שמחים להכיר, מסעדות חדשות: Anabel's היא ביסטרו-בר חדש עם נגיעות מהמזרח הרחוק בשדרות רוטשילד, תל אביב. בנג בנג מריה היא מסעדת קונספט חדשה בהרצליה פיתוח שמציעה תפריט עשיר על טהרת בצק פיצה דק
"שבעה שרימפס גדולים מוגשים על צלחת מעוטרת ברוטב בלסמי כמהין, עם סלט ירקות מיוחד ומעניין: עגבניות, לימון כבוש, בצל סגול, בצל ירוק ונבטים..." גיא סופר מנסה את לה פרובינציאל החדשה שבמושב גיאה הסמוך לאשקלון
"השעה אמנם קצת משונה, אך הולמת את נושא הסיור - אמנות בלתי חוקית..." שירלי רחמים משתתפת בסיור "גרפיטי בדרום העיר" של העמותה לתיירות תל אביב ועל הדרך הצבעונית ממליצה על שתי מסעדות בפלורנטין
אחת טבעונית, אחת שמרנית, שניים שמעדיפים דגים, אחד שאוכל הכול חוץ מדגים, בת דודה מאמריקה וסבתא בת 85 – הפמליה של שפרה צח מוצאת את מבוקשה במסעדת מקום בלב שברעננה – בגלל האוכל, בגלל האווירה ובגלל הגן המקסים
"התלבטנו מאד, מכיוון שההמבורגרים העסיסיים קרצו לנו מכל עבר, ובכל זאת, פילה הבקר זכה בבחירתנו. ליתר דיוק, דובר במדליוני פילה בקר ברוטב קברנה מתקתק ואיכותי שהונחו על מצע פירה..." שירלי רחמים בלופט, ראשון לציון
לאלו מכם שלא הבינו: מדובר בימים הטובים ביותר לביקור בים. לא חם, לא קר, וכל האנשים שפוחדים מהסתיו יהיו במקומות אחרים. בשביל מי שלא מוכן לקחת את הסיכון, שמעדיף לראות את הים מרחוק – מסעדות עם נוף לים
זנזרה הוותיקה בלב נווה שאנן שבחיפה מציעה גם היום אוכל איטלקי, אווירה אותנטית ומקום מפגש מקומי. התפריט כולל ארוחות בוקר סיציליאניות, פסטות במבחר רטבים, מנות עיקריות עסיסיות וקינוחים מרגשים. ובצהריים – ארוחה עסקית
בימים שבהם דווקא השמש מכל האלמנטים מחליטה להפסיד למזג האוויר הסגרירי במשחק המחבואים העונתי, שווה להסתובב באזור נמל יפו, שהאפרוריות יפה לו. ריח מים מלוחים, סירות דייגים וגם שוק נמל חדש - מדריך למסעדות בנמל יפו
בביקור האחרון של המדור בטבריה, האוטו נאלץ להקיף את הכינרת בחיפוש אחר ארוחת הצהריים, שמצדה רק הלכה והתרחקה. לא שיש לנו משהו נגד נוף הגליל והגולן, ובכל זאת, רק בגלל הדלק, אספנו בשבילכם כמה מסעדות בטבריה
Movieing Bakery הוא בית מאפה וקפה חדש בצומת הרחובות דיזינגוף וירמיהו, ו-Tea Party הוא בר משקאות ודים-סאם חדש בשדרות שאולך המלך, מאחורי בית אמריקה. תל אביב, תתחדשי
אפשר לומר שהעונה התחילה, ולפיכך הגיע הזמן לנצל את מזג האוויר הנהדר ולצאת לטיול. הגליל המערבי, כמו תמיד, הוא יפהפה, וגם מציע הרבה מסעדות. כדי שלא תישארו רעבים, קבלו המלצה לכמה מסעדות בגליל המערבי, צאו לדרך!
"מה שבאמת העלה את המנה הזו רמה אחת למעלה הייתה ביצת עין עם קמצוץ עמבה: למגע המזלג, חלמון הביצה כיסה את שקדי העגל וחלק מהירקות הקלויים, והוסיף צבע, מרקם וטעם..." יונתן שטרנברג, מלה ביסטרו, עין כרם ירושלים
ספיישל סוכות במסעדת אוליב ליף בתל אביב עם מנות מיוחדות ממטבח השף צ'רלי פדידה. ג'אז, פירות ים ויין במסעדת באבא יאגה תל אביב, וארוחת סוכות משפחתית בגואטה שביפו – החג הגיע למסעדות
ביום שבת ייפתח פסטיבל הסרטים הבינלאומי ה-28 בחיפה. חובבי קולנוע שכמונו, חברנו למסעדות רבות בעיר, והן מצדן מציעות לכם מבצעים מיוחדים בתקופת הפסטיבל, שיימשך עד ל-8 באוקטובר. לפניכם המלצות לסרטים ולמסעדות
"אמנם במחוזותינו אין הרבה רווח כשאתה לא גנב, ובכל זאת, כדי שנוכל לגדול ולהתרחב, התחברנו שוב, עמרי טוייסטר שותפי הנפלא ואני, ופתחנו את קונחו, שהיא מסבאה קטנה והגונה..." איתמר מישור ועמרי טוייסטר, תל אביב
השף לורנזו שהגיע מנאפולי מכין במטבח של פסטה פקטורי בחיפה פסטות, בשרים, פירות ים וגם אופה פיצה ולחם בתנור. יש לנו עוד יומיים לפני יום כיפור, מספיק זמן בשביל לאכול ארוחה עסקית שהיא גם משתלמת וגם כמעט כמו באיטליה
"זהו מקום קטן ומתוחכם שמתרחב בהתאם לביקוש, מחבק אליו את העוברים והשבים שמחפשים ליהנות מהאווירה הירושלמית הקסומה ששוררת במרחבי הרחוב, מתמלא כמו צג רדיו דיגיטלי בהתאם לעוצמת הדציבלים..." ענבל גרזון, בולינט ירושלים
זוכרים את מנהג סוכות? את הלולב ואת הכוכבים שנשקפים מבעד לחרכי הסכך? בקרוב יעברו שומרי המסורת את צום יום כיפור ולאחריו יניחו יתד ראשונה בסוכה. אנחנו, לעומת זאת, רוצים להציע לכם כמה מסעדות עם סוכה
"העברנו הילוך עם שקדי עגל אה-לה-לארא, שנצרבו על מחבת ואחר כך נצלו במידה מדויקת, ועוד לפני שהגיעו לשולחן הוקפצו קלות עם עגבניות שרי, קונפי שום וגרגרי חומוס חמים בסגנון מסבחה..." יונתן שטרנברג, לארא בירושלים
"אני לקחתי מנה מעניינת לא פחות של 'קיאנטי קוטלטה', קציצת בקר עסיסית ומרשימה בגודלה שהונחה על מצע פירה ברוטב יין קיאנטי אדום סמיך..." שירלי רחמים חוזרת למסעדת סזאר שברחובות – פרץ של נוסטלגיה ורומנטיקה
חזרנו, חלקית וזמנית, לשגרה, והבאנו הצעה לארוחה עסקית. מסעדת סופיה שוכנת במלון ענבל שבירושלים, ומשם היא מביטה בגן הפעמון ובחומות העיר העתיקה. היום ומחר (רביעי וחמישי) תוגש כאן הארוחה העסקית המסורתית
"אבל המנזוני, נתחי פילה בקר מעוטרים בשקדים שהוגשו עם בצל, בטטה קלייה בגריל ותוספת של רוטב ויניגרט. וואו..." עופר פרוסנר איטלקי באמורה מיו תל אביב
עוזי בשן מגיע לביפ ביער שמושב יערה שבגליל המערבי, ונהנה מאירוח ביתי של הבעלים – גילה. מתחילים בעשרה סלטים שנפרשים על השולחן, עוברים לחציל קלוי מכוסה בבשר טלה טחון, ממשיכים עם פלטת בשרים, ונזכרים בבית סבתא
עזבו אתכם מהעוף בפירות יבשים של הדודה, תשכחו מהמתכון לסלט המיונז שקיבלתם מהשכנה, אל תחשבו אפילו על הצטופפות בשוק בערב החג. אספנו בשבילכם כמה מסעדות שמציעות לכם אוכל מוכן לחגים – פשוט תניחו על השולחן
תמיד חלמתם להשאיר מאחור את שולחן החג בבית של הדודים ולאכול ארוחת ערב רגועה במסעדה? מצוין, כי יש מי שמגשים את אותו החלום להרבה אנשים כמוכם. אספנו בשבילכם מסעדות לערב ראש השנה