חלק..." מיכל גיא וברת בבר גיורא במסלול בין דיזינגוף סנטר לכיכר
מסעדת אנג'ליקה בירושלים של צמד השפים מרגי וגרשקוביץ' מזמינה אתכם לנוח מהמאבק החברתי באווירת גורמה חמימה ונעימה שמאחוריה מטבח עונתי המשתנה בהתאם למזג האוויר והיצע השוק. והחשוב ביותר: ארוחה עסקית בשעת צהריים
הסיפור עם אילת הוא שלא סתם נקלעים אליה, בדרך כלל מגיעים כי רוצים קצת חופש. ומה הטעם בחופש בלי איזו מסעדה טובה? אז מתברר שיש אופציות קולינריות גם באילת. הנה כמה הצעות לכמה מסעדות בעיר המלונות והתיירים
הימים הם ימי בין המצרים והיהודים שומרי המסורת מקפידים על אי אכילת בשר ויין. לעומתם השכנים הערבים מתכוננים היטב לחודש הרמדאן, שבו הם יצומו בכל יום אבל בלילה יאכלו כפי יכולתם. גם למסעדות יש מה לומר בעניין
כמה יעלה לכם לצלות בשר ביקיניקו טנקה? ולהביט בקוקי סאן ז'אק בקלואליס? אספנו בשבילכם כמה מסעדות יוקרתיות בארץ. דווקא בימים אלו, כשיוקר המחיה נמצא בכותרות, נחמד להיזכר כמה שווה אוכל טוב במסעדה טובה באמת
"בשבועיים אחרי שחזרתי מניו יורק כל מה שחיפשתי היה לשחזר את הריחות, את הטעמים ואת האווירה של העיר הגדולה. כך מצאתי את עצמי פוסעת לעבר סושיאל קלאב - הכי קרוב שיש..." שירלי רחמים, חוזרת לניו יורק בתל אביב
יעקב אלברט מבקר במסעדה הצעירה בייגל פלייס שביישוב אפרת. העיצוב צעיר והמנות קלות אך טעימות: בייגלס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שקשוקה ירוקה ומלאת תרד, גבינות שמנת מיוחדות וסלטים טריים. באים בבוקר ובצהריים
ארז שבת, חובב רמת הגולן, מגיע לביקור במסעדת טעם הגולן שבמרכז המסחרי של קצרין. כאן הוא מוצא מסעדה חלבית וכשרה, בית קפה, חנות שמציעה מכל טוב הארץ ומבשלת בירות מעניינת. וגם נוף מרהיב, שעשוי להזכיר לכם את טוסקנה
אנטריקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח מציגה את החוויה הגסטרונומית המוכרת מהערים הגדולות בעולם. מנת הדגל היא, כמובן, סטייק האנטריקוט עם הרוטב המפורסם, אבל לתפריט יש עוד הרבה מה להגיד. גם בעסקית צהריים
אחרי שיוצאים מים המלח שואלים תמיד את אותה השאלה: איפה אוכלים? מי שמספיק, מגיע למסעדות שבחופי האזור. אבל גם מי שמעדיף לאכול בדרך חזרה למרכז, יכול ליהנות מהיצע משובח במרחק קצר מאד מכביש מספר 1: ירושלים-תל אביב
"קיבוץ כברי זכה ביתרון הגובה, בהיותו ממוקם בראשה של גבעה בגליל המערבי. הזוכים ביתרון ידעו לנצל אותו כמו שצריך..." עיינה גל, הבראנץ' המפורסמת של אדלינה – שילוב בין מטבח גלילי לים-תיכוני עם השפעות בולטות מספרד
בימים שבין המצרים מקפידים המהדרין על איסור אכילת בשר ושתיית יין, עריכת מסיבות, תספורת וגילוח. הנה כמה מסעדות שמתחשבות בצרכים הייחודיים. קפה יפו, ברקפסט ויטבתה בעיר מציעים ארוחות דגים ושאר תפריט חלבי וכשר
אנחנו מתקרבים בקושי לאמצע הקיץ, כבר רגילים לחום הכבד. עכשיו אפשר להתחיל ליהנות לעומק מכל מה שיש למסעדות להציע. בכרם זיתים, תערוכת אוריגמי חדשה, בליליות, ארוחה לילית דורסנית, ואפילו טאבולה מוציאה את הפיצות
"כל היום פינטזתי על בייגל אמריקני, או כפי שקוראים לו באמריקה – בייגל יהודי – עם המרקם הרך, הקרום המבריק והפרג. הגעתי למקום הנכון..." יעל ברקוביץ' במסע אחר הבייגל בבייגל מן החלבי והכשר בגבעת שאול, ירושלים
"המנות תמיד גדולות ומשביעות, והשירות יעיל ומחויך, עם מלצרים שיודעים לפרט את המרכיבים של כל מנה ומנה ויעזרו לך בסבלנות להחליט מה בא לך היום..." שפרה צח מלבנת עניינים בארוחת ערב בריבר נודלס בר שברמת גן
שמה של מסעדת מיט טומן בחובו הבטחה גדולה – לבשר, כמובן. משדרות הנשיא שבמרכז הכרמל הביאה מיט בשורה לחיפה - בשורת המקצועיות בהכנת בשר ובטעמים שאינם מוכרים לחיך הישראלי. ובשעת צהריים מוגשת כאן ארוחה עסקית מיוחדת
יש חומוס, יש קבאב, יש מקלובה, יש מוסחן ויש בקלאווה - כל המאכלים שאנחנו הכי אוהבים לאהוב. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות ערביות, פשוט כי האוכל טוב. וגם האווירה. וגם המחירים. וגם זה טעים. וגם כי דו-קיום קורה על הצלחת