"זה מסוג המקומות שמגיעים אליו קבועים, ואם תשתה מספיק גם אתה תהיה קבוע..." עופר פרוסנר מעביר ערב במחילת הארנב מארץ הפלאות של עליסה, או בשמו השני - זאייצ'יק, שברחוב נחלת בנימין, תל אביב
ענבל גרזון טועמת בירות חדשות בהכנה ביתית במסעדת מעלות שברחוב מעלות בירושלים: "אצלנו, הכול נעשה פה במקום". ומה ליד הבירה? טאפאס, טאפאס, טאפאס. אל תפספסו
יובל בלנקובסקי כבר עבר את ליל הסדר בהצלחה, ועכשיו הוא יוצא לטיול בחיק הטבע, ולא שוכח להבעיר את המנגל. לא תשתו אתו יין?
לכבוד חג היין הישראלי, 4 כוסות ושיהיו בסטייל. יינות מומלצים במיוחד לפסח 2013 מאת יובל בלנקובסקי
"אנחנו חיים בתרבות ציניקנית, והתגובה הראשונית שלי ושל העורך הייתה לבטח סרקסטית. אבל אז מצאנו את עצמנו מוחאים כפיים ומצטרפים לריקודים עם שאר המבלים..." עופר פרוסנר מוצא את הפאנץ' ליין של הפאנץ' ליין, תל אביב
"מעוצב בקלילות אך בסטייל חוצה יבשות, מכיל את כל הטוב שבעולם הברים ונטול יומרות מתועשות שמוצאים במגה-ברים תל אביביים ממוצעים..." דן תורן מעביר ערב במידלטון שבאם המושבות, פתח תקווה
איזה בקבוק תפתחו בדקה לחצות? מה תביאו אתכם הפעם למסיבה? ומהו המבעבע הלוהט של 2013? יובל בלנקובסקי עם המלצות ליינות מבעבעים לסילבסטר 2013
"תפריט האלכוהול המיוחד לערב הישראלי מבקש ממך להחליט איזה מין ישראלי אתה... קובי ואני כבר ידענו. אני מהרגישים והוא ישראלי אמתי..." אורלי פרש-אזולאי מעבירה ערב ישראלי שמח בשף-בר אלתרמן שבחיפה
אם החלל קטן ונעים וכולם מצטופפים ליד הברמן – זהו בר מצוין לבלות בו גם את הימים הקרים ביותר בחורף. אספנו בשבילכם ארבעה ברים חורפיים
יובל בלנקובסקי מביא לנו הפעם המלצות לחורף ולחג החנוכה – שמביאים אתם הזדמנות מצוינת לשתות יינות אדומים כבדים ואיכותיים, שמתאימים לתבשילים חורפיים ולקדירות. בחנוכה הזה כדאי להגיע ליקב טוליפ שעורף פעילות מיוחדת
גיא סופר מגיע למייקס פלייס, סניף הרצליה. חשוב שתדעו שיש מוסיקה, חשוב שתדעו שיש סטנד-אפ, חשוב שתדעו שחלק מהמלצריות דוברות אנגלית, חשוב שתדעו שיש יופי של אלכוהול, אבל הכי חשוב – שתזמינו את הצ'יפס עם הגבינה והבייקון
בדיוק על התפר שבין אמצע השבוע לסופו, אפשר כבר להתחיל לשמוח, ולכן לפניכם המלצות למסעדות יין. מה כבר יש לכם לעשות שם? נכון, לשתות עוד יין, ולאכול הרבה אוכל טוב. תיהנו.
ענבל גרזון מבקרת בלינק שבירושלים – שילוב מושלם בין מסעדה, גן ובר, שאת כולם אופפת אווירה משפחתית חמה. בין קוקטייל ליין, מוגש כאן גם תפריט עשיר, שכולל הכול מרביולי נימוח ועד "קציצות לאה"
המסקנה הנחרצת של איתמר מישור, מבעלי הזאייצ'יק בתל אביב, היא שכולנו צריכים להיות חברים. ולמה? כדי שהבירה תעלה לנו פחות. קוקה קולה, מאחורייך
לכל כיפור מוצאי כיפור, ולכל מוצאי כיפור חג סוכות. יובל בלנקובסקי ממליץ על יינות לחג, שבמקור ציין את חגיגת הקציר והבציר היהודית, וגם ממליץ על יינות טובים שילוו את המנגל העונתי שלכם. חג שמח
לקראת ראש השנה, יובל בלנקובסקי מוסיף עוד ארבעה יינות שהם "הראש" – מובילים בקטגוריית המחיר והסגנון שלהם. שתו בשמחה ושנהיה לראש בכל השנה כולה
לפי חכמינו, מה שאדם עושה בראש השנה הוא סימן לשנה כולה. מכאן שמי ששותה יין טוב בראש השנה, ישתה יין טוב כל השנה. טור זה מוקדש ליינות מיוחדים – בעלי איכות יוצאת דופן ביחס למקובל בשוק הישראלי – שנשתה כמותם כל השנה
"ליד הבר נמצא גם ארון נעול ומאובטח שבו נמצאים קוניאקים שכוסית אחת מהם עולה כמו חודש שכירות בתל אביב..." עופר פרוסנר והיפה מגיעים בתחבורה ציבורית לפתח תקווה, שם הם נהנים מהקום איל פו של אוסקר ווילד
חברים מעל גיל 29, סטודנטים עמוסים, חנונים, סנובים, מיזנטרופים ואלכוהוליסטים יקרים: איתמר מישור והזאייצ'יק (נחלת בנימין, תל אביב) חוגגים שלוש שנים ביום ראשון, 26 באוגוסט. שיהיה במזל
שפרה צח מגיעה להשקת יינות 2012 של משק היין הנס שטרנבך, השוכן בגבעת ישעיהו שבעמק האלה. ולמה זה חשוב? כי את יינות המשק לא תוכלו למצוא בחנויות או במסעדות, כך שכדי ליהנות מהם תצטרכו להגיע היישר למקור
יובל בלנקובסקי מציע הפעם לכל מי שמעוניין להיכנס לתחום היין לבקר במרכז החווייתי החדש של יקבי ברקן. ועוד חדשות: "אנה" של יקב דלתון, "כרמל ריזלינג" של יקבי כרמל ו"מרלו רזרב 2008" של יקב פלאם. שלא תהיו צמאים
כל הדברים היפים שמתרחשים בחשכת הלילה של תל אביב, על פי איתמר מישור, ע"ע זאייצ'יק בר קטן: "...האם מי שאינו יצור טורף או בעל חיים שזקוק לאפילה כמחסה, ובכל זאת בוחר לחיות בלילה, נדון לכישלון?..."
"'זה יקב בוטיק והיין הוא יין בוטיק.' 'אחי מייצר את זה בממ'ד בדירה בראשון לציון, זו בירת בוטיק' 'השירות פה הוא לא כמו במסעדה רגילה, זו מסעדת בוטיק'..." פלצנות? תירוצים? טרנד? איתמר מישור (בר זאייצ'יק) על יקבי בוטיק
אם אתם הייטקיסטים שעובדים בבניינים הגבוהים, אם רק הגעתם לפגישה משמימה ומעוניינים לשחרר קיטור, או שאתם לפני או אחרי הופעה בזאפה רמת החייל, אתם חייבים לשתות משהו. אספנו בשבילכם המלצות לברים ברמת החייל
מה בין זיכרון יעקב, אזור הכרמים המסורתי של ישראל, לבין מומחה הוויסקי ג'ים מורי? יובל בלנקוסקי ממליץ על יינות קלילים לעונת הקיץ וגם מסביר כמה דברים חשובים בקשר לוויסקי: "לנו נותר לטעום, להעמיק וליהנות"