"אחרי שטעמתי מגוון גדול מאד של מנות וגם הערכתי את עניין העקביות, אני יכול להגיד בפה מלא שזוהי אחת המסעדות הטובות בעיר..." יונתן שטרנברג חוזר למסעדת החצר של השף מוטי אוחנה בירושלים
"הריזוטו, שהיה אל-דנטה, תובל בזעפרן ובעלים טריים, והורכב כמגדל בלב הצלחת כשבראשו חצי סרטן מהביל שהפיץ ניחוחות ים..." דן תורן חוגג יום הולדת לבת זוגו במסעדת טורקיז שבמתחם סי-אנד-סאן בתל אביב
ארוחה חלבית משובחת, מהסוג שנהוג להכין בדיוק עכשיו. אספנו בשבילכם מתכונים משפים וממסעדות. דגים על מצע פטריות? כדורי לבנה ממולאים? פאי לימון? יהיה טעים
איזו מסעדה מכינה לכם ערב גבינות, טאפאס, קישים ויין ואיפה תוכלו לקנות עוגות ומאפים לחג? אספנו בשבילכם המלצות למסעדות ולקונדיטוריות, כי זה החג שלכם
השף איל לביא ממסעדת רוקח 73 יחד עם ייננית יקב דלתון נעמה סורקין הכינו לכם הצעה מיוחדת לארוחת שבועות שכוללת מנות חלביות עם היין המתאים להן. המנות והיינות מוגשים במסעדה, ואתם מוזמנים
גיא סופר-זמרני מבלה את אחד הערבים הקרירים שהפתיעו אותנו השבוע במסעדת השף ויסטה שבחוף אשקלון. פיש & צ'פס ברוטב טרטר, גיוזות עוף, כבדים שיכורים, נתח גדול של סלמון וקוסמוס לקינוח. מול נוף הים, זו הייתה ארוחה מושלמת
אדם בר (אין קשר משפחתי לננה בר) עונה לשאלת הקורא מראש פינה על המסעדה הכי רומנטית בתל אביב: "כן, שווה בהחלט להתנייע ולנסוע כל הדרך לתל אביב רק בשביל הכבד הקצוץ הזה"
ענבל גרזון, שאף פעם לא הייתה בדרום אמריקה, מגיעה למסעדת לה בוקה שבמושבה הגרמנית בירושלים כדי לעשות תיקון קולינרי. כי עם גווארנה, אינצ'לדס, טורטייה, סטייקים ארגנטינאיים וצ'ורוס אי אפשר להתווכח
"מדובר בסטייק האנטרקוט של המסעדה שעליו מתיישב אחר כבוד כבד אווז שעשוי מושלם..." עופר פרוסנר מגלה את האמת שמאחורי המיתוס, תל אביב
מה קורה במסעדות ביום העצמאות? מי על המנגל ומי על הבירה? הנה כמה המלצות
יוצאים החוצה אל מרחבי המנגלים? קחו אתכם כמה מתכונים ליום העצמאות שאספנו בשבילכם משפים וממסעדות. מהזיגוג לאנטרקוט ועד הירקות שליד ההמבורגר
אביב הגיע, פסח כבר לא כאן, אבל את מקומן של הקדירות הכבדות במסעדות כבר מחליפות מנות דגים קלילות יותר. הבאנו לכם חמישה מתכונים לארוחת דגים, מבית היוצר של השפים שלנו. ותודה על הדגים
גיא סופר זמרני אוכל ארוחת יקיניקו במסעדת יקיניקו טנקה שבהרצליה פיתוח. "ארוחת העשור" מוגשת כאן למביני דבר כבר שלוש שנים, ובהצלחה מרובה. שווה לכם לנסות
"המנה התאילנדית המעולה קרויה גנג קייאו וון גאי, או בעברית: תבשיל חלב קוקוס עם נתחי עוף, חצילים, רוטב קארי ירוק ובזיליקום..." שפרה צח חוזרת אל מסעדת הסינית האדומה בתל אביב, יותר משלושים שנות פעולות
"את הסלמון, שמגיע טרי מסקנדינביה בטיסה פעמיים בשבוע, צלו על הגריל, עם נגיעות מתקתקות של ריבת בצל. את הטריות אפשר היה להרגיש על קצה הלשון..." שירי שקד, מסורת טעימה ששומרת על רמה גבוהה במסעדת נחלים, גדות נחל החצבני
לא מתכוונים לנקות, לטחון ולבשל לחג? לשמחת כולנו, קבוצה מובחרת של מסעדות ומעדניות מכינות לנו אוכל מוכן לחג. רק לבוא ולקחת
הצעות לטיולי פסח מעניינים, המשולבים במסעדות טעימות. מטיילת תל אביב דרך רחוב הנביאים בירושלים ועד למרגלות הר חרמון
"האחת מהים והשנייה מהכפר: פילה דג לברק עשוי על פחמים, שהוגש על מצע ירקות צלויים, ופילה בקר שהוכן בדיוק מושלם, עם נגיעות עדינות של פורט מצומצם, ולצדו פירה מבטטות ותפוחי אדמה ירושלמיים..." דן תורן, חנדלה, גבעת חן
"בפדרו מיישנים בעצמם את הבשר, ומלאכת המרכבה של שלל הטעמים והמרכיבים היתה כל כך מוצלחת, ששמחנו שלא בחרנו בסתם סטייק, שלא היה מביא לידי ביטוי את היצירתיות של השף ומזכה אותנו בעושר הטעמים הזה..." אדם בר בחופשה באילת
"אבל השאלה החשובה היא איך האוכל? זו שאלה מצוינת, וכמוה גם האוכל..." עופר פרוסנר אוכל במסעדת בוקצ'ו שבפינת הרחובות הירקון ופרישמן בתל אביב, וגם מביא לכם את היוטיוב עם המתכונים המיוחדים של ניצה
שפרה צח ובן זוגה הסקפטי אוכלים "יופי של ארוחה" במסעדת רונימוטי שברחוב מאזה, תל אביב. ביום שני הקרוב, 11 במארס, תארח רונימוטי את השפית מרגרט תייר לארוחה יחידה מסוגה שמשלבת את כל טעמי אגן הים התיכון
"ראשית – כרוב על פחמים הוא מעדן מפתיע, למי שעוד לא פגש. כשהוא פוגש קלמרי טרי ועסיסי, ורוטב שיש בו חמיצות של יוגורט וחרפרפות של שאטה – הם מתאחדים למנה עשירה ומסעירה..." אדם בר מגיע לברטי בקינג ג'ורג' תל אביב
"אם בראשונות שם המשחק הוא שילובים, בעיקריות שלנו יש שחקן אחד. הבשר. כל אחד מאתנו מקבל מגש עץ רבוע ועליו נתח בשר עבה ומעורר תיאבון, ולצדו עצם-מח עם כפית כסף קטנה, להוצאת התוך הטעים..." שפרה צח חוגגת ברפאל, תל אביב
"נתח עבה ובשרני בהכנה מדויקת ובתיבול מינימליסטי, שמקיים דואט הרמוני עם המצע הארומטי שמתחתיו..." שפרה צח בארוחה ש"באופן נדיר הייתה מעולה מהביס הראשון של המנה הראשונה ועד הכפית האחרונה של הקינוח..." – דלאל, תל אביב
"אם יבואו טורקים לארץ, אקח אותם לפאשה. בינתיים אני הולך בלעדיהם. יותר אוכל בשבילי..." עופר פרוסנר אמנם משתדל לא להתעסק בפוליטיקה, אבל בשביל אוכל טורקי משובח הוא מוכן ליחסים דיפלומטיים עם פאשה בתל אביב