כמו את העיר תל אביב, שאינה עשויה כמקשה אחת, גם את הברים ואת הפאבים שבה אי אפשר להגדיר בהגדרה אחת כוללת. בהיותם חלק מהמרקם העירוני, המשתנה משכונה לשכונה, מאזור לאזור, אופיים משתנה בהתאם. אספנו ארבעה, רק כדוגמה
מנות דגל איטלקיות קלאסיות הן דבר שבשגרה בשבילנו. רוב הימים שלנו אינם עוברים בלי לפחות פסטה או פיצה אחת, לכולנו יש מתכון לרוטב עגבניות מנצח, ואת הלזניה שאכלנו במסעדה בטוסקנה נזכור לנצח. אספנו כאן ארבע איטלקיות
לפעמים השמש שיוצאת החוצה ביום שישי בבוקר גורמת לכם להעדיף לצאת מהבית ולהשאיר את מלאכת הבישול לשבת בידי אחרים. נצלו את הקרניים לפני שישובו למחבואן, ובדרכם חזרה הביתה תוכלו לקנות אוכל מוכן לשבת. או בכלל
בטח אמרו לכם בפעם האחרונה שהכנתם סלט לפיקניק שאתם כבר יכולים לפתוח מסעדה. ואז הם באו אליכם לארוחת ערב וראו את המטבח המצויד והמאובזר. למי שמעוניין להפוך את התחביב לתחביב רציני יותר, אספנו לכם ארבע סדנאות בישול
קשה להפנות גב לחגיגת הסילבסטר הקלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. האווירה אינטימית, המנות משובחות, השירות מוקפד וכולם סימנים לשנה טובה. מבין המסעדות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו ארבע הצעות יוקרתיות במיוחד
ברוב המקרים מנות המזרח הרחוק שאנחנו אוכלים במסעדות בארץ הן שונות ממה שניתן למצוא בתאילנד, בהודו או בסין, ככל הנראה משום שהן מותאמות לחיך הישראלי. אספנו בשבילכם ארבע מנות מהמזרח הרחוק שייקחו אתכם רחוק
לכל מי שבוחר באוכל כשר כדרך חיים, מצאנו בשבילכם ארבע מנות כשרות בארבע מסעדות כשרות בכל הארץ. איך אתם אוהבים את האוכל הכשר שלכם? איטלקי? אסייתי? אמריקאי? מתוק? מלוח? ממלא או מרזה? על היכולות של הקולינריה הכשרה
ואם בכל זאת מחליטה השמש שהיא ממאנת לעזוב, אין טעם להתנגד לה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות (ובתי קפה) שמציעים לכם ישיבה נעימה בחוץ, בחצר, בגן או בטבע. ואם בכל זאת יהיה קר – תמיד תוכלו להיכנס פנימה. עד החורף הבא
הוא כבר ממש כמעט כאן, מה בא לכם לעשות? קנו סופגניות במגוון צורות וטעמים, השתתפו במבצעים ובתחרויות, גשו לפסטיבל הקרוב לביתכם (או הרחוק ממנו), או שפשוט תישארו בבית ותכינו את סופגניית הבית של מסעדת סקאלה
לפעמים אתם צריכים רק פינה שקטה במסעדה, שתוכלו להחזיק בה ידיים בשקט, אולי לאור נרות ואולי לאור הירח. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם אווירה רומנטית אבל גם אוכל טוב. כי תמיד כדאי לאהוב לאכול – ביחד
לפעמים צריך רק משהו קטן ליד. ליד מה? ליד הבירה. אספנו בשבילכם ארבעה ברים-פאבים-מסעדות (מה זה משנה, העיקר שיהיה שמח) שמציעים לכם בירה צוננת לסוף היום או לסוף השבוע, ובסוד נגלה, שבירה אפשר לשתות גם בצהריים
לאלו מאתנו שמתמוגגים למראה חומוס בתרד, שאוהבים את הקטניות שלהם ללא תחתית, שאוכלים ירקות כאילו היו גרעינים, שמלקקים את שיפולי הצלחת משאריות הטחינה. מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם מנות צמחוניות. רק בשבילכם
אנחנו לא מוותרים על כל מה שיוצא מן הים, ונהנים לשלוק את המולים, להרגיש את חמיצות הלימון שמלווה את השרימפס, ללעוס את הקלמארי וללקק עוד קצת את רוטב המיונז החרפרף. אנחנו גם אוהבים את הים שליד פירות הים. טיול בחוף
ארוחת בוקר. המחקרים המדעיים מכירים בחשיבותה. וגם אנחנו. מלאו את הריאות אנרגיה טרייה, תנו להבלי הקפה לחדור אל נימי נשמתכם, התחילו את היום רגוע. אספנו בשבילכם ארבע ארוחות בוקר מעולות. כדי שיהיה לכם יום נהדר
ריח הגריל לא יוצא לכם מהראש, אתם יכולים לחוש את מיצי הבשר הצרוב מתערבבים בהבל פיכם. לפעמים אתם רק עוברים ליד כדי להריח, ולפעמים גם נכנעים לפיתוי ופשוט מתיישבים לאכול. אספנו בשבילכם ארבעה גריל ברים איכותיים
אוהבים עוגות? ברור. מצאנו לכם ארבעה בתי מאפה-קונדיטוריות-מרכזי עוגות שעושים את הדבר האמתי. מוזמנים להסניף ולהריח את המקור באופן ישיר או בבתי קפה שמארחים את המוצרים המתוקים. ולמארגנים, הזמינו או קחו הביתה
לשאול חברים, להתקשר, לבדוק מקום אחד ואז עוד אחד. לשאול מה בתפריט, כמה מוזמנים נכנסים, איפה בדיוק הם נמצאים, אחר כך לבחור, להתחרט, לבוא לטעימות ולהתחרט שוב. ננסה לחסוך לכם מעט מהחיפושים: ארבעה מקומות לאירועים
מספרים כי השוקולד גורם לשחרור אנדרופינים במוחנו, מה שמשרה עלינו תחושה טובה, ויש האומרים שהוא אף ממכר. ממכורים למכורים אחרים, אנחנו שמחים להציג ארבעה שוקולדים שאנחנו אוהבים במיוחד. אם כבר להתמכר, אז למשהו טוב
קורה שאתם מתרגשים ממנה במסעדה ומנסים להבין איך הכינו אותה? לפעמים אתם מוצאים את עצמכם מחפשים בייאוש את הדבר הנכון בספר בישול אבל זה אף פעם לא זה? מצאנו לכם כמה סדנאות בישול. עכשיו תלמדו איך מכינים את זה
עם כל הארוחות המשפחתיות שאתם לוקחים בהן חלק בימים אלו, החלטנו להמתיק את הגלולה המרה עם כמה הצעות למנות ממקומות רחוקים, רחוקים כמו אסיה. איך אתם אוהבים את המזרח הרחוק שלכם? עם נודלס? אורז? סושי? הכול פה
קצרי רוח ניסינו לחכות בסבלנות לערב ראש השנה ולחגים שאחריו. בעיקר היה לנו חשוב לדעת איזו מסעדה תארח אותנו לארוחת החג, מי תפתח את שעריה ומה תציע למבקרים. היה קשה אבל הנה זה: מסעדות שמזמינות אתכם לארוחת ראש השנה
עוד מעט נגמר החופש הגדול ואתו מתחילים החגים. תשכחו מהאריזות המוקפאות ומהממתקים לארוחת הצהריים. אספנו בשבילכם ארבעה מקומות שמציעים לכם אוכל ביתי, כדי שתוכלו לאכול ארוחה ביתית ולהרגיש בבית גם אם אתם בחוץ
הבצק כבר מזמן אינו עניין של הישרדות אלא של טעם, וטעם טוב. בין אם אתם חסידי מאפי הגבינה ובין אם אתם חוטאים בשוקולד, בין אם אתם אוהבים לחם מלא ובין אם דל קלוריות, מצאנו לכם 4 מאפים (ועוד כמה) שתשמחו לטעום
אזהרה: הכתבה הבאה אינה מיועדת לצמחונים. ואחרי שהזהרנו, להלן ארבעה סטייקים לאנשים שאוהבים אותם. לאנשים שמתענגים על הצריבה הקלה על הגריל, לאנשים שריח הבשר המעושן לוקח אותם רחוק. ועם הצמחונים, הפעם, הסליחה
ולכל מי שעייף וכבר אין לו כוח לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול, ולכל מי שעסוק וכבר אין לו זמן לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול. ולכל מי שמאד אוהב את הבית שלו וכבר לא יוצא ממנו, גם לא בשביל לאכול – 4 מסעדות, 4 משלוחים