''קיץ (קיץ), בין קרניים (בין קרניים), שתו עוד מים (שתו עוד מים), אין גזוז (אין גזוז), שימו שמן (שימו מים), לא שימו שמן (שימו מים)...'' הקיץ הזה חוסכים במים אבל גם משדרגים אותם עם מספר מתכונים למשקאות קרירים
''קיבלנו קרפצ'יו פילה בקר וסביצ'ה טונה אדומה. הבשר היה רך ונימוח ונראה שטופל בידיים מיומנות ואוהבות. מנת הדג תובלה בעדינות שהבליטה את טעמו של הדג והוגשה על מצע של פרוסות סלק...'' אדי רון מספר: אין, אין על הכרם
כשאומרים איטליה מתכוונים לאומנות, ספורט ואופנה. כשטועמים איטליה מתכוונים לרוסטיקו. מוצרלה שנמסה על פיצה שיצאה עכשיו מתנור לבנים, פסטה בניחוח איטלקי ועוד. בואו להנות מעסקית צהריים ברוסטיקו, סניף בזל בת''א
כנס מחזור לחובבי בירות צוננות, מתחיל היום ונמשך עד סוף הקיץ. הכנס מתקיים בארבע מסעדות ברחבי הארץ ובתוכנית האומנותית: מפגש עם עשרות בירות, קרות במיוחד, מכל העולם ונשנוש מנות מיוחדות לצדן. אולי תקפצו?
''טוטון, פועלת 43 שנה באיזור סמטאות האמנים בדרומה של יפו העתיקה. התפריט צרפתי, והמנות בו מחולקות לדגים, פירות ים, פסטות, סלטים ועוד. לא תמצאו טעמים כאלה בשום בית קפה רשתי...'' עיינה גל מגלה אוצר חדש ושמו טוטון
''השוקולד כאן נשפך כמים ועומר והתלמידים מטמפררים ושופכים ומייצרים וצובעים. ממש קורס אומנות שבמקום צבעים יש בו שוקולד, אבל המון שוקולד...'' שיר כידן לומדת דברים חשובים בסדנת השוקולד בחנות מנה אחרונה בירושלים
''אני לקחתי קומבינציה של שש עשרה יחידות שונות. סלמון טריאקי עטוף בבטטה, ספייסי סלמון, סלמון סקין רול וסלמון גריל רול...'' שיר כידן מעידה על עצמה שהיא מכורה לסושי. המקרה נעשה קשה יותר, כשהיא מגיעה לסופר סושי
''חיים גן ליווה את טעימת היינות בהסברים מרתקים ולשמחתי פתח את דבריו באמירה מרגיעה מאוד: לא צריך להיות אנין טעם כדי לדעת ליהנות מהם...'' נדב אבידן מבקר בערב המוקדש כולו לקוסקוס ויין- וכן, הם משתלבים מעולה!
''הענבים הונחו על מגשים, הוקפאו לטמפרטורה של מינוס 12 מעלות למשך חודש ואז נסחטו. בטכניקה זו החלק המימי בענב קופא ומה שנותר הוא רק מיץ מרוכז מלא סוכר...'' יובל בלנקובסקי מציג יינות מומלצים לקיץ החם
''כשיצאנו מסימון, שעתיים וחצי לאחר שנכנסנו אליה, ציפינו לראות שלטי 'ברוכים השבים מפרובאנס' באולם הנוסעים הנכנסים...'' אדי רון מבין שהאלוהים של מסעדת סימון נמצא בפרטים הקטנים ומוחה דמעה של התרגשות
איך שלא נסתכל על זה, בקיץ הילדים לא נחים לשנייה. כל הזמן מחפשים את האטרקציה הבאה. אז במקום לחפש פעילויות שעולות כסף, הנה לכם רעיון: הכנת עוגה בצוותא. שווה לנסות! הבלגאן עליכם, הטיפים לעוגה מוצלחת עלינו
''הצלעות היו רכות, עשירות בטעם וניכר שהן טריות מאוד. לצד המנה שלי הוצע רוטב פלפלת שהשלים את הטעם השומני של הצלעות והדגיש את ניחוח העישון על הגריל. נועם טרף את סטייק האנטריקוט...'' דניאל לוין הולך עד הסוף בצל הים
סלמון כבוש וקוויאר על מצע אנטיפסטי, פילה סלמון חרוך ואפוי ביין לבן, אלו הן רק חלק מהמנות המיוחדות, על טהרת הטעם הצרפתי, שתמצאו בתפריט העסקיות של אחוזת מרגו. המסעדה מציעה עסקיות צהריים אטרקטיביות החל מ- 75 ₪
''טיסה 778 לפריז יוצאת בעוד מספר דקות...'' את זה ישמעו אלפי טסים מרוצים בדרכם לחו''ל. לטובת אלה שבחודשיים הבאים ישמעו רק את השיר ''אנחנו נשארים בארץ...'' ריכזנו ארבע מסעדות שיעזרו, אפילו טיפה, להרגיש בחו''ל
''ואז זה מגיע: פלטה שעליה שני נתחי בשר מעוררי תיאבון, עשויים מדיום כפי שאנחנו אוהבים: אנטריקוט ע-נ-ק ונתח עבה, מלבני כמעט, של סינטה...'' שפרה צח, לוקחת את הגוזל שלה, פורשת כנפיים ועפה ישירות לאל גאוצ'ו ת''א
''קוקטייל טוב נמדד בשתי תכונות: אחת, ההנאה משתיית המשקה, ושתיים, הסחרחורת הקלה שתפקוד את השותה כשיקום. שתי אלו התגשמו במלואן בצ'ארלי...'' נדב אבידן יוצא מסוחרר אבל מאוד מרוצה ממסעדת צ'ארלי ביהוד
"הכבדים נצלו באש גבוהה, מה שאיפשר להם להיצלות היטב מבחוץ ולהישאר אדומים ורכים במרכז. יחד עם מתיקות הרוטב וחמיצות התפוחים, היתה זו מנה מקסימה..." זיו תפוז נהנה במסעדת הצרפתיה הקטנה ולא רוצה לעזוב
"ההחלטה לדלג על המרק מתבררת כחכמה אחרי שאנחנו רואים מה מוצע לעיקריות: דג נסיכת הנילוס בסגנון מזרחי, נתחי חזה עוף מתובלים ברוטב בטטות וחצילים, קבבים מהפלנצ'ה..." אפרת רוזן מתמוגגת מהטעמים הנפלאים של ארוגולה
''בצק שהופך למאפה נגיס ונימוח כאחד, שגם משתדך לכל סוג של מילוי וציפוי: גבינות, סלמון, ירקות וממרחים מתוקים. על הדרך נוספו לו גם כמה טוויסטים מקומיים...'' שפרה צח ובנה משתלבים בתנועה הבלתי פוסקת של הלקוחות בבראצל
''הדג היה בעל חריפות עדינה ורוטב עגבניות הטריות האדום שלו השתלב נהדר עם המצע של הפירה. לצידו הגיעה גם פוקצ'ה ריחנית עם שמן זית ועשבי תיבול...'' יובל בלנקובסקי מתרווח בכיסאו ונשבה בקסמיה של ונילה הירושלמית
סבתא כבר עייפה מלהכין צנצנת ענקית של מלפפונים חמוצים? ספרו לה שבכד בני דרום מציעים פתרון להחמצת מלפפונים, ללא שום טרחה מצדה. עכשיו, מה שישאר לסבתא לעשות הוא לחשוב על רעיון יצירתי אחר לקישוט חלון המטבח
''פתחנו בשיפודי סלמון בטמפורה שהיו שזופים ושמנמנים מבחוץ וחושפים נתחי סלמון רכים ועסיסיים להפליא שהתחבאו בפנים...'' אדווה גן סתיו משתפת אותנו בחמש עובדות מעניינות על אטריות ואוכלת לשובע בסובה
התפריט העסקי של קפה לואיז בחיפה מבטיח לכם שתשמרו על הגזרה ובאותה העת תלקקו את האצבעות. במסגרת העסקית מוצעות מנה ראשונה ועיקרית בריאות ומפנקות, באווירה קסומה, בליווי שתיה ובמחיר אטרקטיבי במיוחד
הקיץ שכבר ממש כאן, הביא איתו שמש, חופש וכיף, אך עם זאת גם חום כבד ורצון להתפנק עם מנות טובות וקרירות שיצננו את הגוף והנשמה. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות המציעות פתרונות ומנות קרות לקיץ, ומהוות מקום מפלט מהשרב
''שמוליק ביקש את ראפ האנטריקוט, מנה שהסתברה כהפתעת הערב- טעימה, משביעה ובעיקר כזו שגילתה לנו את הקסם שבהזמנה בבורגרס בר- אתה מבקש והאוכל מוכן מול עיניך...'' נדב אבידן מנסה את סניף פ''ת של בורגרס בר ולא מצטער