"המטבח של פרימוורה משכיל לתמרן בין בסיס איטלקי איתן (אנטיפסטי, פסטות, לזניות ופיצות), נגיעות צרפתיות (קישים, גראטן וקרם ברולה) וקריצה אוריינטלית (סושי, Inside-Out)..." מיה בר מציצה בתפריט של פרימוורה תל אביב
סיינט פטריקס דיי – חגם של האירים אבל כבר מזמן הוכחנו שאנחנו שמחים גם בשמחת העמים – מתקרב אלינו במהרה, וחייבים להיות שמח. אספנו בשבילכם את מיטב המסעדות, הברים והפאבים שמציעים לכם חגיגות רוויות אלכוהול בלי סוף
קרן ויזנר מבקרת בבוקר של שמש בבית המאפה ההונגרי קיורטוש שברחוב בוגרשוב בתל אביב. הכיסופים לסבתא הצ'כית שבישוליה היו מתובלים בהונגרית מתעוררים מחדש, והיא מתנחמת בקיורטוש עם ריבת חלב, בגלושקה ובשטרודל אמתי
מסעדת מאנטה ריי שנמצאת ממש מול הים מציעה לכם מטבח ייחודי ויצירתי הכולל ארוחות בוקר אופטימיות, ארוחות צהריים עם שרימפס, סרטנים ומאזטים טריים, ארוחות ערב משתנות לפי מצב הים ותפריט אלכוהול לליווי מרווה של הארוחה
בשר, בשר, בשר – בשביל מה אנחנו כאן אם לא בשבילו. ובשבילכם אספנו שלוש מסעדות ואטליז אחד שיעניקו לכם חוויה גדולה לצד הבשר האדום אדום הזה, הניגר הזה, הסיבי הזה שכבר הבנתם שאתם לא יכולים להעביר יום בלעדיו
כשעוד היו ימים קרים וגשומים בירושלים ביקרו אמיר נהרי וזוגתו במסעדת אוסקה היפנית. העיצוב היפני, הסושי ופצפוצי הטמפורה שמגיעים בקומבינציות, הנושאות את צבעי הרכבת התחתית של אוסקה, מביאים את יפן עד לבירה המקומית
דניאל לוין וחבר נהנים מאירוע בערב חמישי באלפנט נתניה – מסעדה ביום ודאנס בר בלילה. הדיג'יי מנגן מוזיקה אלקטרונית, ועל הבר מוגשים המבורגרים, פיש אנד צ'יפס כמו בלונדון, בירה וצ'ייסרים. החברה, כמו האווירה, נהדרת
רשת החנויות קוק סטור מציגה לכבוד חג הפסח סיר חדש לאידוי מבית Russell Hobbs שמחזיר את הטעמים ואת הבריאות לתפריט הביתי, ומאפשר לנו ליהנות מבישול קל ונוח. אל הסיר מצורפים שלושה מיכלים שקופים וכפתור טיימר אוטומטי
קרן ויזנר ובן זוגה מבקרים במסעדת הבשרים פיאטניצה שבפתח תקווה: סלטים, סטייקים, נתחי עגל בשמנת ובפטריות, משחקים עם האוכל וקניבליזם ראוי לשמו, מהסוג שלא נראה מאז שהציל רובינזון קרוזו את ששת משיני הטורף האכזר
עוזי בשן נשרך אחרי אשתו לקניות בקניון כנען שבכפר ירכא. עייף ודואב מסחיבת שקיות הוא יורד לקומה מינוס אחת, שם מתמלאות עיניו אור למראה פודרוז. אחרי עיון בתפריט וטעימה מסמבוסק הכבש הוא משנה את דעתו בעניין ירכא
"על בסיס אלפחורס ניצבת כיפה של קציפת ריבת חלב מתוקה ועל קודקודה טיפה עשויה ריבת חלב. כשתלשתי אותה, כיבדה חברתי הרועמת את עצמה בעוגת הטריקולד המצוינת שלי..." שיר כידן וחברה רבות על הקינוחים בקפה מילאנו רחובות
אורלי פרש-אזולאי וחברה מבקרות ביום שמש חורפי בבית הקפה הרצל שברחוב הרצל בחיפה. במדרחוב ששופץ ושהחזיר לעצמו לא מעט מן האופי שהיה לו לפני 40 שנים, הן נהנות מארוחת בוקר חלבית ומשקשוקה רוחשת שזה עתה הוסרה מן האש
שרון ינובסקי לוקחת פסק זמן לכבוד יום ההולדת בבית הקפה-מסעדה פולה במושבה שבנס ציונה. פטה עם צנימים משולשים פריכים ואגסים ביין, פרגית ברוטב פילדלפיה, מניפת אנטרקוט מושחמת במידה וסופלה שוקולד רותח עוזרים לה להירגע
הצעה לארוחה עסקית במסעדת גלאט גריל שבקריית עקרון, רחובות. גלאט גריל, כשרה גלאט, מציעה לכם מגוון רב של בשרים משובחים, שיפודים על האש, סלטים כיד המלך, מרקים, תוספות לבחירה ועוד ועוד, והכי כיף לבוא בצהריים
לפעמים הקפה הוא רק תירוץ בשביל ללכת לבית קפה. אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה שמציעים לכם את מיטב מרכולתם דבר ראשון על הבוקר (אבל גם בצהריים ובערב), באמצע השבוע או בסופו, ובהתאמה לכל עונות השנה. רוצים קפה?
"ואז מגיע מגש הסושי. אוי, הסושי. שישה סוגים שונים, שכל אחד מהם נבדל מחברו בצבע, בצורה ובטעם, וביחד הם יוצרים קומפוזיציה מרהיבה..." שפרה צח יוצאת למסע בעקבות ארץ השמש העולה ומוצאת את מסעדת יאמטויה בהוד השרון
בערב ראשון יוצאת שירלי רחמים עם חברה אל הננה בר (לא מזיזות את האוטו) שבנווה צדק, תל אביב. צ'ייסר של בד אפל, סשימי, חציל אסייתי, יין אדום יבש, אנטרקוט מבצבץ על צלחת, קולקציית שוקולד ועוד ועוד מבטיחים שתשוב
"האנטרקוט, נתח ורדרד ויפהפה של 300 גרם, נצלה לדרגת מדיום והגיע עם צ'יפס פריכים וטעימים ועם קישוטי ירקות שהעבירו יפה את המסר – אנחנו פה בשביל הקישוט..." גלי בן נון (3 חודשי צמחונות כפויה) קרניבורית בקניבר, חיפה
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
יובל בלנקובסקי מונה הפעם בטור היין חידושים והמצאות בתחום היינות הישראליים. יקב בנימינה, יקבי תשבי, יקב ברקן ויקבי רמת הגולן מצטרפים יחד לחגיגה אחת גדולה של פירות וטעמים שכדאי לטעום עכשיו וגם לשמור לאחר כך
קרן ויזנר מבקרת ביום שמש במתחם הגדל של קריית שדה התעופה, שם היא מוצאת פנינת בילוי ופנאי שכוללת שופינג ואת כרמליס בייגל. שקשוקה, אריסה ובייגל טוניסאי – ידם של כרמליס בייגל לא זזה מהדופק והם לא מפסיקים להפתיע
יעל עפר חוגגת את עם מסעדת קנלה שבירושלים את יום הולדתה הרביעי. מסעדת השף, שמוצאת את הכשרות מאתגרת, מצליחה להרשים גם קרניבורים שאינם רגילים לחוויה קולינרית כשרה במנות גורמה משובחות ונימוחות ובקינוחים מרתקים
דניאל לוין וחבריו הדוגרים תחת סגר תקופת המבחנים מחליטים בערב שישי לקחת אוכל מוכן וכשר מקייטרינג רוזמרין שבראש העין. למרות האשמות בדבר עיניים גדולות לא נשאר דבר לארוחת הצהריים של מחר, והם חוזרים לאכול פתיתים
מסעדת סאקורה היפנית בירושלים, שהוקמה לפני כשבע עשרה שנים וביססה את מעמדה כאחת המסעדות היפניות הטובות בארץ, מציעה לכם מגוון מנות בארוחות עסקיות, המשתלבות לארוחה יפנית אותנטית, עשירה, ייחודית ואינטימית, באווירה מיוחדת
ואם כתוב עד דלא ידע, אז נעשה. שומרי המסורת לא מוותרים גם השנה על החגיגה הגדולה שמזמן לנו חג הפורים, ויוצאים לחגוג עם כל החושים. לרשותכם ארבעה ברים ומסעדות שיעזרו לכם לחגוג את החג ויעשו לכם מסיבה אחת גדולה