שירלי רחמים נזכרת בביקורים עם המשפחה בפונדק אסא לטרון, בביקורים עם החברים ובביקורים עם בן הזוג. המיקום הבולט, מרק הרגל, הסלטים, הפיתות החמות וכמובן – הבשר הטוב על האש – מחזירים אותה לכאן שוב, הפעם עם אבא
אמיר נהרי מגיע עם בת זוגו במסעדת גריל בר שבירושלים, שם הוא נהנה לצפות באמנות הבשר של הגריל מן. כבד קצוץ, חציל קלוי, סלק, סלסה פיקנטית וסלט סלרי ותפוח, ולאחריו סטייק אנטרקוט עם רוטב צ'ימיצ'ורי, עושים את שלהם
מסעדת שיטאקי שבפארק התעשייה של ראש העין היא מסעדה אסייתית בראשות השף יניב סבן. בשיטאקי תמצאו תפריט מלא בטעמים ומנות מיוחדות למטבח האסייתי, שאינו מוותר על כשרות. לארוחת צהריים באמצע היום, במחיר שווה לכל נפש
הגרגרים הטחונים, הטחינה, הפול, הביצה, שמן הזית, השום והפטרוזיליה הטריים. אבן המחלוקת בוויכוח שטרם הוכרע – איפה נמצא החומוס הטוב ביותר? לא ננסה לקבוע, בינתיים נמליץ לכם על ארבע מנות חומוס מעולות מחוץ לתל אביב
בין בנייני הבאוהאוס המוארים לשדרות ולרחובות הומי החוגגים, בין השרים, הרוקדים, המאזינים למוסיקה, המסיירים, מקריאי השירה, הקונים והשאר, בואו למסעדה. אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות במיטב המסעדות, לילה לבן בתל אביב
"מה שפחות הפתיע היה הבחירה של איתי, שבכל זאת חזר לבורגר הקלאסי בגודל 200 גרם שהוכן מ-100% בשר בקר עם תוספות של חזה אווז מעושן וגבינה כחולה..." קרן ויזנר במסעדת מוזס, סינמה סיטי ראשון לציון – משאירה מקום לקלאסי
פילה עגל מיושן, סטייק אנטרקוט, צלעות עגל חלב, קבב טלה, שיפודי פרגית, פירות ים, גבינות, וודקה פרימיום, וויסקי אירי וסקוטי, ברנדי, ערק איכותי, ליקרים למיניהם, קוקטיילים, והרשימה נמשכת. עוזי בשן, פולה בר חיפה
דניאל לוין יוצא לקפה-מסעדה קישריה שבגבעתיים – קישים לרוב, מחולקים למשפחות ולמינים, חלקם סולידיים ובטוחים וחלקם נועזים ומפתיעים. גאונות בקיש, שמשמש, כמובן, גם בסיס לקינוחים מתוקים ומצוינים שמחייבים בדיקה נוספת
פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב עם מונדיאל בחגיגה לטינית טהורה: קרנבל בשרים, מופעי מוזיקה דרום אמריקאית, סדנאות בטוקדות וקפוארה, רקדניות ברזילאיות, מסכי ענק עם הגולים הגדולים, מופעים בספרדית ובפורטוגזית ועוד
רשת קוק סטור: בואו להפוך את המנגל הישראלי לברביקיו אמריקאי ולמקצע את הביצועים ואת הטעמים. הצטרפו אל גדי לוסטיג לסדנת בישול חדשה שסוקרת את התפתחות בישול "על האש" בעולם, שיטות הכנה ובחירת בשרים ועוד המון טיפים
אל ראנצ'ו, טבריה: עוזי בשן מוצא מסעדה רומנטית וכשרה למהדרין לחגיגת יום הולדתה של אשתו. ידו של המנגליסט המיתולוגי של המסעדה מתנפנפת מול ערמת הגחלים עוד מאז שהיה בן 6, מה שניכר ברמת העשייה המדויקת של הבשר
"כל זאת ועוד היו רק המשחק המקדים לדבר האמתי שלשמו באנו - החומוס של זרזיר. שלושה סוגים שונים של אותו חומוס נפלא במרקם חלקלק עוטים תלבושות שונות..." שירלי רחמים שמה פעמיה לעבר מושב כרמי יוסף, אל החומוסיה של זרזיר
מסעדת אוריינטל שלמרגלות תל יקנעם היא מסעדת בשרים כשרה, המציעה לכם תפריט ייחודי ומגוון, המשלב טעם אירופי עם ניחוח ים תיכוני, המוכן מחומרי גלם טריים ואיכותיים, לצד ארוחות עסקיות עשירות ומגוונות ומתאימות לכל כיס
אספנו בשבילכם ארבע מנות פסטה מיוחדות מתוך ארבע מסעדות שיודעות מהי פסטה. איך אתם אוהבים אותה? לזניה? רביולי? טורטליני? טאליאטלה? הכול לרשותכם בליווי בשרים גבינות, דגים, פירות ים ועוד המצאות כרוח השף הטובה עליו
יובל בלנקובסקי מבקר בפאב שחרט על דגלו את השילוב המקורי של פאס סקוטי שהוא גם ירושלמי, ששוכן בסמטה קטנה באזור מרכז העיר – גלאזגו. הוויסקי הסקוטי האיכותי, הבירות הייחודיות והשפרדס פאי הקלאסי שובים אותו בסקוטלנד
"למנות עיקריות בחרנו בסטייק אנטרקוט ובשוק מולארד ברוטב סילאן. כמעט וכתבתי ששתי המנות השאירו אותנו בפה פעור, אבל כמובן שהפה שנפער, ידע גם להיסגר ולנעוץ שיניים שוב ושוב..." אדם בר במסעדת לה רלה ג'פה שביפו
"הנה למשל הסביצ'ה: במקום עם דג ים כמקובל, בחרו להכין אותו בלחם יין עם סלמון כבוש במשרה של שמן זית, גרידת לימון ומיץ לימון, בתוספת קצת נענע קצוצה וגזיזי פלפל אדום חריף, שהעניקו לו טעם חדש..." שפרה צח, לחם יין, יהוד
ולכבוד הקיץ והמונדיאל: מה אפשר להספיק ב-90 דקות? ספייסס כלים וטעמים עם קונספט סדנאות חדש: סדנאות קיץ קצרות הכוללות שלושה מתכונים בשעה וחצי (אל חשש, יש גם זמן לאכול), וכל זה תמורת 50 ₪ בלבד. ממהרים? גם אנחנו
בתחרויות הגולשים שנערכו באתר 2eat לכבוד חג השבועות ובמסגרת הקרנת הסרט "אני אהבה" זכו הסיפורים המעניינים ביותר שהוכיחו לנו שוב שמשפחתיות ואהבה לנצח יהיו קשורות באוכל. שלחו אלינו סיפורים בתחרות המונדיאל ותזכו גם
בעיצומה של עונת הפיקניקים, מייעצת הדיאטנית הקלינית והמטפלת בתזונה סינית ובצמחי מרפא ליאורה חוברה איך לעבור את הפיקניק בשלום. לא צריך להרוס את הדיאטה, רק צריך לנסות לא להתפתות לקערה של הנשנושים השמנוניים
"שילובי הטעמים של המנה היו משחק של ערבובים וטעמים: דגן עם ירקות מבושלים, מעט יוגורט לתוספת, ועוד קצת צ'אטני מתקתק ולבסוף גם מחית פלפלים ירוקים חריפים שהייתה לצדו של הדגן..." יובל בנקובסקי במסעדת תאנים בירושלים
בר גיורא שברחוב דיזינגוף בתל אביב הוא מתחם בילוי ענק שבמרכזו ביסטרו עשיר. מלבד בר האלכוהול, בית הקפה, הלאונג' וחדרי הפול תמצאו פה ארוחות צהריים עסקיות נדיבות ומגוונות, הכוללות מנות שמאפיינות מטבחים רבים
ארבע מנות קינוחים מעולות מבתי קפה, קונדיטוריות ומאפיות מצוינים הפזורים ברחבי ארצנו. מה בא לכם? שטרודל וינאי? גלידה, עוגת מוס שוקולד? פרלינים? פטיפורים? עוגת גבינה ופקאן? קרואסון? דייניש? במה שחשקה נפשכם
"לחם? מלא עם אגוזים וצימוקים. ביצים? אומלט עם בצל ועשבי תיבול. רוטב לסלט - ויניגרט, אלף האיים או שום? שום. שתייה חמה או קרה? גם וגם..." שפרה צח אוכלת את ארוחת הבוקר שמוגשת כל היום בקונדיטוריה אנה ברעננה
"בצל סגול מכסה את הבשר כשמיכה ונשאר עליו לפחות כדקה לאחר ההגשה במטרה להוסיף ארומה וטעם לבשר..." שיר כידן מגלה את רזי הקולינריה הגרוזינית והאלכוהול האופייני לו במסעדת דדה הגרוזינית בגבעתיים, עושה בית ספר לתל אביב