הסערה שמשתוללת בחוץ מבשרת את כניסת אדר, ויחד אתה את בואו של חג הפורים עלינו לטובה. הנה לכם כמה מהחגיגות שמתכננות לכם המסעדות: נשף תחפושות, קרנבל, תחרויות ופרסים, אבל הכי חשוב – הרבה יין ואוכל טוב. פורים במסעדות!
"בימי חמישי ושישי מתחילה בשטיסל החגיגה האמתית עם יריד אוכל יהודי, שנערך באולם שבבעלות המסעדה..." שירלי רחמים קונה אוכל יהודי מוכן, אמתי ופשוט לשני זוגות הורים שהמכנה המשותף היחיד ביניהם הוא הכמיהה לטעם של פעם
מאווירה איטלקית רומנטית דרך בראסרי מצוין, ממסעדות בשר משובחות ועד שפע של פירות ים ואלכוהול – יש בהרצליה הכול ויותר מזה. מי שכבר מזמן הפסיקה להתנצל על מיקומה מחוץ לתל אביב מציעה: מסעדות מומלצות בהרצליה
תעביר את החומוס – על אנשים ומאכלים ביפו: שירלי רחמים מצטרפת לסיור של העמותה לתיירות תל אביב, ויוצאת עם בטן מלאה. בורקס, חומוס, שווארמה, שקשוקה, פיצוחים ושייק פירות, ומי שעדיין רעב ימצא עוד המון מסעדות באזור
ושבעת וברכת שבשכונת התקווה, תל אביב, היא מסעדת מעדני בשרים ודגים המוכנים על הגריל. עם מוניטין של שנים, שמלווה את המסעדה מאז שהוקמה בשנת 1967, תעודת כשרות למהדרין וסלטים בתוצרת עצמית – זו תהיה יופי של ארוחת צהריים
"אילן שנהב, מי שהקים את בית הספר הראשון ואת האיגוד הישראלי לקפה, וכמובן את רשת אילנ'ס הנושאת את שמו. המיזם האחרון שלו הוא 'חותם הקפה' ברמת השרון..." שפרה צח, ערב נוסטלגיה סביב תרבות ישראלית ובתי קפה
תושבי ראשון לציון והמסעדנים כבר לא מתביישים להגיד שבשביל ארוחה טובה במסעדה אין סיבה להגיע לתל אביב, ואכן ההיצע הקולינרי של ראשון לציון אינו קטן. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות מומלצות בראשון לציון – שיהיה בתיאבון
"'שוק טלה וירקות שורש בבישול איטי ברוטב יין אדום, דבש והל על מצע תפוחי אדמה'. כל מילה אמת, פלוס צבע שחום מגרה, טעם מתקתק-פיקנטי ובשר רך שממש נמס בפה..." שפרה צח לוקחת את הגבר למסעדת אתניקה שבהרצליה פיתוח
מארוחה בחושך מוחלט דרך צליית בשר על רשת שנמצאת במרכז השולחן; משתיית משקה גרוזיני מסורתי מתוך קרן ועד טאג'ין מרוקאי מלא בקוסקוס – הנה לכם מצעד המסעדות המיוחדות. יש לכם רעיונות נוספים למסעדות מיוחדות? כתבו לנו
מסעדת אוליב ליף כבר מצאה תחפושת לפורים; ריבר בראשון לציון נשארת ערה עד מאוחר בלילה ובמסעדת הדייגים שבנמל יפו נערך הערב ערב יווני עם זמר הבית, בוזיקי וקלידים. אז שיהיה לכם סוף שבוע נעים, עם הרבה סיבות למסיבות
"ההמבורגר הבשרני והעסיסי של הבחורה שישבה ליידי גרם לי להבין שגם אני יכולה, אז בחרתי בביף בורגר של 220 גרם שעשוי מ-100% בשר בקר..." שירלי רחמים מסיימת את הלילה בפלאנצ'ה בר שבראשון לציון – פשוט, איכותי, בשר ואלכוהול
אורית איציק מתחילה את השבוע במרכז נא לגעת שבנמל יפו, שם מכריז האתר Sommelier.co.il על הזוכים בתחרות Best Value, שעושה כבוד ליינות שמעניקים תמורה טובה למעט כסף. שילוב מנצח של מזג אוויר מצוין ומטרות טובות
מיכל גיא מגיעה לאורלי קפה שבקיבוץ נען: "הניגוד המוחלט לכל בתי הקפה המעוצבים של העיר הגדולה. ריהוט אקלקטי, מרפסת עץ רחבת ידיים, חנות לפריטי יד שנייה, תפריט פשוט ולא מתיימר והפוגה מושלמת למי שהתעייף מהרעש של העיר
הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מוכנה לאביב, הלוא הוא עונת הנבטים. מה מכילים הנבטים? למה הם מומלצים? אילו סוגים קיימים? איך מנביטים קטניות? וגם – מתכון נבטים: סלט נבטי עדשים ירוקים וחסה. שיהיה לבריאות
פרנצ'סקה בעיר, הממוקמת באזור התעשייה הישן של ראשון לציון, היא אחות לפרנצ'סקה מחוף הים, וכמוה מציעה תפריט איטלקי משובח לצד עיצוב איטלקי קלאסי. בשעת צהריים מוגשת כאן ארוחה עסקית משובחת, במחירים משתלמים
אם תכננתם לקפוץ לאילת ושכולם יקפצו, וגם התחשק לכם שהחופשה הקצרה שלכם לא תצא מאד יקרה (בכל זאת, רק רציתם לברוח קצת מהגשם), אז הנה לכם כמה המלצות למסעדות זולות באילת. מה זה זול? זה כשהמנה העיקרית עולה בסביבות 50 ₪
"ראשית, סיפור. שערו בנפשכם, לידינו מיושב זוג לא צעיר, כזה מהרובע, שקשה לטעות ביהדותו. הגבר המזוקן לועס סטייק עסיסי מעורר חשד יחד עם פירה ענני ושעועית מאודה..." מוריס פייבוש על מטעמי הדגים של בין הקשתות, ירושלים
אם חיפשתם מגוון רחב מאד של יינות, אם יינות בוטיק ישראליים מרגשים אתכם, אם אתם מבינים שיין צריך לקבל טיפול הולם ולהיות מוגש בטמפרטורה הנכונה, ואם אתם אוהבים לאכול אתו משהו טוב – אספנו בשבילכם המלצות לבר יין
"איקורה - ביצי סלמון עטופות אצה. ביצי סלמון הן מסוג המעדנים שהיפנים יודעים להעריך. כשהן טריות (כמו בקיוטו) הן גוש בועות מתפצפצות בפה, בטעם עדין עם ניחוח ים..." אדם בר מבלה ערב בחברת האוכל היפני של קיוטו, הרצליה
ליליות ביסטרו ברעננה חוגגת יום הולדת שנה ומזמינה אתכם לשבוע של מתנות, שיתחיל ביום ראשון הקרוב. בר הבשר NG שבתל אביב עורך סדרת ערבי יינן, שתכלול הרצאות, טעימות יין והרבה בשר מעולה. שלא תגידו שלא ידעתם
כאמור, שוב חורף עלינו, ונמל תל אביב הוא מהמקומות הקסומים שמומלץ להסתובב בהם, שילוב של טבע עם נגיעת יד אדם, מינוס מסות האנשים שגודשת את האזור בימים שבהם מזג האוויר נעים יותר. המלצות למסעדות בנמל תל אביב
ושוב באים עלינו ימים קרים. רק שאולי הפעם כדאי לנצל את ההזדמנות, לא לוותר ולצאת החוצה, לחוות את הגשם ואת הרוח באמת. אחרי כן נוכל לאכול ארוחה חמה. אספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות חורפיות, יחד נעבור את החורף בשלום
"איש אחד, בעל דוכן דגים, מחליט לקנות שטח קטן כדי שיוכל בסוף יום מפרך לשבת עם חברים ולשתות כוסית של עראק..." אורלי פרש-אזולאי והדודה אוכלות דגים ופירות ים אצל מה שהפך למסעדת ג'קו מאכלי ים בעיר התחתית של חיפה
למסעדת אנטריקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח יש מנת בית מיוחדת מאד: סטייק פריט המלווה ברוטב סודי שמוכן ממגוון עשבי תיבול ותבלינים. בשעת צהריים תוכלו ליהנות מהאנטריקוט המשובח במסגרת ארוחה עסקית משתלמת
מה בעצם הופך מסעדה לרומנטית? האם זהו העיצוב החם, התאורה המעומעמת, המנות שאפשר לחלוק בשניים, השולחנות המבודדים? ערב ולנטיין 2012, אספנו בשבילכם הצעות לארוחה במסעדה רומנטית – הכי חשוב שתוכלו לשלב ידיים