''השמחה הושלמה כשלשולחן הגיעה מחבת רוחשת ועליה סטייק אנטריקוט רחב מימדים, מידיום בדיוק. לידו הונחה צלחת ובה שש צלעות עדינות שחומות וריחניות...'' זיו תפוז בחר לנסוע לצפון הרחוק עד למושב נטועה ושם פגש לראשונה את פינוקיו
בארבעת סופי השבוע שבין ה- 20/2 וה- 14/3, מתקיים פסטיבל יואב-יהודה. עשרות בשלנים יפתחו שולחנות עשירים במאכלים אתניים ממטבחן של העדות השונות. בנוסף לחוויה הקולינרית, מגוון אטרקציות לילדים, מפגשים עם אמנים ועוד
''בעזרת כמה שאלות מדויקות וענייניות הבין סשה מה בדיוק אנחנו מחפשים ובו במקום המציא עבורנו קוקטייל מיוחד, שיענה על דרישותינו המדויקות...'' נדב אבידן וחברתו התאהבו בקארמה בראשון לציון ובקוקטייל שהכינו במיוחד עבורם
''הזמנתי קלמארי מטוגן וקיבלתי צלחת גדושה בכל טוב מהים. שפע של טבעות קלמארי פריכות וטעימות שטוגנו בדיוק למידה הנכונה ותובלו היטב עם רטבים נחמדים ולימון סחוט מעל...'' דניאלה בן משה חיממה את הלב והבטן ב - YBAR
''פילה הדג הגיע רך, חם ומצופה במעטפת דקיקה של בצק, טעמו היה עדין וריחו נפלא. אמא התענגה על ארבעה השיפודים בשרניים בטעם חמוץ מתוק...'' שירי טוב יצאה לבלות עם אמה בלמה!לא והבינה למה אמה אוהבת כ''כ לאכול במסעדות
''הלזניה הוגשה רותחת ומעלה אדים, הגבינה המותכת גלשה ובעבעה בקולות מפתים. עלי הלזניה היו רכים וטריים והחזיקו בתוכם רוטב פיקנטי של שמנת ועגבניות בליווי פסטו...'' שירי טוב החליטה לצאת מהפוך החם וללכת לאכול בלה לזניה
''עוגת הגבינה נטפה קרמל עשיר והייתה עטופה במוס קרמל אשר נטרל את טעמה המתוק של הגבינה. הכל הוגש על מצע וניל מתוק...'' מיכל אדר ביקרה בבית חרושת לעוגות בסן פרנסיסקו, ומלבד העוגות גילתה עולם שלם של טעמים וחוויות
תמרה הינה מסעדת ביסטרו בסגנון צרפתי ים תיכוני בת''א, המעוצבת באווירה חמימה וביתית ומציעה עסקית ערב ב- 89 ₪ לאדם. בכל מוצ''ש מתקיימת הופעת ג'אז באווירה אינטימית. עסקית ערב כולל: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה
חג הולנטיין יערך ביום שבת, אך השנה אנו נתחיל בחגיגות כבר מיום חמישי. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות שונות ברחבי הארץ המציעות תפריטים מפתים ומעוררי חשק. אז מה תבחרו? פטה כבד אווז עשיר או אספרגוס עם קשיו ופלפל אהבה?
''אוהבי הקדרות מבשלים אורז מבושם, נזידי עדשים ותבשיל חומוס ותפוחי אדמה. אוהבי האפייה לשים בצק לצ'פאטי – לחם הודי המזכיר מצה...'' יעל עפר השתתפה בסדנת בישול הודית באננדה ונהנתה משלל צבעוניות וטעמים הודים מסורתיים
ולנטיין ידוע בעולם כחג של כרטיסי ברכה, זרי פרחים, לבבות שמנמנים, דובונים, והכל בצבעי ורוד ואדום מתנצנצים. חיים גן מציג: אופציה ''לבנה'' לולנטיין. חיים גן הוא מומחה ליינות וכהלים ומציע אלטרנטיבה לחגיגות הולנטיין של שנת 2009
''פלטת הגריל הגיעה לוהטת והכילה מבחר נאה מהגריל. צלעות כבש רכות, קבב ביתי רך במידה ומתובל בנדיבות, שיפודי כבש, פרגיות ונתחי כבד צלוי...'' זיו תפוז התארח בדה אוליב טרי וגילה איך שלוש דתות יכולות לחיות בשקט ובשלווה
''פתחנו עם קימצ'י מירי – גרסה של מחמצים קוריאנים עזי טעם, המשכנו בצ'ימיזי - חביתיות ברוטב סויה ובצל ירוק ובפלטת ברזל לוהטת שבה געשו נתחי סלמון, סקאלופס, קלמרי ושרימפס...'' אדם בר גילה את המטבח היפני ב יקיניקו טנקה
''לקחנו 2 גליליות גלידה. מדובר בגלידה איכותית, עטופה בוופל, ומהצירוף הפשוט של השניים נוצרת חוויה כ''כ מהנה, שהיינו צריכים לעצור את עצמנו מלקנות כאלה הביתה...'' נדב אבידן ביקר במרכז העוגות והתענג על כל עוגה ועוגה
''הצלחת שלי נראית ישראלית ביותר. מישמש של קצת מכל דבר. אני בוצעת מהלחם וטובלת בשקשוקה החמה, ממשיכה אל האנטי פסטי עם הגבינות. שילוב מנצח...'' רותם רוזן נהנתה מבראנץ' מפנק של יום שישי בחטאים מתוקים
''דרך נפלאה לסעוד בזול, היא לערוך קניות בשוק המזון הצבעוני - לה בוקריה, תמצאו שם את כל סוגי המזון שיעלו בדעתכם...'' ליאורה חוברה ביקרה בברצלונה וחזרה עם אינספור המלצות וטיפים מעשיים, איך להוציא את המיטב מברצלונה
מסעדת הפעמון ממוקמת בישוב קהילתי שריגים/ לי און, דרומית לבית שמש, בלבו של עמק האלה. הפעמון מתמחה בבשרים ובתבשילי קדרה, ומציעה עסקית צהריים במחיר 69 ₪ או 82 ₪. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית ושתייה
פסטיבל ''שבוע טעמים בעמקים'' מתקיים ב- 8-14.2, ומשלב בו אינספור אטרקציות. בפסטיבל משתתפות מיטב המסעדות המציעות תפריטים אטרקטיביים. שפרה צח השתתפה בפסטיבל, וממליצה לקחת את הילדים לכמה ימים של כיף
כמו בכל חג יהודי מסורתי, נושא האוכל חשוב לא פחות מחגיגת החג עצמו, וט''ו בשבט מספק לא רק חגיגה לאילנות אלא גם מנהג טעים ומתוק של אכילת פירות יבשים. לפניכם ארבע מסעדות החוגגות את החג בדרכים שונות ומיוחדות
בכל שנה, לקראת חג ט''ו בשבט, אנו נזכרים בסגולות המיוחדות של הפירות היבשים. כזכור, הפירות היבשים בעלי ויטמינים רבים ונוגדי חמצון המחזקים את הגוף. לכבוד ט''ו בשבט אספנו טעמים וכלים הקשורים לפירות יבשים
''בחרנו במדליוני פילה ובסלמון. את המדליונים ניתן היה פשוט להניח בפה ולתת להם להתמוסס אט אט במורד הושט. הסלמון נעשה על הגריל והוגש על רטטוי לא שגרתי....'' אדם בר, הגיע בליל חורף ליוליה על הבר והופתע לגלות צד חדש בנמל
''בצלחת גדולה שהונחה על שולחננו, קיבלנו פילה לברק שהוגש ברוטב לימון מלווה בשורשים צלויים בתנור. בשרו הלבן הוכן בידי טבח קפדן ודייקן...'' זיו תפוז יצא לנקות את הראש ולחפש משהו אחר, הוא מצא אותו במסעדת בת האיכר
בממלכתו של לאונידס, מטעמים לכולם. למלכות שבנינו אפשר לקנות את הארמון החלב, פרלין שוקולד מריר בעל ארומת קפה חזקה שרכות הנוגט הנימוחה בפה ומבליטה את קראנצ'יות האגוזים...'' שיר כידן התמכרה סופית לשוקולד בלאונידס
''הרגשתי אושר צרוף כשהשף ביקש ממני לעסות את נתח האנטריקוט עב הבשר ביחד עם שמן זית, ומשם לקחת אותו באהבה אל רשת הגריל...''אדווה גן סתיו הרגישה באימפריית הבשר כאשר השתתפה בסדנת קרניבורים בפודסטפס
''הטאפאס השלישי היה להיט! כיסוני פילו ממולאים בפטרייה צרובה וגבינת עיזים נמסה. מעל הכיסונים ניגר רוטב דבש וחרדל, איזו תעוזה...'' אורלי פרש אזולאי בילתה בצהרי היום בדיווינו, בית קפה בעל היסטוריה ענפה וסיפורים מעניינים במיוחד