''מהטעימות הספורות שהורשיתי לטעום, נתקבל הרושם שמדובר במנה לא קונבנציונאלית. פירות הים היו עשויים כהלכה והרוטב השתלב בהם בצורה הרמונית ומפתה. מנה זו מהווה עילה לחזור למסעדה...'' נדב אבידן החליט ליזום ערב רומנטי בשה רומי
''תבשיל הכבש היה צהבהב וריחני, בשר הכבש היה רך ותערובת התבלינים של התבשיל לא הותירה ספק כי מדובר במנה שמייצגת את תרבות המטבח ההודי...'' יובל בלנקובסקי ביקר באלמורה והרגיש את תרבות וטעמי הודו קרוב לליבו
''כל המנות שהוכנו בסדנה הן מספרה החדש של פיליס: חומוס מעדשים אדומות, סלט עדשים ים-תיכוני, גבינת פטה וזיתים, קישואים ממולאים בקינואה ועוד...'' נעמה הלוי פגשה את כוהנת הבריאות, פיליס גלזר, בסדנת בריאות חווייתית בספייסס
חגי אברהמי הוא ''השף הגבוה''. שתי האהבות הגדולות בחייו הן אוכל ואנשים, ולכן החליט לשלב ביניהן. מלבד היותו שף (וגבוה -2.00 מ'), חגי מעביר הדרכות וסדנאות בישול, מספר שאם לא היה שף היה צוללן וחושף מתכון מעניין במיוחד
''בתוך רוטב השמנת הסמיך שחו פטריות טריות משני סוגים, ומעל לכל הונחו גילופים רחבים של גבינת פרמז'ן ריחנית...'' דניאל לוין וחברתו בחרו ללכת למסעדת ברדו. מלבד ארוחה דשנה, הם יצאו גם עם שקית מלאה בלחמים חמים
''לעיקרית הזמנו פוטומאקי, רול רחב – צמחוני, עם טמאגו (חביתה יפנית), אבוקדו, מלפפון, גזר וקנפיו, ואורמאקי עם טונה, טמפורה, מלפפון, גזר ואבוקדו בציפוי שומשום...'' מיה בר הגיעה למושי מושי וגילתה שיש יתרונות בתקופת מיתון
''המסעדות, המצויות במבנים משוחזרים ומגישות מאכלים מקומיים, גאות במיוחד להגיש את הקסולה – גולת הכותרת המקומית. הקסולה הוא אחד המאכלים המאפיינים את האזור...'' ליאורה חוברה מספרת על חוויותיה מקרקסון בדרום צרפת
לופט היא מסעדת תרבות, בשר ויין איכותית, שבראשה עומד השף אלדד דהן, המתמחה בטיפול בבשרים. הלופט מציעה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, שתייה קלה או יין הבית ושתייה חמה ב - 46 ₪
מתכננים אירוע חשוב? לכולם ידוע וברור שהחלק החשוב ביותר באירוע הוא האוכל וכדאי שיהיה משובח ואיכותי. רכזנו עבורכם ארבעה ספקי קייטרינג המתמחים בסוגי קייטרינג שונים, שידאגו שהאורחים שלכם לא יפסיקו לאכול ולדבר על כך
''אני לוקחת לעצמי ארוחה מפנקת של פלטת סלמון מעושן, על מצע עלי בייבי וכדור גבינת שמנת, יחד עם בייגל אחד מחיטה מלאה ואחד בציפוי בצל...'' שפרה צח מספרת איך מתמודדים ומפנקים נערה בגיל ההתבגרות. התשובה: כרמליס בייגל
''לא הספקנו להגיד ''פטרוזיליה'' וכבר הונחו על שולחננו פיתות חמות וצלחת סלטים המורכבת מסלסת עגבניות, חצילים בטעם כבד ובורגול מתובל בפטרוזיליה טרייה...'' נטלי רז ביקרה בפטרוזיליה וגילתה דברים חשובים על התבלין המוכר
''המרקים הגיעו לוהטים ומהבילים. התפנקנו ארוכות על המרק תוך השתאות על הזמן שעבר מיום הולדתנו הקודם, עד שהגיעו המתאבנים - אגרול, וון טון וסלט סיני...'' אורלי פרש אזולאי וחברתה יזכרו לאורך זמן את חגיגת יום ההולדת ביאן יאן
''תפסנו שני כיסאות על הבר, כי ידענו שמטרת הביקור היא להטביע את יגוננו. אור ציין לטובה את הנוף הנשי ואני התרשמתי מכך שאין עשן סיגריות בפאב ואפשר לנשום...'' דניאל לוין יצא לחגוג את סיום הסמסטר העמוס בבלגו בר בכ''ס
יקב רמת הגולן, היקב בעל המסורת הארוכה ביותר בארץ של ייצור יינות איכות, מוציא בכל שנה לשוק קברנה ומרלו מסדרת ירדן, הסדרה הגבוהה ביותר של היקב. יובל בלנקובסקי חקר וטעם את יקבי רמת הגולן, הפירוט המלא בכתבה
הזמנו מנה הנקראת ''פאי רועים'', מנה עשירה המוגשת בכלי אליפטי. המילוי של הפאי הורכב מפלפלים אדומים, קוביות חציל, גבינה וחתיכות של ערמונים. אח, איזה טעם של פעם...'' נעמה הלוי מספרת את סיפורו המקסים של בית הקפה של גידי
''בחרנו בפילה מושט. הדג הגיע נקי, צלוי בגריל בשמן זית ועשבי תיבול, פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, ולצידו רוטב שום ולימון שמוסיף לו רעננות...'' אלתר נתיב הצטיירה לשפרה צח כאלטרנטיבה ראויה למסעדה נגישה, חלבית וכשרה...''
חגיגות סנט פטריק נחגגות בכל העולם ב-17 למרץ. ביום זה יוצאים האירים לשתות בירה עד שהם מגיעים למצב בו הם כלל לא זוכרים מאיזה מוצא הם. מיטב הברים מצטרפים לחגיגה ומציעים שלל מסיבות, הנחות ומוסיקה אירית לכבוד החג
מסעדת פסטה פרסטו הכשרה בת''א, מציעה שלושה תפריטי עסקיות בימים א'-ה', במחיר 44-49 ₪. בפסטה פרסטו מתמחים בפסטה בתוצרת עצמית, בערב ניתן ליהנות מארוחה רומנטית בשילוב כוס יין ובצהריים מארוחה איטלקית באווירה נעימה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשרון
''הכבדים האלה היו אחד המעדנים הטעימים ביותר בהם נתקלתי. הם היו רכים ועסיסיים, שמנוניים ונפלאים. לא היה דמיון בינם לבין מנת הכבדים הרגילה המוגשת ברוב המסעדות...'' עיינה גל גילתה במקרה דרך המובילה לדרך המשי
''מערכת הסאונד האפקטיבית עושה בדיוק את מה שהיא אמורה לעשות – יוצרת ריאקציה כימית עם האלכוהול בדם, ריאקציה שמתניעה את הגפיים לפי הביטים של הדי.ג'יי ...'' אדם בר התחיל לחגוג את אירועי הסופ''ש כבר ביום חמישי בבנקס
''בכל פעם שעלה אחד המתנדבים אל השולחן, הועברו בין היושבים צלחות שונות של פרלינים. שוקולד מריר, חלב, פירות ועוד, כולם נימוחים בפה וטעמם מחליק על הלשון...'' שיר כידן נמסה למראה וטעם השוקולד בסדנה של ROY שוקולד''
''בבורדו מתייחסים בכבוד לבשר. אנחנו קיבלנו מנות גדולות, בשר עבה, רך במידה, צרוב היטב בשטח החיצוני, כך שמיציו נכלאו בתוכו. לצידו הגיע גם תפו''א ורטבים ...'' זיו תפוז, מלבד מסעדה טובה, גילה אינספור אטרקציות בבורדו
מסעדת מושקה ממוקמת בקיבוץ נען (5 דק' מרחובות), לצד חורשת איקליפטוס יפהפייה. מושקה היא מסעדת ביסטרו קלאסית המציעה עסקית צהריים בארבעה מסלולים: 49 ₪, 59 ₪, 69 ₪, ו- 79 ₪. בתפריט: מנה ראשונה ותוספת לבחירה
למנה העיקרית הזמנתי פנה שמנת עם בטטה. פסטה אל דנטה המכוסה ברוטב שמנת עם קוביות בטטה, יין לבן ומוסקט. מליחות השמנת עודנה על ידי מתיקות הבטטה ונעמה לחיך במרקמה...'' שיר כידן נסעה לציר העסקים של ישראל ונחתה באייר קפה