''בקבוק של ברבדו וכמה דקות של ריכוז, ואני מבטיח לכם שתתחילו להבין למה עושים עניין כזה גדול מיין...'' יובל בלנקובסקי מציג ארבעה יקבים, המומלצים ביותר לביקור בחג הפסח. בואו ונקרא יחד על אילו ארבעה יקבים דיברה התורה
מה עושים עם יין? מביאים מתנה לחג, שותים בערב גבינות, מקדשים ועוד. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, בכל הארץ, שבהם תוכלו לרכוש וליהנות ממגוון יינות איכותיים מהארץ והעולם ואולי סוף סוף תגלו האם באמת כשנכנס יין יוצא סוד
המסעדה היהודית אחראית על מסורת ארוכת שנים של אוכל יהודי משובח וכשר למהדרין. לקראת החג, המסעדה היהודית מזמינה אתכם לעשות ''סדר'' בקניות. כאן תוכלו להרכיב ארוחת פסח חגיגית לפי בחירתכם ובמסגרת התקציב העומד לרשותכם
ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית, מסבירה לנו, שלב אחרי שלב, כיצד אפשר להכין ליל סדר שפוי, טעים, ומאוד חסכוני בקלוריות. ליאורה מציגה את האופציה לסדר רגיל, כמובן העשיר בקלוריות, ומולו את ליל הסדר – האופציה הרזה
''בחרנו בסופלה שוקולד חם מלווה בגלידת ליצ'י. איזה כיף זה להחדיר כפית לאט לתוך סופלה שוקולד כהה, עשיר ולוהט, להתענג עליו בפה ולהחליף את החום והטעמים הכהים בגלידה קרה ומפתיעה...'' זיו תפוז טס לרומא טוקיו בראש פינה
במקום ישנם ארבעה עשר ברזי בירה, כאשר בכל זמן נתון ישנם לפחות עשרה פעילים. על בר, מבחר עצום של וויסקי סינגל מאלט לצד וויסקי בלנד, כיאה לפאב באווירה אנגלית...'' יובל בלנקובסקי הרגיש את האלכוהול קרוב ללב בבל ווד בר
''מנת הילדים של עמרי נראתה בלתי אפשרית. היא הייתה ענקית והכילה המבורגר עסיסי, צ'יפס פריך וירקות טריים חתוכים גס על ההמבורגר...'' אורלי פרש אזולאי לקחה את בנה לקניבר, שם פגשו, פנים מול פנים, ללא פחד, המבורגר אמיתי
''הקבב היה משובח, חמש קציצות גדולות ומרנינות של טעם ממכר, לצד תוספת של תפו''א בצ'ילי ואורז עם ירקות. מדובר במנה שיכולה לנצח מבחינתי את כל עוצמות הרעב...'' נדב אבידן וחברתו יחזרו בעתיד הקרוב לעוד ערב של פינוק באנג'וי
''בחרנו במרק עדשים. מרק צהבהב וריחני הוגש לשולחן בצלחת זכוכית, כשבמרכזו בצל ירוק. לצד המרק הזמנתי מבחר של סלטים ומאזטים המלווים בפוקאצ'ה...'' יובל בלנקובסקי ביקר ברשלה וגילה מסעדה בעלת גינונים אנגליים
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, ועכשיו יוצא עם תוכנית טלוויזיה חדשה בשם ''מפגש השף''. בתוכניתו נפגש שאול עם מיטב השפים ברחבי הארץ ויחדיו הם מגלים לנו את הסודות הכי כמוסים של עולם הקולינאריה
מסעדת כיופים סנטר היא לא רק מסעדה כפרית, אלא גם חנות ייחודית הכוללת רהיטים, כלי בית, מתנות לחג, מוצרי יודאיקה ועוד. כיופים סנטר מציעה תפריט עסקי אטרקטיבי, הכולל מנה ראשונה/ עיקרית לבחירה ושתייה קרה במחיר 68 ₪ לאדם
הרצון המיידי למתוק יכול להגיע בכל יום ובכל שעה: בבוקר, באמצע הלילה, אחרי מבחן, לאחר ארוחת בשרים עשירה או סתם, ללא סיבה מיוחדת. ריכזנו עבורכם ארבע קונדיטוריות שיוכלו לספק פתרון מיידי לדחף הבלתי נשלט למתוק
''אחרי שאכלנו והראש היה קצת מסוחרר מאלכוהול, נשענו על הכריות הרכות, התמסרנו לריח הנרגילות המתקתק ונתנו לכבדות להשתלט על איברנו...'' שירי טוב יצאה לטיול לילי בסמטאות יפו העתיקה וגילתה את המגדלור, בר שמחמם את הלב
''מהטעימות הספורות שהורשיתי לטעום, נתקבל הרושם שמדובר במנה לא קונבנציונאלית. פירות הים היו עשויים כהלכה והרוטב השתלב בהם בצורה הרמונית ומפתה. מנה זו מהווה עילה לחזור למסעדה...'' נדב אבידן החליט ליזום ערב רומנטי בשה רומי
''תבשיל הכבש היה צהבהב וריחני, בשר הכבש היה רך ותערובת התבלינים של התבשיל לא הותירה ספק כי מדובר במנה שמייצגת את תרבות המטבח ההודי...'' יובל בלנקובסקי ביקר באלמורה והרגיש את תרבות וטעמי הודו קרוב לליבו
''כל המנות שהוכנו בסדנה הן מספרה החדש של פיליס: חומוס מעדשים אדומות, סלט עדשים ים-תיכוני, גבינת פטה וזיתים, קישואים ממולאים בקינואה ועוד...'' נעמה הלוי פגשה את כוהנת הבריאות, פיליס גלזר, בסדנת בריאות חווייתית בספייסס
חגי אברהמי הוא ''השף הגבוה''. שתי האהבות הגדולות בחייו הן אוכל ואנשים, ולכן החליט לשלב ביניהן. מלבד היותו שף (וגבוה -2.00 מ'), חגי מעביר הדרכות וסדנאות בישול, מספר שאם לא היה שף היה צוללן וחושף מתכון מעניין במיוחד
''בתוך רוטב השמנת הסמיך שחו פטריות טריות משני סוגים, ומעל לכל הונחו גילופים רחבים של גבינת פרמז'ן ריחנית...'' דניאל לוין וחברתו בחרו ללכת למסעדת ברדו. מלבד ארוחה דשנה, הם יצאו גם עם שקית מלאה בלחמים חמים
''לעיקרית הזמנו פוטומאקי, רול רחב – צמחוני, עם טמאגו (חביתה יפנית), אבוקדו, מלפפון, גזר וקנפיו, ואורמאקי עם טונה, טמפורה, מלפפון, גזר ואבוקדו בציפוי שומשום...'' מיה בר הגיעה למושי מושי וגילתה שיש יתרונות בתקופת מיתון
''המסעדות, המצויות במבנים משוחזרים ומגישות מאכלים מקומיים, גאות במיוחד להגיש את הקסולה – גולת הכותרת המקומית. הקסולה הוא אחד המאכלים המאפיינים את האזור...'' ליאורה חוברה מספרת על חוויותיה מקרקסון בדרום צרפת
לופט היא מסעדת תרבות, בשר ויין איכותית, שבראשה עומד השף אלדד דהן, המתמחה בטיפול בבשרים. הלופט מציעה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, שתייה קלה או יין הבית ושתייה חמה ב - 46 ₪
מתכננים אירוע חשוב? לכולם ידוע וברור שהחלק החשוב ביותר באירוע הוא האוכל וכדאי שיהיה משובח ואיכותי. רכזנו עבורכם ארבעה ספקי קייטרינג המתמחים בסוגי קייטרינג שונים, שידאגו שהאורחים שלכם לא יפסיקו לאכול ולדבר על כך
''אני לוקחת לעצמי ארוחה מפנקת של פלטת סלמון מעושן, על מצע עלי בייבי וכדור גבינת שמנת, יחד עם בייגל אחד מחיטה מלאה ואחד בציפוי בצל...'' שפרה צח מספרת איך מתמודדים ומפנקים נערה בגיל ההתבגרות. התשובה: כרמליס בייגל
''לא הספקנו להגיד ''פטרוזיליה'' וכבר הונחו על שולחננו פיתות חמות וצלחת סלטים המורכבת מסלסת עגבניות, חצילים בטעם כבד ובורגול מתובל בפטרוזיליה טרייה...'' נטלי רז ביקרה בפטרוזיליה וגילתה דברים חשובים על התבלין המוכר
''המרקים הגיעו לוהטים ומהבילים. התפנקנו ארוכות על המרק תוך השתאות על הזמן שעבר מיום הולדתנו הקודם, עד שהגיעו המתאבנים - אגרול, וון טון וסלט סיני...'' אורלי פרש אזולאי וחברתה יזכרו לאורך זמן את חגיגת יום ההולדת ביאן יאן